facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos

Info

Vlakbij ’s-Hertogenbosch ligt Vakantiepark Dierenbos, een vernieuwd park waar u kunt kamperen of logeren in themabungalows. Hertjes, eekhoorns, zwijntjes en andere bosdieren zorgen voor beestachtige vakantiepret.

Geschiedenis

De naam zegt het al: Op het park vindt u veel kinderboerderijen met hertjes, konijnen, eekhoorns, zwijntjes, ganzen, pony's en geitjes. Ga mee met de dierenverzorgers en verdien je eigen dierenverzorgersdiploma!

Op het park is van alles te beleven! Roetsj maar eens van de glijbaan in het zwembad, sla een balletje op de midgetgolfbaan of ga de strijd met elkaar aan op de bowlingbaan. Ook is er sinds vorig jaar een spectaculaire natuurspeeltuin...

Brabant ontdekken? Spring op de fiets voor zo’n waanzinnige bosschebol in ’s-Hertogenbosch, maak een kamelensafari of gebruik de ExtraCard voor gratis toegang tot 5 dagattracties waaronder Sportiom en Safaripark Beekse Bergen!

Onze taak

De mooiste tijd beleef je bij Vakantiepark Dierenbos

Adres: Vinkeloord 1, 5382 JX Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073-5343536
ln.sobnereid@eitpecer
Stad: Vinkel
Route: Vinkeloord 1
Postcode: 5382 JX



op zoek naar gerelateerd: vakantiepark dierenbos aanbieding, dierenbos plattegrond, vakantiepark dierenbos zoover, dierenbos vinkel te koop, dierenbos zwembad, dierenbos kinderfeestje, foto's zwembad dierenbos, dierenbos bowlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De BosBrabander De BosBrabander 285 meter De BosBrabander wil ouders en kinderen weer in contact brengen met de natuur en ze ui...
Stal H. van Santvoort Stal H. van Santvoort 1 km Super fijne stal met een eigenaar die verstand heeft van paarden!
Recensies
Het park is mooi opgezet, er is genoeg te doen voor de kinderen van basisschoolleeftijd. Word veel georganiseerd door animatie. Het restaurant heeft heerlijk eten en veel keus aan bieren en dranken. De bediening mocht soms wel wat sneller. Zo ook tijdens het bowlen, de baan liep 2x vast maar het duurde telkens even voor er iemand kwam. We konden er geen tijd bij krijgen omdat er mensen na ons kwamen maar kregen wel korting, netjes opgelost. We zaten in een damhert huisje met hottub. Huisje prima in orde, van alle luxe voorzien. Zwembad binnen was vrij simpel en klein waardoor het erg druk was. Toch vonden onze kids het fantastisch, alleen de glijbaan was al een succes. De douche werkte niet goed en de vloeren waren wel smerig. Er is nog een buitenzwembad en zwemvijver. Genoeg mogelijkheden dus.
We verbleven in bungalow Fazant, was mooi vernieuwd, goed voorzien en netjes, enkel de vloer hebben we met een kruipende baby even nagedweild want die was wat zandering. Vriendelijk personeel, leuk maar redelijk smerig zwembad vooral de kleedkamers en de vloer daar. Voor de rest van de animatie en voorzieningen was het weer te slecht en ons kindje nog te klein. De enige tegenvaller was de winterBBQ. We betaalden 20 euro per persoon exclusief drank. Daarvoor kregen we een 'buffet' van kant en klare aardappelsla en huzarensalade, stokbrood, een enorme ketel satésaus, krulfrietjes en frikandellen. Geen groenten te bespeuren en een schamel groentespiesje of stukje vlees dat geen hamburger was bemachtigen was een hele uitdaging. De menukaart in het restaurant zag er nochtans veelbelovend uit!
Een heel groot en uitgebreid vakantiepark met vakantiehuisjes en een camping. Wij verbleven hier op de camping en hadden een plaats die erg ver van het zwembad en restaurant grote speeltuin af was. Ook was het een vrij grote afstand naar het toiletgebouw wat vrij irritant is. Op de campingplaatsen zelf stonden kleine speeltoestellen maar die zijn hard aan een likje verf of vernieuwing toe. Verder ziet het hoofdgebouw met restaurant en zwembad er goed uit. Het eten is er lekker en de prijzen zijn gewoon normaal. Er is een leuk zwembad, niet heel groot maar goed voor wat uren zwemplezier. 2 grote speeltuinen en ook een zwemvijver met een strandje. Ook dit zag er heel leuk uit. Hierbij was ook een kleine kinderboerderij die vrij toegankelijk was. Al met al een prima vakantie gehad maar ik denk niet dat we op dezelfde plaats nog eens terug zullen gaan komen.
Ik wil een klacht indienen over gasten die op jullie park verbleven en die jullie park geen goed doen. Op onze plek aangekomen zaten de buren op onze plek en wilde eigenlijk niet weg gaan omdat er veel schaduw op die plek was. Na 10 minuten morren gingen ze weg. 30 minuten later kwam er een kennis of familielid van die buurman langs en maakte direct de opmerking die wij heel goed konden horen hebben jullie nou je plekje laten afnemen, je had er meer voor moeten knokken je laat je toch niet zomaar wegjagen, ha ha ha ha. Weer later wij waren de tenten al aan het opbouwen vroeg t zoontje aan zijn vader mogen we ze nu wegjagen !! Het niet zo heel overtuigende antwoord van de vader was nee die mensen mogen hier staan !! In heel mijn vakantie maar in heel mijn camping ervaring heb ik dit nog nooit meegemaakt, zo'n onbeschoftheid en met de intentie om ruzie te schoppen. We waren eerlijk gezegd blij dat we bij jullie park weg konden gaan. Ik zal jullie park daarom ook niet aanbevelen.
Twee weken verbleven in vakantiewoning Fazant. Zeer mooi domein, zeer leuk voor kinderen, zeker met de dieren die aanwezig zijn. Veel speeltuinen aanwezig. Zwembad was vaak overvol, maar als je tegen 17.30 uur ging was het meestal goed te doen. Er lopen redders rond, maar houden de kinderen niet ech in de gaten. je kan er bowlen, maar is vrij duur. Woning was prima in orde, zaten heel rustig. Voldoende uitgerust. Personeel valt over het algemeen wel mee, al in het restaurant moet je soms lang wachten alvorens er iemand kwam om je bestelling op te nemen. Wij komen zeker nog terug
De camping is in de basis prima. Wij hadden een knap sanitair gebouw de Ree, wat geregeld werd schoon gemaakt. Voor kinderen is hier voldoende te doen, je kan hier zwemmen, bowlen en er is leuke animatie verzorgd. Tot zover het positieve. Wat het campeer plezier enorm naar beneden haalde, is het enorme "tokkie" gehalte. Elke avond harde muziek van omliggende velden voornamelijk piraten muziek. De "vaste" gasten wanen zich hier een soort van onschendbaar. Kleine kinderen die je van de sokken rijden in scootmobiel, geschreeuw en gevloek heen en weer. Het lijkt wel of hier weinig normen en waarden onder de campeerders zijn. Wij zullen hier niet weer boeken, ondanks dat de camping zelf wel mooi is.
Wij zijn net terug van 2 weken kamperen bij Dierenbos. Het weer was natuurlijk fantastisch dus we hebben vooral gebruik gemaakt van de zwemvijver en indien mogelijk het zwembad. Dit laatste was helaas niet altijd open vanwege personeelsgebrek? Onze kampeer plek Bever 116 was vlakbij het toilet gebouw wat gunstig was natuurlijk, maar ook ongunstig vanwege het "lawaai". Niet echt last van gehad hoor maar kan me voorstellen dat er rustigere plaatsen op de camping zijn. In de reviews wordt veel geklaagd over de hygiëne, ik kan alleen maar zeggen dat dit vooral aan de gasten zelf ligt. Er wordt schoongemaakt maar tegen de rotzooi die "wij" achterlaten is niet op te poetsen. Voor een camping vond ik het in ieder geval allemaal prima! Er is genoeg te doen en beleven op de camping al hebben wij geen gebruik gemaakt van het animatie programma. Voor tieners vond ik het aanbod ook beperkt maar dit heeft onze vakantiepret niet in de weg gestaan. Wat ik zelf een minder prettig idee vond is dat de camping gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen, het hekje bij de honden uitlaat plaats is altijd open en zonder enige controle kan je zo de camping oplopen. Je kunt merken dat er ook hier te weinig personeel is maar ze doen allemaal erg hun best het je naar de zin te maken, en als je dan soms even iets langer moet wachten...........het is vakantie!! Wij hebben in ieder geval een super vakantie gehad en wie weet komen we nog eens terug!
Bij aankomst was het huisje niet goed schoongemaakt haren in het toilet, etensresten van vorige bewoners in de oven, vlekken op kussenovertrek enz. Huisje erg klein krappe slaapkamers waar jeje kont niet kan keren. Deuren die tegen elkaar aanslaan omdat de gang erg smal is. Verder: • Slecht wegdek veel gaten in het wegdek • Geen veilige wifi. • Geen kinderbad in het zwembad. • Geen tv kanaal voor kleinere kinderen < 5 jaar. • Geen gezelschapsspelletjes in het huisje. • Personeel heel erg vriendelijk maar niet zo kundig. Behalve dat er veel speeltuintjes zijn is er weinig voor kleine kinderen te doen. Eten in het restaurant en snackbar is wel erg lekker! Aanrader als je er bent.
We hebben er een leuke vakantie gehad. Helaas was het een paar nachten onrustig op de camping. Na 2 keer er een melding van gemaakt te hebben was het probleem over. Alles wat je nodig had was op de camping. Een campwinkel, animatie team met een uitgebreid programma. Restaurant, snackbar, minigolf, bowlen, zwemmen en nog meer. Een natuurlijk de dieren. Wij stonden op een best wel groot veld. Mooie ruime plaatsen. Goed en schoon sanitair. Wij hebben het er erg leuk gehad. We waren met kinderen van 11 en 8.
Een heel leuk, kind vriendelijk, schoon park. Huisjes netjes en modern. Hottub in de tuin is een aanrader! Lekker ontspannen na een dag vol leuke activiteiten voor de kids. Vouchers voor andere attracties die je ontvangt zijn goed gekozen. Al met al een super leuke basis voor een weekje weg met kleinkinderen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid