facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De BosBrabander

De BosBrabander

Info

De BosBrabander wil ouders en kinderen weer in contact brengen met de natuur en ze uitdagen om achter hun beeldscherm, iPad of telefoon vandaan te komen!

Geschiedenis

De BosBrabander wil ouders en kinderen weer in contact brengen met de natuur en ze uitdagen om achter hun beeldscherm, iPad of telefoon vandaan te komen!

Vandaag de dag staan we verder van de natuur dan ooit. Kinderen kunnen nauwelijks meer hutten bouwen, kikkervisjes vangen of zelf een pijl en boog maken. Door media invloeden kan het zelfs voorkomen dat kinderen denken dat paarse koeien chocolade maken en dat eenden geel zijn zoals in bad. Ons voedsel groeit in kant en klare plastic pakjes in de supermarkt. En op zondag bakt mama “zelf brood” met afbakbroodjes uit de winkel. In het weekend moet er gewinkeld worden en ookal hebben we een hond, het uitrenveld in de buurt is toch wel erg handig. Bezig zijn in en met de natuur leren we als kind niet meer. Terwijl voor kinderen contact met de natuur belangrijk is, omdat die al hun zintuigen prikkelt, al hun creativiteit naar boven brengt, en hen uitdaagt tot verkennen en ontdekken.
Maar dat moet natuurlijk wel aangereikt en aangeleerd worden.

De BosBrabander wil ouders en kinderen weer in contact brengen met de natuur en ze uitdagen om achter hun beeldscherm, iPad of telefoon vandaan te komen; ze te laten ervaren dat er buiten veel grotere, echtere, spannendere en leukere avonturen op hen liggen te wachten. En niet alleen de durfals op Discovery Channel beleven de survival avonturen in verre landen, wij kunnen dat ook in onze eigen Nederlandse bossen. Door een uniek concept van survival, bushcraft, natuureducatie, spel en avontuur waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Adres: Fresia 47, 5382 JS Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0650664101
Stad: Vinkel
Route: Fresia 47
Postcode: 5382 JS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiepark Dierenbos Vakantiepark Dierenbos 285 meter Het park is mooi opgezet, er is genoeg te doen voor de kinderen van basisschoolleefti...
Stal H. van Santvoort Stal H. van Santvoort 917 meter Super fijne stal met een eigenaar die verstand heeft van paarden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid