facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uw PC Dokter Uden

Uw PC Dokter Uden

Info

Computer reparatie en onderhoud voor particulieren en bedrijven. Ook met uw laptop, Macbook of iMac kunt u bij ons terecht. Tevens verkoop van software en hardware.



"Computerhulp en reparatie in de regio Uden, kvk nummer 52603342"
Adres: Anjerstraat 19, 5402 XJ Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413301641
Stad: Uden
Route: Anjerstraat 19
Postcode: 5402 XJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rewebs Rewebs 1 km Rewebs Ontwerpt, Ontwikkelt en Vernieuwd websites.
HP 364XL HP 364XL 1 km
Data Recovery Nederland Data Recovery Nederland 1 km DRN heeft mijn beschadigde harde schijf kortsluiting na verkeerde stroomkabel te gebr...
Recensies
Een laptop besteld merk Dell 7280 i5 zeer nette pc en snel , ben zeer tevreden, je staat in mijn bestand ; vriendelijke groeten, Philippe
Zeer kundig en betrouwbaar. Geen oplossing is geen optie bij dit bedrijf. Vriendelijk, behulpzaam en vooral meedenkend en adviserend in oplossingen. In 1 woord: TOP!!!
Blijkbaar vind dit bedrijf het heel belangrijk om geld te verdienen over de rug van andere mensen, en heeft het totaal geen morele inleving. Het "verkoopt" bijvoorbeeld een installatie bestand van Windows 11 die gratis te verkrijgen is. Daarbij, de aanpassingen in dit bestand kunnen je PC enorm traag, onveilig en onwerkbaar maken, maar daarover staat geen enkele melding bij de verkoper. Als mensen daar kritiek op geven verwijderen ze alle reacties en reviews. Omdat dat natuurlijk negative publiciteit is, en schuiven ze iedereen maar weg met de noemer dat we er geen verstand van hebben. Daarbij verkoopt dit bedrijf ook illegale licentie sleutels van Office en Windows die tegen de licentie voorwaarden liggen van Microsoft.
Al heel wat jaartjes heeft UwPCDokter mij geweldig goed, vakkundig en snel geholpen als ik problemen had met mijn PC. Ook heeft hij mij prima geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe Mac. Super service!
Echt perfect, eerlijk en vakkundig. Na me bestelling kreeg ik probleem en ben prima geholpen. Erna zels gebeld of alles goed was. Topper ook voor de niet techniekers, klasse.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid