facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van den Bosch makelaars B.V.

Van den Bosch makelaars B.V.

Info

Van den Bosch makelaars.com

Geschiedenis

Wij zijn: Van den Bosch makelaars. Makelaar/taxateur op de huizenmarkt in de regio Dongen. Van start gegaan in oktober 1990. En daarna met forse stappen steeds groter geworden. We spelen het spel op alle delen van de markt. Voornamelijk woningen, maar ook zakelijk onroerend goed. Bestaande bouw en nieuwbouw.

Van den Bosch makelaars is opgericht door haar voormalige directeur Eric van den Bosch. Vanuit het niets bouwde hij het makelaarskantoor op, daarin vanaf 1994 bijgestaan door Henk Goos. Al vrij snel werd een marktaandeel bereikt van circa 40% in Dongen. Het kantoor richtte zich voornamelijk op de woningmarkt, waarbij Dongen als hoofdplaats gold, maar ook in de omliggende gemeenten werden en worden vele transacties voltooid.

In 2005 is Koen Dirkse bij het kantoor gekomen en vanaf dat moment zijn wij ons ook gaan richten op de bedrijfsmakelaardij.

Heden vormen Henk Goos en Koen Dirkse de directie van ons kantoor en zijn beiden ook eigenaren. De naam Van den Bosch makelaars is in ere gehouden, omdat dit inmiddels een bekende merknaam is geworden in de makelaardij van Dongen en omstreken.

Van den Bosch makelaars is aangesloten bij de NVM en wij opereren vanuit ons kantoor (het Pakhuis) in het centrum van Dongen, alwaar wij onze cliënten in een aangename en open omgeving kunnen ontvangen.

Van den Bosch makelaars bestaat uit een 6-tal enthousiaste en vakbekwame mensen, welke klant- en servicegericht zijn ingesteld. Team Van den Bosch makelaars bestaat uit de volgende medewerkers:
* Henk Goos (makelaar-taxateur/directeur)
* Koen Dirkse (makelaar/directeur)
* Elles Daver (assistent makelaar in opleiding)
* Ilona Heshof (secretarieel medewerkster)
* Hester Hamers (secretarieel/commercieel medewerkster)
* Sandra Schara (administratief medewerkster)



"Voor de koop en verkoop van woningen en bedrijfsobjecten in Dongen en omgeving kun je uitstekend terecht bij Van den Bosch makelaars. Onze deskundige makelaars weten precies wat er speelt op de Dongense huizenmarkt en zodoende ben je bij ons altijd verzekerd van het beste resultaat."
Adres: Mgr. Poelsstraat 1a, 5103 BD Dongen
Telefoonnummer: 0162-321616 en 013-2036614
Stad: Dongen
Route: Mgr. Poelsstraat 1a
Postcode: 5103 BD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: KIN Makelaars Dongen, Funda Van den Bosch makelaars, Kanters makelaars Dongen, Erik van den Bosch, Huis te koop in Dongen makelaardij Bosch, Makelaar Dongen huurwoningen, Van den Bosch makelaars Amsterdam, Funda Dongen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kanters Garantiemakelaars Kanters Garantiemakelaars 65 meter Wij hebben een bijzonder prettige aan- en verkoop van onze woning ervaren met Aad Kan...
Kin Makelaars Dongen Kin Makelaars Dongen 186 meter Zeer goed begeleid in de verkoop van ons huis, in het bijzonder door Pepijn, uitsteke...
Recensies
Vanaf het eerste moment dat we in contact zijn gekomen met Van den Bosch Makelaars is het contact heel goed geweest. Wij hebben vooral heel veel contact gehad met Stefan en dat hebben we altijd als zeer prettig ervaren. Hij heeft ons heel goed bijgestaan in onze zoektocht naar onze droomwoning. We hadden regelmatig contact en hij dacht ook heel actief mee over alle verschillende mogelijkheden. Zodra er een huis op de markt kwam, die interessant voor ons zou kunnen zijn, liet hij dat ook weten en konden we hem altijd om raad vragen. Toen wij onze nieuwe woning hadden gevonden was er geen twijfel over welke makelaar ons huis mocht gaan verkopen. We waren zo tevreden en hadden al zoveel vertrouwen in Van den Bosch dat we niet eens meer met andere makelaars in gesprek zijn geweest. Ook in de afhandeling met alle papieren bij het kopen en verkopen was het heel prettig om met samen te werken met Van den Bosch. Snel en professioneel contact en we werden altijd goed geholpen als er iets moest gebeuren of als we vragen hadden. Wij kijken heel positief terug op alle contacten die we hebben gehad met Van den Bosch makelaars. Dit gaf ons ook gedurende onze zoektocht en het verkopen van onze eigen woning veel rust.
De contacten verliepen plezierig en efficiënt. Duidelijke afspraken over wat voor ons belangrijk was niet 2 keer verhuizen en over de prijs. Vrij snelle procedure en besluiten, waardoor minder druk en meer zekerheid. Kortom, zou het zo weer doen!
Deskundige en betrouwbare makelaar en medewerkers. Allen vriendelijk, korte lijnen en zeer snelle reactie op je vragen. Nemen zorg uit handen en nemen over wat nodig is. Mijn huis hier gekocht en ook weer verkocht.
We hebben zeer goede ervaring met Van den Bosch Makelaars. We zijn goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Ook met de aankoop van onze nieuwe woning hebben we de volledige medewerking gekregen. Paul Bedaf heeft ons uitstekend bijgestaan. Dank hiervoor
Wij zijn zeer tevreden over van den Bosch makelaars. De samenwerking is prettig zowel met de makelaar als met de secretaresses. Goed advies, goede communicatie, professioneel en laagdrempelig en ons woonhuis in een week verkocht. Top team.
Goede, duidelijke en snelle communicatie. Vriendelijke makelaars en medewerkers. Door Van den Bosch makelaars kun je huis met een gerust hart laten verkopen.
Gezelligste makelaar die ik ken in de regio drongen! Neemt graag de tijd voor je om elk bedrijf die beschikbaar is grondig toe te lichten en de voor- en nadelen van elk pand toe te lichten. Echter kenners! Een meerwaarde voor de regio.
De verkoop is supergoed verlopen. De contacten verliepen goed. Henk Goos was altijd bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid