facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Cranenbroek Budel

Van Cranenbroek Budel
Adres: Randweg-Zuid 8, 6021 PW Budel, Nederland
Telefoonnummer: 0495 430 920
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel
Route: Randweg-Zuid
Huisnummer: 8
Postcode: 6021 PW


Openingstijden

maandag: 09:30–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–20:00
zaterdag: 08:30–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel 1 km Heel erg blij met deze dealer. De service gaat hier verder dan ver! Een week voor onz...
Recensies
Vooral de kerst afdeling geen woorden voor zo mooi, net of je bij de kerstman zelf bent, super gedaan, vriendelijk en behulpzaam personeel!
De keuze is reuze. Maar vooral de kerst afdeling is prachtig gemaakt. Groot verschil met andere jaren
Grote winkel. Van alles te verkrijgen. Sommige artikelen zijn wel prijziger dan de andere. 4 sterren omdat veel Oekraïense mensen daar werken en je kunt ze geen vraag stellen. Spreken geen NL en weten niet waar de artikelen hangen/staan. Anders zou ik 5 sterren geven.
Lekker veel dingen voor de dieren, je tuin en kleding voor gehele gezin. En de werkkleding is van goede kwaliteit. En het personeel is aardig. Al zijn er ook bij die geen Nederlands if Engels kunnen dat is een dingetje, maar oke.
Er naartoe geweest voor de Kerstshow. Ik heb genoten, zooooooo mooi. Een echte aanrader om naartoe te gaan. En super goedkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid