facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IHC Architects

IHC Architects

Info

IHC architects is een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau, met vestigingen in Nederland (Nijmegen), Curaçao en Spanje (Barcelona).

Geschiedenis

IHC Architects is een ervaren en ambitieus full-service architecten en ingenieursbureau met vestigingen in Nederland (Nijmegen) en Curaçao. De opdrachten variëren van stedenbouwkundige plannen, utiliteitsgebouwen, hotels/resorts, woningbouw tot volledige interieuropdrachten.

Het bureau werkt vanuit de centrale overtuiging dat een goed ontwerp ruimte creëert waar de gebruiker zich welkom en thuis voelt, wordt gerespecteerd en uitgedaagd. In onze architectuur wordt gestreefd naar gebouwen met een eigen karakter en een heldere ruimtelijke indeling.

Adres: Molenveldlaan 144, 6523 RN Nijmegen
Telefoonnummer: +31243529848
Stad: Nijmegen
Route: Molenveldlaan 144
Postcode: 6523 RN


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor IHC Architects.

Nijmegen architect

openingstijden, locatie, vervoer. Molenveldlaan 144 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. IHC Architects adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met IHC Architects. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over IHC Architects delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Heijden Architecten Van der Heijden Architecten 4 km Dat we met Bert in zee zijn gegaan, daar hebben we nooit spijt van gehad. Hij was van...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid