facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Data Recovery Nederland

Data Recovery Nederland

Info

Data Recovery Nederland biedt professionele hulp bij dataverlies. Data Recovery voor alle media - alle merken - alle besturingssystemen.

Geschiedenis

Data Recovery Nederland herstelt sinds 2006 data van alle media, merken en besturingssystemen. Wij maken onze klanten blij omdat zij dierbare foto’s en video’s weer kunnen bekijken en onder andere ondernemers/multinationals/banken en overheidsinstellingen weer verder kunnen gaan met hun activiteiten.



"Data Recovery Nederland is sinds 2006 de nr. 1 in dataherstel van o.a. desktops, laptops, externe harde schijven, USB/SD en smartphones. Dataverlies? Geen nood. Onze succesrate van 95% zorgt ervoor dat we vrijwel al jouw bestanden kunnen herstellen."
Adres: Rondweg 55, 5406 NK Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413 270 314
Stad: Uden
Route: Rondweg 55
Postcode: 5406 NK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uw PC Dokter Uden Uw PC Dokter Uden 1 km Een laptop besteld merk Dell 7280 i5 zeer nette pc en snel , ben zeer tevreden, je st...
Recensies
DRN heeft mijn beschadigde harde schijf kortsluiting na verkeerde stroomkabel te gebruiken 100% hersteld! De service en communicatie was goed en ook het logistiek proces liep vlot. De prijs viel echter wel wat tegen, recovery werkzaamheden zijn uiteraard prijzig en dat wordt ook duidelijk aangeven op de website waarom dit is. Echter de prijs was bijna het dubbele dan de "vanaf" prijs op de website. De gemiddelde prijs per klant communiceren geeft denk ik een betere indicatie dan enkel de vanaf prijs. Uiteindelijk wel akkoord gegaan en nu heel blij dat ik weer de beschikking heb over al mijn bestanden.
Via een vriend van mij bij DRN uitgekomen om mijn harde schijf te herstellen. Het gehele proces was van begin tot eind vrij duidelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang, tot het moment dat ik zelf even moest bellen om erachter te komen of mijn documenten wel of niet hersteld konden worden. Deze mail was helaas niet goed aangekomen. Ik werd in dat gesprek ook onwijs goed geholpen en kon daarna weer verder. Ook het aanpassen van het verzendadres was geen probleem. Al met al een hele fijne ervaring gehad en mijn documenten konden bijna allemaal worden gered. Erg bedankt hiervoor!
Jammer dat de communicatie niet al te soepel verliep. Ondanks meerdere keren telefonisch contact te hebben gehad. Uiteindelijk Besloten om mijn schijf op te halen zonder deze te laten repareren omdat de kosten/baten uit verhouding lagen in dit geval. Dit leek niet bepaald op prijs te worden gesteld dat ik zonder e-mail mijn schijf kwam ophalen…? Er werd me verteld dat dit hoogst ongebruikelijk en raar was dat ik zonder ook ma iets te hebben laten weten mijn schijf zomaar weer kwam ophalen…. Om vervolgens verzocht te worden maar plaatst te nemen in de lounge. Waar na een kwartier te zitten wachten een andere jongedame zich aan de deur meld met precies dezelfde missie als ik had. Namelijk haar harde schijf ophalen zonder DRN hiervan via e-mail op de hoogte te hebben gesteld. Dus zo raar was het blijkbaar toch niet? Overigens vermelden ze zelf nergens op de site dat je verplicht bent een harde schijf van hun te kopen als je de bestanden laat repareren. Al met al niet de beste ervaring voor mij.
Ik ben zeer ontevreden over de werkzaamheden en voel mij opgelicht door DRN. Ik heb gevraagd of er bestanden die verwijderd waren via de prullemand terug gezet konden worden. Uiteindelijk heb ik alleen maar een copie van mn schijf gekregen waarop dezelfde info staat als op mijn eigen disc. Er stond aangegeven dat ik minimaal 70% van de bestanden terug zou krijgen en als dat niet zo is daqt ik niets hoef te betalen. Uiteindelijk heb ik 562,78 moeten betalen om mijn eigen harde schijf te kunnen terug ontvangen. Ik voel mij opgelicht en ben zeer ontevreden over DRN. Eigenlijk verwacht ik compensatie maar na telefonisch contact wordt ik alleen maar afgescheept. Mvrgr. Rick Weise
Veel data foto's, video's, Word-documenten, Excel-bestanden was ontoegankelijk door grote hoeveelheid beschadigde sectoren op harde schijf. Data Recovery Nederland wist erg veel hiervan weer te herstellen. De communicatie hierover is ook uitstekend. De service is alleen wel vrij prijzig.
2 weken na ontvangst van een door DRN perfect herstelde externe schijf bleek deze niet meer benaderbaar. Na conatct met DRN deze opgestuurd en binnen 1 week hersteld retour mogen ontvangen, geheel kostenloos. Dank Team DRN!
Is data recovery Nederland betrouwbaar? Wat mij betreft niet. Het hele bedrijf is niet ingericht op spoed, je betaald €2500 extra voor spoed dat niet te bekennen is. Werken alleen tussen 09:00/17:00 op werkdagen, zelfs met spoed. De helft van de tijd zijn ze telefonisch gesloten ondanks tijdens werktijden. Per mail ontvang je geen reactie, doen 10+ dagen over het hele spoed proces. Uiteindelijk konden ze niet bij de bestanden wegens dat ze niet de juiste kennis hebben, bizar. Meerdere keren langs geweest, dan kunnen ze niks betekenen voor je en is de klantenservice zeer onvriendelijk. Begrijp niet hoe ze kunnen slapen met geld dat ze op zulke manieren verdienen.
Voor spoed gekozen dus bewust 280,- betaald om binnen 1 uur een analyses te krijgen. Daarna een pittige offerte, maar oké het is erg belangrijk voor mij dus prijs ook akkoord. Alleen kunnen ze het niet binnen 4 dagen maken. Dit vanwege de aankomende kerstdagen. Als ik dit vooraf had geweten dan had ik die analyse ook niet laten doen. Jammer 280euro zomaar weg gegooid :
Ik kon met geen mogelijkheid meer bij de bestanden van mijn externe harde schijf. DRN heeft de data kunnen "redden". Zeer professionele aanpak, ze houden je op de hoogte van het proces en laten je van te voren zie wat ze hebben terug gevonden voor je betaald. Ze sturen je bestanden, in mijn geval, op een nieuwe harddisk aan mij retour. Er stonden in mijn geval ongeveer 25 jaar aan foto's op de gecrashte harddisk.
Hebben gelukkig onze data volledig kunnen herstellen. Hielden ons tussendoor goed op de hoogte via de mail, we zijn zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid