facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk

Info

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? Stel 'm via ons officiële account @Efteling (https://www.facebook.com/Efteling)!

Geschiedenis

Midden in de groene omgeving naast de Efteling ligt vakantiepark Efteling Bosrijk… een oase van rust waar je kunt overnachten.



"Op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling."
Adres: Eftelingsestraat 7, 5171 RP Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416 537 777
Stad: Kaatsheuvel
Route: Eftelingsestraat 7
Postcode: 5171 RP



op zoek naar gerelateerd: efteling bosrijk aanbieding, efteling bosrijk zwembad, efteling bosrijk 12 persoons huis, efteling bosrijk boshuys 8 personen, efteling bosrijk korting anwb, efteling bosrijk kaatsheuvel, efteling bosrijk plattegrond, efteling loonsche land
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiepark Bosrijk Vakantiepark Bosrijk 0 meter Voor ons de 2e keer dat we hier waren. Heerlijk verblijf gehad, het kost wat, maar da...
Efteling Loonsche Land Efteling Loonsche Land 541 meter Blijft een leuk park. Echter aan de parkeerservice voor tijdelijke invaliden mag echt...
Efteling Hotel Efteling Hotel 1 km Ja dit hotel is wel echt heel leuk. Als je maandelijks wat voor spaart is het te doen...
Oostappen Oostappen 52 km Zijn met vier geweest in een prinsheerlijke mobielhome... Ok niet echt luxe, ontbrak...
Recensies
Helaas ... voor 3200 euro 2 huisjes geboekt ... 3 maal gebeld om te checken ... hond netjes aangemeld ... niemand verteld iets over bench. En dan krijgen we te horen dat onze hond met ernstige artritis bij onze afwezigheid in een bench moet. Hoe triest ... En mocht je geboekt hebben en er wordt iemand 3 dgn voor aankomst positief op corona getest ... en deze persoon beslist dus verstandig om niet mee te gaan ... dan krijg je geen restitutie want bij Efteling moet je 2 wkn van te voren melden dat je 3 dgn voor aankomst positief getest wordt anders krijg je niets terug. Het blijft steeds sprookjesachtiger worden. Nooit meer!
Steeds minder kwaliteit voor je geld! In het park zelf hadden onze meisjes ondanks de vele werken en hinder, een leuke tijd! Maar Bosrijk en het Eethuys waren een dikke tegenvaller . De kamer die wij kregen was luidruchtig aan de receptie hadden ze nochtans gezegd dat het lawaai zou verminderen met sluiting van de keuken en ijskoud de verwarming raakte niet hoger. Dan maar om 23 uur nog twee veel te kleine dekentjes gekregen met de melding dat er de volgende dag iemand zou naar kijken terwijl we dan al naar huis gingen. We hadden toch al betaald dus waarom zouden ze nog moeite doen . Het eten in het Eethuys was smaakloos en duur linguini voor de kids zwom in water met mottige zure tomatensaus, een broodplank met meer brood dan vlees, de linguini met champignons was zelfs goor van smaak… .Voor 95 euro zou je beter verwachten. Ook het ontbijt is veel zieliger dan vroeger, ik moest bijna smeken om een vlootje choco. Heel veel lawaai. Geen sprookjesfiguren die aan tafel komen. Echt triestig en dat voor 450 euro voor een nachtje.
Geslapen in het Landhuis gelegen op dit park en ontbeten in het Poorthuis dat op 5 minuten lopen bij de ingang van het Bosrijk park ligt. Kamer was prima, wel een beetje stoffig, maar wel schoon. Misten wel een plekje om je koffie en waterkoker te gebruiken. Uiteindelijk wel gevonden in de buurt van een wcd. Park is mooi ruim, huisjes liggen mooi in het bos, je loopt naar het landhuis via een mooi wandelpad langs het "huis van Klaas Vaak". We waarderen de gepersonaliseerde communicatie rondom het bezoek. Filmpjes o.a. zorgt er echt voor dat je je welkom voelt. Toegang tot de kamer en de Efteling en parkeerplaatsen is via je smartphone als je dat wil, pasjes is ook mogelijk openen van de kamers via de Efteling app met bluetooth was niet altijd heel stabiel.
Afgelopen week enkele dagen doorgebracht in een Dorpshuys. Dit is zeer aan te raden met jonge kinderen! Kinderen kunnen vrij rondlopen in het huisje want er zijn geen breekbare spullen of scherpe hoeken. Het huisje was ruim en erg netjes en schoon. Zelfs de bedden lagen heerlijk! De vorst maakte de omgeving in heel Bosrijk nog mooier. Lunchen in het Eethuys is ook aan te raden met kinderen! Het personeel is vriendelijk en kinderen kunnen er spelen. Paar kleine kanttekeningen: Het ontbreken van een smarttv is ouderwets te noemen. Hetzelfde geldt voor het ontbreken van een tweede tv in de grote slaapkamer. De bezorgopties qua eten zijn erg beperkt. De Winter Efteling zoals ieder jaar weer prachtig qua sfeer.
Eftelingpark, super! Efteling Bosrijk? Kamers, niets op aan te merken oké, afstandsbediening werkte niet maar het kerstdiner.. Daar zijn jullie niet op ingericht, geeft niet, maar blijf dan bij jezelf. Personeel vraagt hoe een vegetarisch gerecht gebakken moet worden medium rare well done laten bijv de broodplank tot het dessert staan, waarom? De kwaliteit van het eten, het was gewoon opgewarmd en dan vertrekt de smaak vanzelf. Zelfs het personeel zei dat "de kok" nog geen soep kan maken. Blijf gewoon lekker bij jezelf als park/ hotel. Smorgens was het perfect geregeld, gewoon zijn wie jullie zijn.
Huisje was te smerig voor woorden. Er was al duidelijk lang niet schoongemaakt. Je sliep letterlijk tussen de spinnenwebben en overal lagen kruimels en dode insecten. Bedden zaten ook vol haren. Aangegeven bij personeel en binnen 20 min stond er een schoonmaakster op de stoep. Wij gingen even zwemmen en bij terugkomst was het nog net zo smerig. Toen hebben we alles zelf maar grondig moeten schoonmaken. Heel jammer want wij hoopten juist te kunnen genieten van alle luxe en rust. Hier komen wij nooit weer.
Wij hadden ons jaarlijkse weekeinde Efteling. Park er weer geweldig. Overnachting dit keer Poorthuys een tegenvaller. Douche afvoer lag uitelkaar op de grond. Geen koffiemachine, geen waterkoker, geen glazen. Aangezien wij hier pas in de avond constateerden, hebben wij hier pas de volgende ochtend melding van gemaakt bij de receptie. De medewerkster bood haar excuses aan en gaf aan dat er nu niets meer aan te doen is. Valt toch tegen, dat de Efteling hier geen beleid op heeft dat dit onacceptabel wordt geacht en dat de klant pro actief tegemoet gekomen dient te worden. Het is toch immers de Efteling die nalaat te bieden wat zij beloofd. Het belang van een tevreden klant wordt op deze wijze toch niet serieus genomen. Een gebaar vanuit de Efteling was op zijn plaats geweest. Mijn inziens een gemiste kans. Jammer.
Wij hadden een 10 persoonshuisje. Mooi huisje en schoon, fijne bedden en prima douche! Park is leuk aangelegd, klaasvaak is leuk, mooi zwembad wel wat koud water vonden wij met kleine kids. Heerlijk dat je de hele dag naar de Efteling kunt en een half uur eerder erin mag en een half uur later eruit. Hond mocht mee maar moest in de bench in het huisje als jezelf op pad gaat. Kon heerlijke pizza’s laten bezorgen.
2 nachten verblijf in huisje voor 12 personen, woensdag op vrijdag. Het huisje was groot, de bedden prima, 3 aparte toiletten en 3 badkamers. Grote keuken met genoeg spullen. Koelkast en 2 afwasmachines waren vuil, de wijnglazen ook, hanglampen in de keuken waren heel stoffig. Bij melding aan receptie werd dit wel opgelost dus dat was mooi. Weinig toiletpapier, breng dit zelf mee alsook handzeep. Eethuys bij de receptie was goed, niet veel keuze maar vermijdt ook keuzestress.
Hmmm, voor de magie die voor veel geld verkocht wordt schort er toch wel het eea aan. Slaapmutsje wat normaalgezien netjes op de kussens van kinderen ligt waren op. Na een verzoek om na sturen werden er toch 2 gegeven. Half uur eerder op het park, wat een fiasco, we stonden vast voor een hek en waren niets eerder binnen. Uiteten bij Pinokkio. De een had z'n bord nog niet leeg en de andere borden werden al weggehaald. Met een gehandicapte kaart verplicht worden om het hele parkeerterrein af te rijden tussen de voetgangers door en de Efteling die op een bouwterrein lijkt. De Efteling heeft zijn charmes verloren.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid