facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Besten

Autobedrijf Besten

Info

Universeel BOVAG autobedrijf, gespecialiseerd in Vw, Seat, Skoda en Audi. We repareren, onderhouden en keuren (APK) uw personen auto of bedrijfsauto.



"We zijn een universeel Bovag-autobedrijf gevestigd in het Overijsselse Luttenberg. We verkopen, repareren, onderhouden en voeren apk keuringen uit aan personenauto's en licht bedrijfsauto's. Daarnaast zijn we een banden-service bedrijf."
Adres: Luttenbergerweg 26a, 8105rv Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-301041
Stad: Luttenberg
Route: Luttenbergerweg 26a
Postcode: 8105rv


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Garagebedrijf Luttenberg, Garage Raalte, Mol Luttenberg, Autobedrijf van den Belt, Auto Raalte Vulink, Besten autos, Garage Mol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakgarage Mol Luttenberg Vakgarage Mol Luttenberg 676 meter Fijne vakgarage waar je wel eerlijk wordt behandeld. Aanrader!
Recensies
Is betrouwbaar, denkt mee met mij als klant wat in mijn situatie best is. Komt afspraken na. Vriendelijk en klantgericht!
Top service bij pechgeval, puur onmacht.. erg goed opgepakt en opgelost.. geniet van wat er onderweg is Service: Motorreparatie
Ik heb een paar weken geleden een Seat Ibiza Sportstyle uit 2007 gekocht bij Autobedrijf Besten. Ondanks dat de auto relatief veel gelopen had240.000 zag hij er piekfijn uit. Na een testrit gemaakt te hebben leek het nog steeds een prima auto. Zoals Lucien zelf ook zegt verkoopt hij alleen degelijke auto's. Het is ook erg fijn dat er bij aankoop standaard nieuwe APK op komt en de auto een grote beurt krijgt. Daarnaast zat er 1 maand garantie op de motor en transmissie. Na een paar keer met de auto gereden te hebben ging er opeens een lampje branden. Direct maar de garage gebeld en ik kon de auto de dag erna brengen. In eerste instantie leek het niks en kon ik hem weer meenemen. Een paar dagen later ging het lampje toch weer branden, dus opnieuw naar de garage. Toen bleek dat de distributieketting vervangen moest worden, een aardig grote operatie. Voor mij dus een geluk dat er nog garantie op zat. Uiteindelijk is de ketting vervangen met nog een aantal andere onderdelen. Tijdens dit hele proces is Autobedrijf Besten super klantvriendelijk geweest en is er nooit moeilijk gedaan over de garantie, of wat dan ook eigenlijk. Ze zorgen ervoor dat je auto in goede staat is, en als er dan toch iets is, zorgen ze ervoor dat dit op een manier die beide partijen aanstaat opgelost wordt. Ik kan ze dus zeker aanraden
Eerlijk en betrouwbare garage. Vriendelijke monteurs en ter zake deskundig. Zeer tevreden als jarenlange klant. Eigenaar zoekt op verzoek naar auto waarom wordt gevraagd en begeleidt desnoods de evt. aankoop. De koper behoudt altijd alle vrijheid. Een aangename garage. Aanrader!!!
Laatst een audi a4 gekocht had er een klein probleempje mee maar ze waren niet moeilijk. Dus kortom een mooi vertrouwd bedrijf!
Heb hier tijd terug een auto gekocht die na een paar weken gedoe kreeg met de turbo. Ik kon de auto langsbrengen en deze werd gratis gemaakt waardoor ik nog veel plezier van deze auto heb kunnen hebben. Top service!
Goede monteurs en klantvriendelijk. Je wordt altijd snel geholpen. Prettige sfeer.
Omdat ze altijd proberen problemen gelijk op te lossen
Gepassioneerde betrouwbare monteurs .
Super geholpen en een goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid