facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel

Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel
Adres: Meemortel 34, 6021 AE Budel, Nederland
Telefoonnummer: 0495 493 355
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel
Route: Meemortel
Huisnummer: 34
Postcode: 6021 AE


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: 08:30–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Cranenbroek Budel Van Cranenbroek Budel 1 km Vooral de kerst afdeling geen woorden voor zo mooi, net of je bij de kerstman zelf be...
Recensies
Heel erg blij met deze dealer. De service gaat hier verder dan ver! Een week voor onze vakantie ontdekten we een lekkage. Alles werd er aan gedaan door deze mensen om ervoor te zorgen dat het opgelost werd en wij van een onbezorgde vakantie konden gaan genieten.
Ik ben er dinsdagmorgen 14-05-2024 met mijn camper naar toe gereden omdat de koelkast het op 12 volt niet meer deed om advies te vragen.nHet probleem aangegeven bij Rianne, en zij zei ik zal Rob even vragen of hij even kijkt, Rob mee gelopen en gekeken en zei ik zal toch Sjaak de monteur even roepen en laten kijken, en hij had het probleem snel gevonden en gemaakt en dat ondanks hun drukke planning het er toch nog even tussendoor gemaakt hebben.nNou alle 3 helemaal top voor de goede en klantvriendelijke service bedankt Eric Hermans.nnFantastisch en snel geholpen, wat een goede service!!
Met leidingen doorblazen perlator van keukenkraan verdwenen.Niet meer te vinden.Het heeft even geduurd, maar vandaag het onderdeeltje in de brievenbus!nSuper Service Rianne!!!
Onderweg vanuit oostenrijk naar nederland een luikje voor dakontluchting besteld via Email. Het onze was kapot gehageld.nDe medewerker heeft het naar de camping gestuurd waar we gereserveerd hadden. Wij waren er nog niet, maar het luikje wel. Klasse. Veel vertrouwen en Service zonder....ja maar....Het bestaat du's nog. Chapeau!!!!
Kundige vriendelijke mensen, die prima onderhoud uitvoeren en meedenken waar nodig. Je kan er ook diverse merken caravans en mobilhome aanschaffen maar daar hebben wij geen ervaring mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid