facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Loo Makelaardij o.z.

Van der Loo Makelaardij o.z.

Info

Van der Loo Makelaardij, voor alles wat met verkopen, aankopen, verhuren, huren en taxeren van woningen te maken heeft. Ook voor deskundig advies.

Geschiedenis

Welkom bij Van der Loo Makelaardij

Niet alleen de verkopen; ook het aantal aankoopbegeleidingen evenals taxatie-opdrachten neemt toe. Onze aanpak boekt daadwerkelijk resultaat voor ù, ook in mindere tijden. Bied ons de kans om u van dienst te zijn en ervaar het zelf!
Ervaringen van mensen die u voorgingen vindt u op onze kantoorpagina op Funda en onder het tabblad "over ons"/referenties.

"EntHUISiasme" is wat ons leidt!
En dat dit gegarandeerd positief en aanstekelijk werkt, merkt u vanzelf als u van onze diensten gebruikmaakt. Wij maken graag persoonlijk kennis met u, om u te informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld voor inzicht en antwoord op de vragen:
- "Waarmee en hoe moet ik het traject van verhuizen opstarten?"
- "Kan ik in mijn situatie op dit moment het beste kopen òf huren?"
- "Hoe voorkom ik dubbele lasten?"
- "De bank dreigt mijn huis via een veiling te verkopen. Wat moet ik nu snel doen?"

* garanties voor vakbekwaamheid en betrouwbaarheid;
* afspraak is afspraak;
* veel persoonlijk contact met de juiste persoon;
* wij ontvangen u graag op ons kantoor; gratis parkeren en een vers kopje koffie.



"Wij verkopen huizen met enthuisiasme!Om het uiteindelijke doel voor u te bereiken: het verkopen van uw woning tegen de beste prijs na de beste voorbereiding en op de kortst mogelijke termijn hebben wij voor u het volgende:* Uniek voor de verre omtrek van Uden, is onze woonvlog van uw woning op Facebook;* Als enige NVM-makelaar in Uden bieden wij u professionele styling van uw woning;* De foto’s van uw woning worden gemaakt door een professionele verkoopstyliste/fotografe voor een optimale presentatie op internet;* Wij stellen het op prijs als u, als opdrachtgever, ons beoordeelt middels een review op Funda, omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in uw mening en er bovendien permanent naar streven om de beste dienstverlening te bieden;"
Adres: Velmolenweg 52-54, 5404 LD Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 712060
Stad: Uden
Route: Velmolenweg 52-54
Postcode: 5404 LD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaar0413 Makelaar0413 471 meter Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken met Makelaar0413. Kordaat en vriend...
Velmolenweg67 Velmolenweg67 547 meter Een fijn, instapklaar appartement in het centrum van Uden is nu beschikbaar!
Derks Makelaardij Derks Makelaardij 620 meter Onlangs makelaar Derks bemiddeld bij het verkopen van het huis van onze vader. Veel c...
Esser Makelaardij Esser Makelaardij 640 meter Zoek je niet een gewoon huis maar echt een thuis? Verkoop je niet een huis maar een t...
Wonex Wonex 654 meter Bespaar duizenden euro's makelaarscourtage met NVM-makelaar Wonex.nl
Van de Ven Garantiemakelaars Uden Van de Ven Garantiemakelaars Uden 786 meter Ervaring mee als verkopende partij. Ik vraag me af of het overal zo gaat heden ten da...
Spanish_living Spanish_living 2 km Een zeer leuk bedrijf waar u rustig kunt kijken en niet opdringerig geadviseerd wordt...
Recensies
Geert was zowel onze aankoop- als verkoopmakelaar. Buiten dat hij erg prettig in de omgang is , is hij zeer kundig. Hij weet wat er speelt in de markt en geeft goede uitleg. Hij is duidelijk, eerlijk en respectvol. Zeker een aanrader als je een huis gaat aan- of verkopen.
Geert heeft ons heel goed begeleid met de verkoop van het huis. Zijn kennis van het makelaarschap is prima en is een geduchte concurrent voor de gevestigde makelaars door zijn scherpe prijsstelling en het all-in pakket. Geert heeft een prettige manier van communiceren en goed uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct en snel bereikbaar. Kortom voor herhaling vatbaar.
Let op! verschrikkelijke oplevering met puin welke belooft was weg te zijn voor oplevering en een met een verfje en handdoek weggewerkte schade! De makelaar doet aan ernstige belangenverstrengeling.
Op aanraden ben ik uitgekomen bij Geert, geen typische makelaar. Ik had een paar makelaars in de buurt geselecteerd maar eenmaal in gesprek won Geert het. Hij heeft mij verbaasd met zijn kennis op juridisch en bouwkundig vlak. In onderhandeling heeft hij voor mijn gevoel het uiterst haalbare eruit gehaald. Ik kan hem absoluut aanbevelen.
Gedurende de gehele verkoop keurig op de hoogte gehouden door Geert en zijn team. Ook buiten kantooruren prima bereikbaar! Hij heeft onze woning uiteindelijk voor meer weten te verkopen dan andere woningen in onze straat. Minpuntje; onze woning heeft voor ons gevoel te lang op funda als "verkocht" gestaan.
Fantastische bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid