facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakgarage Mol Luttenberg

Vakgarage Mol Luttenberg

Info

Autobedrijf Mol is een allround autobedrijf. Naast de verkoop van auto’s richten wij ons op reparaties, onderhoud en APK-keuringen. We onderscheiden ons met onze eigen schade-afdeling en autospuiterij.

Geschiedenis

Ons bedrijf is gevestigd in het Overijsselse Luttenberg en biedt u als klant vele mogelijkheden. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij hopen u dan ook als klant te mogen begroeten.

Autobedrijf Mol is een allround autobedrijf. Naast de verkoop van auto’s (nieuw en occasion) richten wij ons op reparaties, onderhoud en APK-keuringen. Van oudsher zijn we een echte dorpsgarage, maar inmiddels onderscheiden we ons met onze eigen schade-afdeling en autospuiterij.
Dus ook bij schade aan uw auto kunt u bij ons terecht, zelfs als het via de verzekering gaat. Wij zullen dit voor u regelen en u hoeft nergens naar om te kijken.


U kunt bij ons onder andere terecht voor:

• Schade - herstel / Spuitwerkzaamheden
• In - en verkoop alle merken auto’s
• Reparatie/Onderhoud alle merken auto’s
• APK keuringen
• Ruitreparatie/vervanging
• Airco-check


Dit betekent voor u als klant dat wij, als het gaat om uw auto, alles onder één dak hebben!



"Vakgarage Mol Luttenberg is gevestigd in Luttenberg aan de Wispelweg 38. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Mol Luttenberg is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 340 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Wispelweg 38, 8105 AB Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-301212
Stad: Luttenberg
Route: Wispelweg 38
Postcode: 8105 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Besten Luttenberg, Auto Luttenberg, Mol auto, Autobedrijf Raalte, Garagebedrijf Luttenberg, Lemelerveld autobedrijf, ATL Luttenberg occasions, Occasions Nieuwleusen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Besten Autobedrijf Besten 676 meter Is betrouwbaar, denkt mee met mij als klant wat in mijn situatie best is. Komt afspra...
Recensies
Fijne vakgarage waar je wel eerlijk wordt behandeld. Aanrader!
Uitstekende service! Na marterschade aan de auto direct gebeld en kon snel terecht, vakkundig hersteld! 5 sterren meer dan terecht wat mij betreft!
Heel prettige ervaring gehad bij deze garage, lekkere proefrit en koffie, overal ruim de tijd voor genomen en zaakjes goed afgehandeld. Helaas te ver van huis, anders zeker een aanrader! Nick en Jolande.
Fijne zaak, goed en betrouwbaar advies gekregen, vervangend vervoer was kostenloos. Top!
Goed en snel geholpen , met het wisselen van de winterbanden incl montage van door mijzelf mee gebrachte drukventielen/sensoren , super , kom zeker terug nu ik het zelf niet meer kan door gezondheidsproblemen .
Al een aantal malen gebruik gemaakt van hun service, altijd kundig en adequaat geregeld! Erg betrouwbaar bedrijf !
Zeer kundig bedrijf goede service A1 Keurmeesters
Dat is onze garage zijn altijd bereid om je snel te helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid