facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelgoed bij Wijn in Gemert

Speelgoed bij Wijn in Gemert

Info

Speelgoed bij Wijn in Gemert

Geschiedenis

Intertoys Gemert is onderdeel van de winkelformule 'Winkelen bij Wijn'. Het is de meest uitgebreide speelgoedwinkel van Gemert! Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Bratz en Playmobil heeft Intertoys Gemert een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en DVD’s voor jong en oud. Daarnaast heeft Intertoys Gemert sinds juli 2007 een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux.

Bestel online je speelgoed!

Vanaf nu kun je ook alle Intertoys-artikelen vanuit je luie stoel bestellen, want Toy Toy en Intertoys hebben een superhandige webwinkel geopend. U kunt hier heel eenvoudig speelgoed bestellen via deze Facebookpagina. Klik op de button 'Speelgoed Bestellen' om rechtstreeks naar de Intertoys webshop te gaan. Betrouwbare levering (via TNT Post) en verschillende betaalmogelijkheden zoals u bij Intertoys gewend bent.

Dé multimedia-winkel van Gemert!

In onze multimedia-afdeling vindt u een uitgebreide collectie multimedia-artikelen met games en hardware van de bekendste platforms als XBox, XBox 360, Nintendo en Playstation. Ook is er een ruime keuze DVD's voor jong en oud.

Ben je jarig?

Laat bij Intertoys Gemert een verjaardagsmandje klaarzetten. Daarin kun je jouw zelf uitgezochte cadeautjes in doen het het zo voor je vriendjes of vriendinnetjes, opa of oma, oom of tante een stuk makkelijker maken bij het uitzoeken van een leuk cadeautje voor jou!

Onze medewerkers hebben brede kennis en deskundigheid met betrekking tot het totale assortiment speelgoedartikelen. Voor deskundig advies of tips kunt u altijd bij hen terecht. En treft u een artikel dat u zoekt niet aan, vraag er dan naar bij een van onze verkoopmedewerkers. Zij bestellen het graag voor u!

Adres: Kerkstraat 27, 5421 KX Gemert
Telefoonnummer: 0492-362245
Stad: Gemert
Route: Kerkstraat 27
Postcode: 5421 KX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bruna Wijn Gemert, Intertoys speelgoed, Top 1 Toys Gemert, Speelgoed Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys Van de Goor Speelgoed Top 1 Toys 182 meter Dit is ern echte topper. Ik kom er al jaren. Eerst met mijn.kinderen later met mijn n...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid