facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vakantiepark Bosrijk

Vakantiepark Bosrijk

Info

Vakantiepark Efteling Bosrijk: alles wat je wilt weten over slapen in een huisje op dit vakantiepark in Kaatsheuvel. Bekijk onze video's en aanbiedingen.



"Op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling."
Adres:
Stad: Kaatsheuvel



op zoek naar gerelateerd: Weekend Efteling, Efteling park, Landal Kaatsheuvel, Landal Efteling arrangement, Efteling Hotel aanbieding, Efteling vakantiehuis 10 personen, Vakantiehuis omgeving Efteling, Efteling tickets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Efteling Bosrijk Efteling Bosrijk 0 meter Helaas ... voor 3200 euro 2 huisjes geboekt ... 3 maal gebeld om te checken ... hond...
Oostappen Oostappen 52 km Zijn met vier geweest in een prinsheerlijke mobielhome... Ok niet echt luxe, ontbrak...
Recensies
Voor ons de 2e keer dat we hier waren. Heerlijk verblijf gehad, het kost wat, maar dan krijg je ook wat! Huisjes met prachtige materialen en hoge kwaliteit inrichting. Niets op aan te merken. Leuk zwembad met goed toezicht aanwezig. Het park zelf bevat diverse leuke Efteling elementen, leuk om een rondje te wandelen. Waarom 4 sterren ipv 5 en waarom 3 voor service? Telefonisch hadden we afgestemd dat onze elektrische koelbox bij de receptie mocht staan als we nog niet in ons huisje konden. De receptie gaf aan dat dit een fout was van het Klant Contact Centrum en dat ze daar niet aan konden beginnen. Op deze manier wordt een interne fout dus op het bordje van de klant gelegd. Het enige wat we kregen was excuses, terwijl het toch een kleine moeite was geweest om even een stopcontact te zoeken voor onze koelbox, bij uitzondering en intern te zorgen dat de informatie in het vervolg goed wordt doorgegeven. Dan was onze vakantie niet met een domper gestart. Dit vind ik niet conform het kwaliteitsniveau wat de Efteling nastreeft. Bij een goede oplossing pas ik mijn review graag aan!
Wij zijn 3 dagen geweest, fijne, ruime kamer in het poorthuis. Enige nadeel was wel de hoogslaper die kun je niet afsluiten, dus je kleine kan er op klimmen en wij willen dat liever niet i.v.m. vallen. Service top met een glimlach bij de receptie, het ontbijt is lekker en uitgebreid komt in de buurt van bijv. Van der valk ontbijt. Eten deden wij in het park van de efteling zelf, daar heb je voldoende keus en restaurants en ook erg lekker! Wij zullen zeker ooit opnieuw gaan omdat het de verwachting overtrof en gewoon goed was. De service, kamer en ontbijt zijn vergelijkbaar met van der valk hotels. Fijn dat je ook lekker kunt zwemmen dat is ook een pluspunt! Efteling app was heel handig, je kunt er makkelijk mee navigeren en de sleutel gebruiken voor je appartement. Daarnaast is het treintje in de efteling ook heel handig om naar de andere kant van het park te komen, ook fijn dat je als gast iets eerder naar binnen mag. Alles bij elkaar hebben wij een heel leuk verblijf gehad. Als de kwaliteit zo blijft dan gaan wij zeker weer in de komende jaren langskomen!
Heerlijk om zo meerdere dagen van de Efteling te kunnen genieten, alles op het gemakkie Wij hadden een luxe Boshuys aan het meer. Heerlijk huisje, van alle gemakken voorzien. Tips voor Efteling: - Maak een evt opklapbaar plankje met aankleedkussen voor babys. Er is nu geen geschikte plaats om te verschonen. - maak haakjes bij fonteintje bij toiletten - babybadje zou fijn zijn - de zachte bodem in het babybedje is niet geschikt om op te slapen: veel te hard @ bezoekers Boshuys: neem dus zelf je matrasje mee, ook beddengoed want wij kregen een 1pers dekbedovertrek voor in het babybedje, niet handig! Ik was blij dat ik zelf beddengoed meegenomen had voor de kleine. - gebruik weer Klaas Vaak dekbedovertrekken ipv de standaard witte die er nu op lagen - geef schoonmakers meer tijd voor het schoonmaken. Er lagen nu nog haren van de vorige bewoners in het bad, veel stof in raamkozijn boven trap - horren zouden fijn zijn - fijn als de receptie bereikbaar is via WhatsApp Kamers: Neem zelf matrasje en beddengoed mee voor babybedje
Leuk park met mooie ruime huizen. Wij hadden een boshuis voor 8 personen gehuurd en kregen een upgrade naar een bosvilla voor 12 personen. Was met 2 volwassenen en 6 pubers natuurlijk helemaal fijn. De bosvilla is erg ruim. Eerder hadden we ook een keer een boshuis voor 6 personen gehuurd; was ook groot genoeg voor 2 volwassen en 4 pubers; je krijgt hooguit discussie over wie in het stapelbed moet of mag. Huizen zijn goed schoon en liggen leuk in de natuur. De jeugd vond het zwembad ook leuk beetje klein, maar het was toen wij er waren niet superdruk
Als je zoals wij wat verder weg woont van de Efteling is het echt een meerwaarde om een verblijf te boeken in Bosrijk. Je kunt alle dagen van je verblijf de Efteling in dus geen haast om alles in 1 dag te doen. Het zijn mooie luxe huisjes, hoewel niet heel goedkoop en ook niet de schoonste die ik ooit gezien heb, maar prachtig gelegen in de bossen op loopafstand van de Efteling. Het park heeft prima faciliteiten en services, zoals eten aan huis etc. En als gast mag je een half uur eerder het park op wat erg fijn is. We hebben een geweldige tijd gehad en raden het iedereen aan.
Wij hebben met heel de familie een Luxe huis gehuurd. Was voorzien van twee badkamers, jacuzzibad en sauna en een groot terras en vier slaapkamers waarvan één op het gelijkvloers met badkamer. Eten en drinken: Iedere morgen lieten wij ons ontbijt leveren aan de deur. 's Middags aten wij iets in het park. 's Avonds gingen wij eten in HET POORTHUYS.
Geen airco in het poorthuys en dat terwijl het binnen al 25 graden is terwijl het buiten nog maar 18 graden is. Wel mooie kamer, schoon en rustig. Wel basic voor het geld. Ontbijt was erg goed. Helaas waren er in het efteling park vandaag bij wijze van spreken meer attracties gesloten dan open. Baron de hele dag dicht vanwege onverwachte omstandigheden, joris en de draak de hele dag onverwacht dicht en Python draaide ook maar de helft van de openingstijden.
Inmiddels logeren we hier voor de 4e keer. Dit jaar hadden we vele extra gasten erbij in huisje 909: De familie Joki en Jet mier. All over the place. Heel vriendelijk te woord gestaan door de receptie en 2 mierenlok doosjes gekregen. Maar onze gasten zijn slim en weten de lokdoosjes te omzeilen en vinden ons eten paradijselijk lekker! De extra proteïnen die we hierdoor hebben binnengekregen maar voor lief genomen. Hygiëne en goede schoonmaak rondom de keuken is een punt van aandacht. Twee sterren daarom voor de rest prima huis.
Digitale sleutel = ruimte voor verbetering van de app zeker 10 maal moeten downloaden op 3 dagen tijd + voor een geblokkeerde deur gestaan. Maar ze helpen je heel graag, zelfs in het donker komen ze je deur open doen. Klaas Vaak vertelt verhaaltjes op verschillende plaatsen. De 2 spelers waren echt geweldig op elkaar ingespeeld en top met de kinderen. Ons vakantiehuis 12pers was ook zeer mooi/PRACHTIG, ik zou zeker nog eens willen terugkeren. Zeer dichtbij het eftelingpark. Geweldige ervaring. Bij aankomst hadden we versiering en taart bijgeboekt en de kindjes keken hun ogen uit!! Toegankelijk personen met rolstoel!! Slaapkamer beneden.
Hele leuke locatie! De huisjes in bosrijk en zeker de dorpshuizen hadden zo een leuke stijl vanbuiten en binnen! Ruime slaapkamers en goede voorzieningen. Alles zag er netjes uit. Veel speelvoorzieningen voor de kinderen tussen de huisjes in. En mooie wandelpaden tot aan de efteling zelf. Echt genieten en uitrusten om de volgende dag vol energie weer de efteling te verkennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid