facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark "De Heigraaf"

Vakantiepark

Info

Een gezellige familie camping, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van de Gelderse vallei, met op loopafstand het Henschotermeer.

Adres: De Heygraeff 9, 3931 ML Woudenberg
Telefoonnummer: 0332865066
Stad: Woudenberg
Route: De Heygraeff 9
Postcode: 3931 ML


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Camping De Heigraaf honden, Camping De Heigraaf PLATTEGROND, De Heigraaf bezoekers, Camping De Heigraaf maarn, Camping De Heigraaf te koop, Heigraaf TARIEVEN, Heigraaf App, Camping De Heigraaf adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Boerenerf 't Boerenerf 271 meter Leuke camping, vriendelijke mensen. Wel gehannes met 20 cent muntjes voor een liter o...
TOPSpeeltoestellen TOPSpeeltoestellen 5 km De foto's spreken voor zich. We zouden gebeld worden voor afstemming over levering. N...
Recensies
Zeer te grote camping, afstand tot ingang kan groter zijn dan 1 km. Onderhoud is prima. Toiletgebouwen zijn meestal schoon, wel 50 cent per douchebeurt. Zondag is het restaurant, de winkel, snackbar en receptie gesloten. Er is geen zwembad o.i.d. op de camping, maar gasten kunnen gratis naar het Henschotermeer. Voor gezinnen met kleine kinderen is het een mooie camping. Iets grotere kinderen zullen toch wel snel uitgekeken zijn op de speelhuisjes. Op de camping ruiken wij regelmatig dat boeren in de omgeving aan het mesten zijn, ook hoor je vaak landbouwwerktuigen die bezig zijn. Regelmatig is het 's nachts wat rumoerig. Wij werden een keer midden in de nacht wakker van vuurwerk dat werd afgestoken door mede kampeerders. Ook is er af en toe overlast doordat oudere medekampeerders 's nachts een feestje vieren of karaoke houden. Ook is de zoon van de eigenaar niet erg klantvriendelijk om niet te zeggen ronduit onbeschoft. Alles bij elkaar een camping met plussen en minnen.
Het idee was zo mooi. Een paar mooie dagen naar de camping waar mijn schoonouders vaker stonden. Een kleine boerencamping... Ai, per ongeluk de camping ernaast geboekt. Die camping is zeker niet klein, massaal zelfs. Jammer. De schaduwrijke plek bleek op een veldje zonder schaduw te zijn. Zonde. Verder moet overal voor betaald worden WiFi, douchen, wandelroute etc. en was het erg ver wandelen naar het meer met de parasol, stoelen, koelbox e.d. Ach, soms zijn de verwachtingen te hoog en moet ik beter opletten dat ik de juiste camping boek.
Mooie camping, maar misleidende informatie tijdens het boeken. Een kampeerplek geboekt en ik krijg een bevestiging waarin staat dat dit verblijf inclusief alle voorzieningen is. Komen we op de camping, blijkt ineens dat je moet betalen om te douchen 50 cent voor een kleine 4 minuten dit stond ergens in een verstopt document….. terwijl ik toch denk dat de douche een campingvoorziening is…..
Nachtje gestaan in het late naseizoen. Camping was praktisch leeg. Dat betekende wel brandschoon sanitair. WiFi was duur, traag en zeer slecht bereik zonde geld. Geen ervaring met het camping personeel anders dan de vriendelijke check in. Locatie is top!
Alles is top. Speelplaatsen voor kinderen, mooi zwemmeer met gratis toegang vanaf de camping. Mooi restaurant en winkel die heel compleet is. Ruime plekken en mooi sanitair, heel gaaf en schoon. Wel douchen met muntjes. Dat is echt het enige minpunt die ik kan opnoemen.
Enorme camping. Goed georganiseerd. Wij waren met twee gezinnen en hebben met plezier meegedaan aan enkele activiteiten die door de camping worden georganiseerd. Henschotermeer kaartjes waren inclusief is ook leuk en mooi. Tip: Fietsen mee. Wij moesten steeds een eind lopen om bijvoorbeeld bij het meer te komen
Ik kom hier al een flink aantal jaren, tot nu toe steeds tot volle tevredenheid. Sanitair is goed schoon, service van het personeel is goed, voorzieningen zijn uitmuntend. Voor de actievelingen onder ons is er in de buurt het een en ander te doen, onder andere de piramide en de heuvelrug zijn regelrechte aanraders! De camping wordt helaas wel elk jaar duurder en drukker, de maximumsnelheid van 10 km/h wordt vaak niet nageleefd, ook niet door al het personeel.
Een fijne, zeer goed onderhouden camping met heel erg mooie badhuizen toiletgebouw is zo luxe dat je het zo niet noemt . Veel speelmogelijkheden voor kinderen. Direct naast het Henschotermeer gratis toegang als gast en de bossen waar je kunt wandelen en fietsen! Heerlijk plekje voor jong en oud!
Mooie camping. Gezellige velden gras Schoon, prachtig sanitair. Fijne goed verzorgde camping winkel. Verzorgde speeltuinen. Een gezellige familie camping. Wij missen op zondag de mogelijkheid om een boodschapje te kunnen doen in de camping winkel. We hebben een seizoensplaats en komen graag elk weekend naar ons plekje op de Heijgraef. Deze zomer veel het Henschotenmeer kunnen bezoeken is vrij toegankelijk voor camping gasten En je kunt eindeloos fietsen en wandelen in de omgeving.
Helaas zijn ze het echte kampeergevoel voorbij gegaan. Overal moet je voor betalen, ze verzinnen elke keer wel wat nieuws... Maar reglement naleven en adequaat controleren wordt niet gedaan, alleen als het hen uitkomt of er mondige mensen zijn die er wat van zeggen. Mensen met oudere sta caravans worden gedwongen om weg te gaan of iets anders te kopen, en jawel via de campingbaas uiteraard. Dan nog maar niet te spreken over de ideeën om het Henschotermeer verder uit te buiten, bah schandalig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid