facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kanters Garantiemakelaars

Kanters Garantiemakelaars

Info

Volg ons op Facebook en wij brengen u op de hoogte van ons nieuwe aanbod in Dongen en omgeving en van de ontwikkelingen op de woningmarkt!

Geschiedenis

Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, u staat voor een grote beslissing. Alles moet dus kloppen en vanzelfsprekend wilt u de beste deal. De deskundigheid van een gecertificeerde NVM-makelaar is dan onmisbaar. Maar de ene makelaar is de andere niet.

Kanters Garantiemakelaars is gevestigd in Dongen en bestaan meer dan 50 jaar. Dankzij onze ruime ervaring kennen we de huizenmarkt in al haar facetten. We kennen de plaatselijke situatie en ontwikkelingen die invloed hebben op de huizenprijzen. En we houden natuurlijk ook de landelijke trends in de gaten. Onze economische en financiële achtergrond komen daarbij goed van pas.

Wij staan garant voor een goede dienstverlening en hebben aandacht voor u als opdrachtgever. Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Kwaliteit is ons doel, niet kwantiteit. Door deze aanpak zijn wij in staat om uw doelstellingen slagvaardig te realiseren. We zijn er voor u. Of het nu gaat om de aankoop of de verkoop van een huis of bedrijfsonroerend goed, u wilt van A tot Z weten waar u aan toe bent. Daarom houden wij u van iedere stap op de hoogte. We overleggen liever te vaak dan te weinig. We maken heldere afspraken en houden ons daaraan. En we zijn flexibel. Spreekt u liever af in de avond of het weekend? Geen probleem. Wij zijn er voor u!



"Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, u staat voor een grote beslissing. Alles moet dus kloppen en vanzelfsprekend wilt u de beste deal. De deskundigheid van een gecertificeerde NVM-makelaar is dan onmisbaar. Maar de ene makelaar is de andere niet. Wist u dat bij ons ook deeldiensten mogelijk zijn!Kanters Garantiemakelaars is gevestigd in Dongen en bestaan meer dan 50 jaar. Dankzij onze ruime ervaring kennen we de huizenmarkt in al haar facetten. We kennen de plaatselijke situatie en ontwikkelingen die invloed hebben op de huizenprijzen. En we houden natuurlijk ook de landelijke trends in de gaten. Onze economische en financiële achtergrond komen daarbij goed van pas."
Adres: Mgr. Poelsstraat 9, 5103 BD Dongen
Telefoonnummer: 0162 315 551
Stad: Dongen
Route: Mgr. Poelsstraat 9
Postcode: 5103 BD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Bosch makelaars B.V. Van den Bosch makelaars B.V. 65 meter Vanaf het eerste moment dat we in contact zijn gekomen met Van den Bosch Makelaars is...
Kin Makelaars Dongen Kin Makelaars Dongen 221 meter Zeer goed begeleid in de verkoop van ons huis, in het bijzonder door Pepijn, uitsteke...
Recensies
Wij hebben een bijzonder prettige aan- en verkoop van onze woning ervaren met Aad Kanters en zijn team. Persoonlijk contact en veel kennis en ervaring in 'huis'. Aanrader voor een ieder. Wij hebben een bijzondere situatie meegemaakt tijdens de verkoop van onze woning, waarbij Kanters Garantiemakelaars z'n nek voor ons heeft uitgestoken.
Bij Kanters een pracht van een woning aangekocht. Ze werken natuurlijk voor de verkopers, maar waren toch bereikbaar en schappelijk voor het beantwoorden van enkele vragen en het tussentijds open stellen van de woning voor het inmeten en het laten langs komen van aannemers om over de verbouwing te praten. Aad, je eerste indruk van ons was alsof we tegenover een autoverkoper stonden. Je 'afgunst' naar ons bleek uit het telefonisch gesprek dat we het winnende bod hadden. Je stak het tegen ons niet onder stoelen of banken dat de verkopers een iets lager bod, met fair enough, veel betere voorwaarden hadden moeten accepteren. Inmiddels lachen wij er om en genieten we van de woning.
Een zeer goed en accuraat makelaarskantoor, mijn derde huis via dit kantoor gekocht. Heb mijn interesses bij hun neergelegd en elke keer wisten ze mij weer te verassen. Geen bla bla maar professioneel te woord gestaan. mijn dikke complimenten niet alleen de makelaar maar voor het hele kantoor waar ik altijd correct en vriendelijk te woord ben gestaan. Een echte aanrader!
Zeer slechte opvolging in interesse nieuwbouwproject. Kanters was op de hoogte van onze interesse in twee kavels. Twee kavels die op dat moment nog vrij waren. Zonder ons aan te horen kiezen ze voor twee andere partijen. De manier waarop je vervolgens te woord wordt gestaan, stuitend! Bewust wordt interesse genegeerd. Onprofessioneel is te zacht uitgedrukt.
Wat een geduld heeft Dhr. Aad Kanters met zijn medewerkers. Wij vonden het contact met kantoor Kanters zeer deskundig, duidelijk, realistisch en betrokken. Het geduld van ons werd zeer op de proef gesteld doordat de eerste kopers er financieel niet uitkwamen. Door snel en adequaat handelen en knopen werden doorgehakt door kantoor Kanters werd ons huis toch binnen korte tijd verkocht. Hulde aan jullie allemaal!
Zeer goede makelaar,het hele team heeft mij geweldig geholpen met de verkoop van mijn woning moerlaken 23 in Etten-Leur. Snelle verkoop en ook steun tijdens het overlijden van mijn lieve vrouw Sisca
Het hele team van Kanters Makelaardij heeft uitstekend werk verricht bij de aankoop van onze woning in Dongen. Dit kantoor kan ik iedereen aanbevelen.
Prima makelaar. Komt de gemaakte afspraken na. Vriendelijke en vakkundige mensen. Zeer tevreden, mijn woning was binnen 14 dagen verkocht. Ik zal deze makelaar bij vrienden en familie en kennissen aanbevelen.
Een goede en professionele makelaar die ook nog eens luistert naar de wenssen van de klant één dikke 10 van óns Gr Albert Van Delft Ganzenhof 16Dongen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid