facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Heijden Architecten

Van der Heijden Architecten

Info

Van der Heijden Architecten streeft in haar architectuur naar een integratie van comfort, esthetiek en duurzame ontwikkeling.



"Bij Van der Heijden Architecten zit architectuur al meer dan 100 jaar in het DNA. Wij streven in onze architectuur naar een integratie van comfort, esthetiek en duurzame ontwikkeling. Ons bureau heeft jarenlange en uitgebreide ervaring met seriematige en particuliere woningbouw en utiliteitsbouw bijv. kantoren, zorginstellingen, horeca, culturele centra. Met name zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van particuliere, vaak vrijstaande, woonhuizen. Het laatste decennium hebben wij ons gespecialiseerd in het duurzaam en toekomstbestendig verbouwen met respect voor mens en milieu. Wij staan voor u klaar vanuit onze twee vestigingen in Nijmegen en Groenlo. Wilt u meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op."
Adres: Gilbert Bécaudstraat 17, 6663 MK Nijmegen
Telefoonnummer: +31455461201
Stad: Nijmegen
Route: Gilbert Bécaudstraat 17
Postcode: 6663 MK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Dat we met Bert in zee zijn gegaan, daar hebben we nooit spijt van gehad. Hij was vanaf het begin meedenkend en zeer betrokken. Als iets niet mogelijk bleek, zocht hij naar alternatieven. Hij begeleidde en adviseerde ons gedurende het hele project. We wonen nu in een prachtige woning, die van a tot z, bij ons past. Ik kan van der Heijden architecten ten zeerste aanbevelen. Bert is een zeer enthousiaste jongeman, die het vak met de paplepel ingegoten kreeg door vader en grootvader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van der Heijden Architecten.

Nijmegen architect

openingstijden, locatie, vervoer. Gilbert Bécaudstraat 17 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van der Heijden Architecten adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van der Heijden Architecten. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van der Heijden Architecten delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IHC Architects IHC Architects 4 km IHC architects is een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbur...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid