facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark Zevenbergen

Vakantiepark Zevenbergen

Info

Rust en privacy zijn de kenmerken van het kleine vakantiepark. Gelegen aan de rand van het natuurgebied "de maashorst" in Brabant. Veel dieren aanwezig!

Geschiedenis

Vakantiepark Zevenbergen is gevestigd in het gastvrije dorp Heesch, Noord-Brabant dat deel uitmaakt van het grootste natuurgebied van Brabant "De Maashorst". Het park telt 21 volledig ingerichte vakantiewoning. gevarieerd van 1 tot 6 personen.

Het autovrije park erkent zichzelf door de rust die het uitstraalt. De kleinschaligheid vergoot de privacy van onze gasten. Opgesierd door vele sier- en water vogels is een unieke bezichtiging. Omdat rust en privacy hoog in het vaandel staan treft u bij ons geen discotheek aan. Natuurlijk kunt u geïnformeerd worden wat de regio u kan bieden.

Voor de jonge en sportieve bezoeker zijn er kleinschalige faciliteiten aanwezig. Twee speeltuintjes, jeu de boules, All weather kunstgras tennisbaan, tafeltennis, groot schaakbord, een basketbalbasket en een zonnevijver. Het park is gelegen midden in de stedelijke driehoek 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven.

Aan de noordwestelijke zijde van het grootste natuurgebied van Noord-Brabant, de Maashorst. Dit natuurgebied met zijn 3500 hectare aan natuurpracht is een echte uitdaging om te ontdekken.

Natuurgebied de Hooge Vorssel (in de volksmond: de bossen van Heesch), maakt deel uit van "De Maashorst". In "de Hooge Vorssel" bevind zich een arboretum, een bomenpark genaamd. Buiten deze schitterende natuur bevind zich in het Heesche gedeelte, een golfbaan (18 holes) - The duke, een restaurant - Bomenpark, een caravancamping (met vaste seizoensplaatsen) en Vakantiepark Zevenbergen (Bungalowverhuur).

Adres: Vergaertweg 4, 5384 RS Heesch
Telefoonnummer: 0651311301
Stad: Heesch
Route: Vergaertweg 4
Postcode: 5384 RS



op zoek naar gerelateerd: Jachthut Zevenbergen, Vissen Vakantiepark Schaijk, Roompot Schaijk kopen, Vakantiepark omgeving Grave, Vakantiewoning in Herpen, Vakantiepark kinderboerderij, Vakantiehuis 't Broeckhuys, Vakantiepark dierentuin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuisje Vakantiehuisje "Het Ruitershofje" 3 km Luxe vakantiehuis in Noord Brabant. Rustige ligging. Veel te doen in de omgeving. Pr...
Recensies
Prima vakantiepark. We hebben erg genoten van de rust en comfort in en rond de bungalow. De eigenaren zijn zeer gastvrij. We hopen hier zeker nog eens terug te komen.
Mooi plekje in de natuur, leuke huisjes,vele leuke tropische dieren.
Heerlijke plek in de bossen. Ruime bungalow en behoorlijk luxe van binnen.
Heel rustgevend, veeeeel vogels en gewoon goed geregeld en veel privacy en vertrouwen, alleen 1 nadeel, maar die is persoonlijk, ik vind het jammer dat er geen verhard pad naar het park leid....
Heerlijk plekje om te wandelen en koffie te drinken. Mooie dieren.
Rustig en zeer goed onderhouden vakantiepark met overal dieren, heel leuk opgezet!
Heerlijk rustig, een leuk vogelpark.
Heel rustig. Leuk zelfbediening café.
Mooi opgezet park in een prachtige natuurgebied. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid