facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spanish_living

Spanish_living

Info

Wij helpen je aan een droomwoning aan de Costa Cálida en Costa Blanca in Spanje. Door jarenlange ervaring hebben we het beste aanbod samengesteld.



"Living for All is een mega-woonstore van 4000m2 in Uden met merken als o.a. Light And Living, Woood, BePure, Mondiart, Lucide en Linen & More"
Adres: Liessentstraat 9a, 5405 AH Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 43 20 58
Stad: Uden
Route: Liessentstraat 9a
Postcode: 5405 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esser Makelaardij Esser Makelaardij 1 km Zoek je niet een gewoon huis maar echt een thuis? Verkoop je niet een huis maar een t...
Derks Makelaardij Derks Makelaardij 1 km Onlangs makelaar Derks bemiddeld bij het verkopen van het huis van onze vader. Veel c...
Van de Ven Garantiemakelaars Uden Van de Ven Garantiemakelaars Uden 1 km Ervaring mee als verkopende partij. Ik vraag me af of het overal zo gaat heden ten da...
Van der Loo Makelaardij o.z. Van der Loo Makelaardij o.z. 2 km Geert was zowel onze aankoop- als verkoopmakelaar. Buiten dat hij erg prettig in de o...
Recensies
Een zeer leuk bedrijf waar u rustig kunt kijken en niet opdringerig geadviseerd wordt. Zeer fijn personeel en ook de gemaakte afspraken komen ze keurig na. We zijn blij met onze gezellige hangtafel met bijpassende krukken. Ga zo door.
Leuke winkel, met een groot aanbod woonaccessoires, verlichting en meubelen in verschillende eigentijdse woonstijlen. Geen standaard woonboulevard winkel en dat maakt het leuk!
Een mooi boeket en vaas gekocht voor op de eettafel. Medewerkster heeft het boeket opnieuw opgemaakt. Dank je wel! We zijn er heel blij mee!
Ontzettend fijn geholpen door Eline! Wij hebben bijna onze hele uitzet voor de woonkamer/eetkamer bij Living4All besteld en zijn waanzinnig blij. Eline nam rustig de tijd om alles door te nemen en op te meten of alles past waardoor we tot een mooi eindresultaat kwamen. De prijzen zijn wel wat aan de hoge kant, maar de service is top!
Prachtige zaak. Goede hulp en ik raad deze zaak zeker aan!!
Leuke plek voor woonideeën tegen aantrekkelijke prijzen
Steeds slechtere winkel. Vroeger was het leuk. 50 winkels in 1 pand. Nu keukens en nog wat hele dure meubels.
Leuke plek om wooninspiratie op te doen!
Bij jullie eetkamerstoelen van Urban Sofa gekocht. Precies wat we zochten. Bij levering wat kleine mankementjes leverancier Maar meteen door jullie opgelost. Na een aantal maanden nam het zitcomfort wel al af. Dit werd door de leverancier afgedaan, als dat dit binnen de normen viel. Waarop jullie actie hebben ondernomen en een onafhankelijke expert hebben laten komen. Deze heeft alles perfect opgelost. Op kosten van jullie. Nogmaals hartelijk dank dat jullie , met je hele team inclusief verkoopster, dit voor ons opgelost hebben. De service voor de klant staat bij jullie echt in een heel hoog vaandel. Nogmaals heel heel hartelijk dank. LIVING FOR ALL is echt FOR ALL.
De reactie van eigenaar laat zien datVitrinekast groot KD 221*220*48cm service en klantgerichtheid daar ver te zoeken is. Jammer. Het had een begin kunnen zijn van mij rest van inrichting. Vandaag nog bank gekocht van Urban Sofa. Alleen niet bij hun. Rara...hoe zou dat komen...? Mooie zaak met vriendelijk personeel.Maar....we hebben hier een kast gezien van Maxfurn. Deze staat onder de naam Jowi terwijl eigenlijk de naam Jumbo is. Overal kost deze kast €1699 en geen €1869! .Volgens een medewerker was dit een prijs om service te verlenen. Mocht er iets mee zijn mocht ik terugkomen. Beetje vreemd. Ik kan dus overal de kast kopen voor €1699 en ik krijg hier ook service bij. Service die een ander ook verleend. De kast moet je ook nog zelf in elkaar zetten. Dat is overal. Ze willen dus €170 meer verdienen voor iets wat een ander standaard onder service en klantvriendelijkheid beschouwt.Het bezoek was onze eerste maar nu ook de laatste bezoek. Jammer. Kast is nl ook te koop bij Wiegersxl ,Molenaar meubelen . Bespaar je toch ff €170. !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid