facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UTC - Utrechtse Taxi Centrale

UTC - Utrechtse Taxi Centrale

Info

Taxi nodig in Utrecht of de directe omgeving bel de Utrechtse Taxi Centrale BV, 030 2 300 400 , of bestel uw taxi online via www.utc.nl

Geschiedenis

UTC voor veilig en betrouwbaar taxi vervoer bel 030 2 300 400 of kijk op onze website www.utc.nl

UTC heeft als werkgebied Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Vleuten /de Meern, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten.

Bel 030 2 300 400 of bestel uw taxi online ( www.utc.nl ), of bestel uw taxi met onze landelijke app : appACabb, deze is verkrijgbaar in de app store en/of playstore .

Utrecht > Schiphol € 59.00 ( maximaal 4 passagiers)
Utrecht > Schiphol € 69.00 ( maximaal 8 passagiers) minivan

Maarssen > Schiphol € 59.00 ( maximaal 4 passagiers)
Maarssen > Schiphol € 69.00 ( maximaal 8 passagiers) minivan

Nieuwegein > Schiphol € 69.00 ( maximaal 4 passagiers)
Nieuwegein > Schiphol € 79.00 ( maximaal 8 passagiers) minivan

Houten > Schiphol € 69.00 ( maximaal 4 passagiers)
Houten > Schiphol € 79.00 ( maximaal 8 passagiers) minivan



"Voor taxivervoer in Utrecht en omgeving belt u 030 777 7777 7x7 en wij staan binnen 10 minuten voor uw deur."
Adres: Californiedreef 35, 3565BJ Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 230 0400
Stad: Utrecht
Route: Californiedreef 35
Postcode: 3565BJ


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59


op zoek naar gerelateerd: Taxi Utrecht Centraal, Goedkope Taxi Utrecht, Taxi Utrecht Overvecht, UTC sleutelkaart, Taxi Schiphol Utrecht, Beste Taxi Utrecht, Taxi Utrecht kosten, Taxi Nieuwegein
Recensies
De taxi was op tijd op de niet Schipholse standplaats. De chauffeur heeft netjes gewacht, want er waren problemen met de bagage afhandeling. Ik zal het bedrijf niet noemen. Al met al een uurtje later dan gereserveerd. Nieuw voor mij is dat je je moet melden bij de balie van aankomsthal 4, tegenover de Starbucks. Maar dat weet ik nu voor de volgende keer en je wordt voor de deur van de balie opgehaald. Top.
05:00 's ochtends een taxi gereserveerd. Chauffeur was netjes op tijd. Vriendelijk, gezellig zonder overdreven praatgraag te zijn. fijn op dat tijdstip Chauffeur reed vlot maar netjes. Ik had niks te klagen. Auto 24 - topper.
Opgehaald om 02.20 uur in de nacht door de chauffeur van auto 120 om me naar Schiphol te brengen. Hij was netjes 5 minuten van tevoren, om mij geen gevoel van stress te geven. Betrouwbaar en scherpe prijs. Ik raad UTC zeker aan. Dankjulliewel voor de service!
UTC blijft toch wel de fijnste taxi centrale van Utrecht. Nette en vriendelijke chauffeurs , schone auto,s, en de service is ook heel goed. En een speciale compliment voor chauffeur George! Je bent top!
UTC is betrouwbaar, stipt en behulpzaam. Na een lastminute afzegging van een andere geboekte taxi, heeft UTC ons midden in de nacht keurig op tijd met twee busjes naar Schiphol gebracht. Geen gedoe, betalen ter plekke. Top!
Ben vaste klant. Rij er al 100 jaar mee. Klantenkaart en vaste tarieven zijn top. Ook het bellen als ze voor de deur staan.
Ruim vantevoren online een taxi aangevraagd voor een nachtelijke rit naar Schiphol. Chauffeur was perfect op tijd, vriendelijk en de rit verliep soepel.
Fijne service, op tijd en goede communicatie. Ideaal voor bijvoorbeeld ritjes van en/of naar Schiphol, op welk tijdstip dan ook.
Precies op tijd , keurig rij gedrag , zeer behulpzaam,fijne rit Super dit ga ik vaker doen door deze UTC mij laten vervoeren
Vriendelijke chauffeur en mooi op tijd. Zag er verzorgd uit. Zeker voor de volgende keer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor UTC - Utrechtse Taxi Centrale.

Utrecht taxidienst

openingstijden, locatie, vervoer. Californiedreef 35 utrecht shuttledienst voor luchthavens kaart stadsplattegrond, satellietweergave. UTC - Utrechtse Taxi Centrale adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met UTC - Utrechtse Taxi Centrale. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over UTC - Utrechtse Taxi Centrale delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi Utrecht Taxi Utrecht 1 km taxi bedrijf in utrecht
sneleentaxi sneleentaxi 3 km De reservering was snel gemaakt, meteen een mail ontvangen met info wat ik moest doen...
Taxicentrale van Essen Taxicentrale van Essen 4 km taxi vervoer per luxe auto
Uw Taxi Utrecht Uw Taxi Utrecht 6 km Zielige ferry, je moet ophouden met recencies plaatsen.. Ik weet dat het je pijn doe...
Maatstudent Chauffeursdiensten Maatstudent Chauffeursdiensten 10 km Top service. Komt afspraken na en is altijd op tijd.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid