facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiehuisje "Het Ruitershofje"

Vakantiehuisje

Info

Luxe vakantiehuis in Noord Brabant. Rustige ligging. Veel te doen in de omgeving. Prachtige fietsroutes. Tegen natuurgebied de Maashorst aan.

Geschiedenis

Welkom bij "Het Ruitershofje" , de plek voor totale ontspanning midden in de natuur. Ga fietsen in de prachtige omgeving door akkerdorpjes en bossen waar Schotse Hooglanders lopen. Ga lekker shoppen in het Dorp Heesch of in de buurt liggen de plaatsen, zoals Oss, Uden, Nijmegen of Den Bosch.

Het Ruitershofje ligt achter @manegedewijsthoeve, dus houd je van paardrijden of wil je een ritje met de Huifkar? Ook dit is mogelijk.

Het huisje heeft een woonkamer van +/- 45 m2, 1 slaapkamer van ruim 20 m2 waar 2, 1-persoonbedden staan die tegen elkaar of uit elkaar kunnen staan. Ook zijn er 2 goede opklapbedden aanwezig zodat de bezetting tot 4 personen kan gaan. Bedden zijn opgemaakt als u aankomt.

Keuken voorzien van : Vaatwasser, Gasfornuis, combimagnetron, Senseo apparaat, waterkoker, koelkast en diepvriezer.

Badkamer voorzien van ruime douche, wastafel (alleen koud water) en toilet. Handdoeken aanwezig.

Eigen parkeerplaats en een garage om eventueel mee gebrachte fietsen te stallen.

Eigen tuin waar je heerlijk vrij zit met uitzicht op weilanden en dieren. Het is toegestaan om een huisdier mee te nemen. Houd er wel rekening mee dat er diverse dieren loslopen, zoals katten, honden, kippen en eenden.

Gratis WIFI.

Weekend : vrijdag tot maandag € 395,00
Midweek : maandag tot vrijdag € 395,00
Week : maandag tot maandag € 750,00

De prijzen zijn inclusief : Linnengoed en handdoeken. Toeristenbelasting.

Adres: Ruitersweg Oost 1, 5384 SN Heesch
Telefoonnummer: 0412-451790
Stad: Heesch
Route: Ruitersweg Oost 1
Postcode: 5384 SN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handbalvereniging DOS'80 Handbalvereniging DOS'80 1 km Goede club! Leuke spelers
Sporthorse Medical Diagnostic Centre SMDC Sporthorse Medical Diagnostic Centre SMDC 1 km Voor mij een top kliniek op gebied van orthopedisch klachten bij je paard. Vanaf begi...
Ge-Woon Ge-Woon 2 km Maak tijdens een creatieve workshop leuke accessoires voor in huis of tuin.
Vakantiepark Zevenbergen Vakantiepark Zevenbergen 3 km Prima vakantiepark. We hebben erg genoten van de rust en comfort in en rond de bunga...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid