facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Valeria Cabi coach

Valeria Cabi coach

Info

Behandelt en coacht mensen om nare gevoelens/trauma’s, in het verleden ontstaan, te verwerken met behulp van oa EMDR, een snelle en zeer effectieve behandeling zodat men weer van het leven kan genieten. Bij www.EMDR-Coaching.nl



"Valeria Cabi werkt als traumatherapeut en coach in Rotterdam. Zij behandelt mensen die last hebben van kleine of grote trauma's, PTSS. Met behulp van EMDR en coaching, helpt zij mensen om trauma's die ontstaan zijn in het verleden en waar ze in het heden last van hebben, om die in korte doch zeer efficiënte trajecten te verlichten of zelfs helemaal te verwerken zodat ze rust in hun hoofd en lichaam krijgen.Dankzij de korte trajecten heeft zij praktisch geen wachtlijst!Haar praktijk heeft gratis parkeergelegenheid en is ook bereikbaar met het openbaar vervoer!"
Adres: Barbizonlaan104, 2908 ME Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0621162340
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Barbizonlaan104
Postcode: 2908 ME


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spomed Spomed 1 km Ik ben in korte tijd in behandeling bij Martin Baan. Ik ben erg dankbaar voor al zijn...
Paragnost & Mental Coach, Leila Paragnost & Mental Coach, Leila 3 km Vorige week heeft Leila een reading voor mij gedaan waarbij zoveel naar voren is geko...
Crossgym Capelle Crossgym Capelle 4 km CrossGym is een intensief en afwisselend trainingsprogramma met oefeningen uit het Ol...
Fit By Me Fit By Me 4 km Fijn om te sporten , Nancy is een kundige dame die je vakkundig een PTje geeft.
Zin in Kindercoaching Zin in Kindercoaching 4 km Beste kindercoach in West Nederland
De Bodyloods De Bodyloods 5 km In een down to earth omgeving met mede sporters kun jij in groepsverband met vakkundi...
Recensies
Het was uitermate plezierig dat ik meteen bij Valeria terecht kon. Ze maakt waar wat ze adverteerd. In 3 sessies de ergste zwaarte en zwartheid weghalen. Ik kan haar van harte aanbevelen. En als jij al hier bent gekomen in je zoektocht: ik weet wat je meemaakt en er is hulp beschikbaar. Ga ervoor!
Op advies van een vriendin heb ik EMDR therapie gedaan voor mijn hoogtevrees. Nooit gedacht dat deze therapie hier geschikt voor zou zijn. Maar na twee sessies bij Valeria was dit varkentje gewassen. Sta nu zomaar bovenop een keukentrap of loop zonder nadenken dicht langs een reling. De bergen moet ik nog ervaren. Heel bijzonder dit, Bedankt Valeria
Ik heb veel aan deze therapie gehad om oud zeer te verwerken. Valeria is een kundige lieve vrouw die ook open is over eigen zaken. Dit kan ik waarderen en geeft vertrouwen. Mijn ervaring is dat de emoties meteen veel heftiger zijn waardoor je het een plekje kunt geven en kunt afsluiten, de rest moet je uiteindelijk zelf doen.
Valeria is een hele open en hartelijke vrouw bij wie je je gelijk op je gemak voelt! Daarnaast is zij erg ervaren en kundig. De EMDR therapie heeft mij heel erg goed geholpen om de scherpe kantjes er vanaf te halen waardoor ik een heel stuk vrijer kan leven.
Valeria is niet alleen een goede coach, die zowel haar eigen ervaringen als haar gedegen vakkennis gebruikt, ze is ook een heel fijn mens. Direct, warm, oprecht, betrokken. Valeria, bedankt voor de inzichten die ik van jou heb mogen ontvangen.
Geweldige coach.. Valeria is een gedreven vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Als geen ander kan zij deskundig to-the-point komen met de ingebrachte zorgvraag. Zeker door haar deskundige leiding heb ik weer grip op de situatie die ik heb ingebracht. Ik kan haar zeker aanbevelen!
Absoluut 5 sterren omdat Valeria bij mij voor een levensgroot verschil heeft gezorgd. Ik kwam bij haar binnen met de grootste gevolgen van pesten waardoor een lach op mijn gezicht krijgen heel erg moeilijk was. Na 2 behandelingen heeft zij echt voor een groot verschil bij mij gezorgd. Ik zie de gevolgen nu echt van een andere kant, Heerlijk! Dankbaar voor jouw hulp!
drie sessies EMDR therapie gehad in Capelle aan den ijssel. Trauma verwerking en heeft me enorm geholpen! kan het iedereen aanraden die een trauma te verwerken heeft.
"Valeria heeft mij, tijdens de opleiding EMDR, behandeld. Het verdrietige beeld waar ik de sessie mee inging en het intens pijnlijke gevoel was na haar behandeling veranderd. Het heeft nu een andere lading en heeft mij zeer geholpen om zaken te accepteren en er rationeel mee om te gaan." Esther Honkoop, De Lier
"Door een ernstig ongeval van mijn zoon twee jaar geleden, ben ik overgevoelig geraakt voor het geluid van een loeiende sirene. Daardoor verkrampte ik en deze gevoelens werden in de loop der tijd steeds heviger. Ik merkte dat het mijn functioneren belemmerde. Door een éénmalige behandeling door Valeria, zijn deze gevoelens getransformeerd naar een aanvaardbaar niveau. Nu, een half jaar later, kan ik constateren dat dit een blijvend resultaat is. Mijn leven is hierdoor verrijkt en ik ben heel blij dat ik deze behandeling een kans heb gegeven."
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid