facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Power Flow Yoga

Power Flow Yoga

Info

Power Flow Yoga is een sfeervolle studio in het Westland waar onder infra rood panelen yoga wordt aangeboden, zoals Power yoga, Yin Yoga, Aerial Yoga en Yoga voor crossfitters.

Geschiedenis

Het belangrijkste is, wat kan yoga voor jou betekenen.
Yoga levert bij veel mensen een positieve bijdrage in hun dagelijks leven, voor zowel beginners als gevorderden. Het beoefenen van yoga omvat meer facetten dan de juiste ademhalingstechniek en houdingen. Het beïnvloed de wijze waarop je naar jezelf kijkt, hoe je naar de omgeving kijkt en hoe je met privé-, en zakenrelaties omgaat. Als je regelmatig yoga beoefent, zal dit je lichaam in balans brengen. Het oefent je spieren en gewrichten en masseert en stimuleert je inwendige organen. De oefeningen verbeteren de spijsvertering, afscheiding en ademhaling. #yoga #crossfit #romwod #sporter #ontspanning



"Yogaschool UP to You biedt Yoga- en Meditatielessen aan op een authentieke plek middenin het centrum van het Westlandse dorpje De Lier."
Adres:
Telefoonnummer: 0621863997
Stad: De Lier


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:30
Dinsdag: 18:45 - 21:30
Woensdag: 18:45 - 21:30
Donderdag: 19:15 - 21:30
Vrijdag: 18:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: power flow yoga de lier, hatha yoga naaldwijk, power flow yoga fit for free, yoga monster, yoga westland, zensa yoga de lier, yoga naaldwijk, sandra yoga
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zensa Yoga & Coaching Zensa Yoga & Coaching 1 km Integrale Hatha Yogaschool voor beginners, gevorderden, gespecialiseerde RUGYOGA, flo...
CroYo CroYo 1 km CroYo biedt yoga gerelateerde producten aan. Van wierook, yogamatten tot voeding. All...
Atlantis Centrum Atlantis Centrum 2 km Me kids vandaag een leuke kidsworkshop gegeven! Erg leuk en goed bevallen! Bedankt en...
UP to You UP to You 3 km Bij het binnenlopen van de rode deur, laat je gemakkelijk de buitenwereld achter je e...
Recensies
Bij het binnenlopen van de rode deur, laat je gemakkelijk de buitenwereld achter je en kom je automatisch in een stukje hier en nu aan. In de verschillende yogalessen is er ruimte voor het leren kennen van zowel je lichaam als je geest. De yogadocenten staan altijd open voor jou als persoon en delen ook een deel van zichzelf bij het geven van de lessen. De locatie, de lessen en de docenten zorgen er allemaal voor dat je gemakkelijk even de tijd en ruimte voor jezelf kan vinden.
Ik heb Yoga school Up to You vanaf de start zien groeien tot wat het nu is geworden. Hoe het begon met één yoga vorm kan je nu kijken welke yoga vorm bij je past. Een hele mooie groei heeft Up to You gemaakt. Zelf heb ik verschillende vormen yoga gedaan. Het is fijn dat die mogelijkheid er is om een andere vorm te doen. Er is persoonlijke contact met de yogadocenten. Het is een heerlijke plek om even voor jezelf te zorgen, te genieten van de rust, bewustwording en af te sluiten met een theemomentje.
Super mooie locatie en hele fijne yogalessen!
Up to You is een fijne yogaschool! Een heerlijke plek om tot rust te komen en op een fijne en rustige wijze door de docenten meegenomen te worden tijdens de lessen! Door het veelzijdige aanbod kan je elke week weer kijken waar je behoefte aan hebt. Een rustige of juist meer actieve les, kortom voor zowel mannen en vrouwen, jong en oud een plek om even een momentje voor jezelf te nemen!
Yogaschool, Up to You voelt altijd als thuiskomen. Thuiskomen in de fijne ruimtes, op de yogamat, weer terug bij mijzelf. De yogalessen hebben mij geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en wat ik nodig heb. En dat is juist zo fijn dat je wekelijks verschillende lessen kunt kiezen op de app net waar je behoeften aan hebt. Het persoonlijke contact met de yogadocenten, jezelf kunnen zijn en het varierende aanbod maakt deze yogaschool voor mij een hele fijne plek! Bedankt dames!
Wat een fijne plek om elke week weer even een moment voor mezelf te hebben. Een prachtig gerenoveerd pand met precies de goede sfeer voor een fijne yogales. Yoga docenten zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaalde vorm van yoga. Hierdoor krijg je een stukje verdieping in je yogales en niet alleen maar een uurtje yoga. Als afsluiting altijd een heerlijk yoga theetje. Persoonlijk, sfeervol, hartelijk en professioneel!
Up to You is voor mij dé plek als je het heb over ontspanning, bewustwording en ontwikkeling. Het is een fijne en warme locatie, evenals de eigenaresse en leraressen. Bij Up to You volg ik met heel veel plezier yoga lessen, maar ook voor een mindfulness cursus kon ik hier terecht. De mindfulness cursus is heel erg belangrijk geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling en het leren omgaan met mijn angst gevoelens. Voor mij is Up to You onmisbaar!
Fijne plek om heerlijk tot rust te komen
Prachtige yoga school! Hele fijne energie. En de lessen zijn van zeer hoge kwaliteit.
Fantastische locatie en vibe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid