facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UP to You

UP to You

Info

Yoga op een fijne authentiek plek in het Westlandse dorpje De Lier.

Geschiedenis

Yogaschool UP to You biedt Yoga- en Meditatielessen aan op een fijne authentieke plek middenin het centrum van het Westlandse dorpje De Lier.

UP to You staat voor zelfverantwoordelijkheid. Het is aan jou waar je voor wil staan en welke doelen je wil bereiken. Bij UP to You kunnen mensen in een fijne authentieke sfeer zichzelf ontwikkelen. Yoga en Meditatie vormen hiervoor de basis.

We dragen uit dat Yoga en Meditatie gezond zijn voor lichaam & geest en helpen je de grootste meerwaarde te ontdekken: het brengt je dichter bij jezelf.



"Yogaschool UP to You biedt Yoga- en Meditatielessen aan op een authentieke plek middenin het centrum van het Westlandse dorpje De Lier."
Adres: Hoofdstraat 54a, 2678 CL De Lier
Telefoonnummer: 0174-403885
Stad: De Lier
Route: Hoofdstraat 54a
Postcode: 2678 CL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:30
Dinsdag: 08:30 - 21:30
Woensdag: 06:30 - 21:30
Donderdag: 08:30 - 21:30
Vrijdag: 06:30 - 16:30
Zaterdag: 08:30 - 12:30
Zondag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Yoga Naaldwijk, Zwangerschapsyoga Westland, Meditatie Westland, Yoga Maasland, Kundalini Yoga Naaldwijk, Cacao ceremonie De lier, Zwangerschapsyoga De Lier, Yin yoga Westland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atlantis Centrum Atlantis Centrum 2 km Me kids vandaag een leuke kidsworkshop gegeven! Erg leuk en goed bevallen! Bedankt en...
CroYo CroYo 2 km CroYo biedt yoga gerelateerde producten aan. Van wierook, yogamatten tot voeding. All...
Zensa Yoga & Coaching Zensa Yoga & Coaching 2 km Integrale Hatha Yogaschool voor beginners, gevorderden, gespecialiseerde RUGYOGA, flo...
Power Flow Yoga Power Flow Yoga 3 km Bij het binnenlopen van de rode deur, laat je gemakkelijk de buitenwereld achter je e...
Recensies
Bij het binnenlopen van de rode deur, laat je gemakkelijk de buitenwereld achter je en kom je automatisch in een stukje hier en nu aan. In de verschillende yogalessen is er ruimte voor het leren kennen van zowel je lichaam als je geest. De yogadocenten staan altijd open voor jou als persoon en delen ook een deel van zichzelf bij het geven van de lessen. De locatie, de lessen en de docenten zorgen er allemaal voor dat je gemakkelijk even de tijd en ruimte voor jezelf kan vinden.
Ik heb Yoga school Up to You vanaf de start zien groeien tot wat het nu is geworden. Hoe het begon met één yoga vorm kan je nu kijken welke yoga vorm bij je past. Een hele mooie groei heeft Up to You gemaakt. Zelf heb ik verschillende vormen yoga gedaan. Het is fijn dat die mogelijkheid er is om een andere vorm te doen. Er is persoonlijke contact met de yogadocenten. Het is een heerlijke plek om even voor jezelf te zorgen, te genieten van de rust, bewustwording en af te sluiten met een theemomentje.
Super mooie locatie en hele fijne yogalessen!
Up to You is een fijne yogaschool! Een heerlijke plek om tot rust te komen en op een fijne en rustige wijze door de docenten meegenomen te worden tijdens de lessen! Door het veelzijdige aanbod kan je elke week weer kijken waar je behoefte aan hebt. Een rustige of juist meer actieve les, kortom voor zowel mannen en vrouwen, jong en oud een plek om even een momentje voor jezelf te nemen!
Yogaschool, Up to You voelt altijd als thuiskomen. Thuiskomen in de fijne ruimtes, op de yogamat, weer terug bij mijzelf. De yogalessen hebben mij geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en wat ik nodig heb. En dat is juist zo fijn dat je wekelijks verschillende lessen kunt kiezen op de app net waar je behoeften aan hebt. Het persoonlijke contact met de yogadocenten, jezelf kunnen zijn en het varierende aanbod maakt deze yogaschool voor mij een hele fijne plek! Bedankt dames!
Wat een fijne plek om elke week weer even een moment voor mezelf te hebben. Een prachtig gerenoveerd pand met precies de goede sfeer voor een fijne yogales. Yoga docenten zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaalde vorm van yoga. Hierdoor krijg je een stukje verdieping in je yogales en niet alleen maar een uurtje yoga. Als afsluiting altijd een heerlijk yoga theetje. Persoonlijk, sfeervol, hartelijk en professioneel!
Up to You is voor mij dé plek als je het heb over ontspanning, bewustwording en ontwikkeling. Het is een fijne en warme locatie, evenals de eigenaresse en leraressen. Bij Up to You volg ik met heel veel plezier yoga lessen, maar ook voor een mindfulness cursus kon ik hier terecht. De mindfulness cursus is heel erg belangrijk geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling en het leren omgaan met mijn angst gevoelens. Voor mij is Up to You onmisbaar!
Fijne plek om heerlijk tot rust te komen
Prachtige yoga school! Hele fijne energie. En de lessen zijn van zeer hoge kwaliteit.
Fantastische locatie en vibe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid