facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys

Info

Van de Goor Speelgoed Gemert

Geschiedenis

24 UUR PER DAG OPEN:
WWW.VANDEGOORSPEELGOED.NL

Internet is niet meer weg te denken in de maatschappij van tegenwoordig en daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken, ook via internet kunt u bij ons bestellen.
In onze winkel in de Nieuwstraat 43 bieden wij een heel uitgebreid assortiment speelgoed aan, op onze website WWW.VANDEGOORSPEELGOED.NL staat een selectie hiervan en in de loop van de tijd zal deze collectie alleen maar groter worden.
Ook belangrijk op onze website zijn onze speciale aanbiedingen, steeds weer nieuwe aanbiedingen die je gemakkelijk kunt bestellen via de site, maar natuurlijk ook verkrijgbaar in onze winkel. Gemakkelijk en veilig betalen met Ideal of doormiddel van vooruit betaling.
We kunnen u als consument nu nog beter van dienst zijn en van alle gemakken voorzien.
Wanneer u geïnteresseerd bent om van alles op de hoogte te blijven dan kunt u zich via onze website abonneren op de nieuwsbrief. speciale acties en extra koopavonden mist u dan niet.
Ook voor bedrijven, instellingen, scholen en verenigingen kunnen wij veel betekenen, denk maar aan de feestmaanden wanneer u als organisator van een Sinterklaas of kerstfeest fungeert.
Wij hebben jarenlange ervaring met leveren van cadeaus op maat.
Denk aan Sinterklaascadeaus voor uw medewerkers of een originele toevoeging voor uw kerstpakket. Eens iets anders dan een standaard kerstpakket? Kies een spellenpakket,
of een cadeaubon. Inmiddels leveren wij al aan zeer veel bedrijven en instellingen in heel Nederland waaronder ook vele scholen en verenigingen. Wanneer u een passend artikel zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. In kleine of grote aantallen? Geen probleem!
Voor de diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen, via de mail [email protected] of telefonisch 0492-365845.



"Wij zijn 'Van de Goor Speelgoed'! In onze gezellige winkel voeren wij een uitgebreide speelgoedcollectie. In onze webshop is een grote selectie te zien van ons totale assortiment. Daartoe behoren natuurlijk ook onze speciale aanbiedingen. Artikelen die bij ons niet op voorraad zijn, bestellen wij uiteraard snel en graag voor u. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Komt u snel een keer langs om ons assortiment te bewonderen? U bent van harte welkom!"
Adres: Nieuwstraat 43, 5421KN Gemert
Telefoonnummer: 0492-365845
Stad: Gemert
Route: Nieuwstraat 43
Postcode: 5421KN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Speelgoed Goor, Van de Goor Gemert, Speelgoedwinkel Gemert, Intertoys Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speelgoed bij Wijn in Gemert Speelgoed bij Wijn in Gemert 182 meter Speelgoed bij Wijn in Gemert
Recensies
Dit is ern echte topper. Ik kom er al jaren. Eerst met mijn.kinderen later met mijn nichtjes en neefjes en nu.ook.met mijn kleinkinderen. Top bedrijf super service. Ze denken met je mee. En ze brengen zelfs dingen asn huis. T personeel is heel.klant en zeker kindvriendelijk
Mooie winkel met groot assortiment
Kamer dat hier geen games en/of spelconsoles worden verkocht. Tegenwoordig een belangrijk aspect in een speelgoedwinkel
Super leuke speelgoed winkel...vriendelijk en ze hebben heel veel...
Wat een geweldige service heeft deze winkel! Ze hebben hun uiterste best gedaan om het feestje van mijn zoontje alsnog te voorzien van Brandweer helmpjes. Helaas was het het te laat, maar deze winkel absoluut niets te verwijten. Top service en super klantvriendelijk! Ik kom hier graag nog eens terug.
Vriendelijk, betrokken personeel. Ruime winkel. Parkeerplaats om de hoek met parkeerschijf.
Mooie winkel, en je wordt vriendelijk te woord gestaan
Leuke speelgoedwinkel met best veel keuze. Goede spullen voor leuke prijzen.
Zeer vriendelijk personeel zeer klantvriendelijk
Top 1 Toys Gemert. Vriendelijk behulpsaam personeel en leuke aanbiedingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid