facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unmask Photography

Unmask Photography
Adres: Van Rappardstraat 31-2 , Amsterdam 1051 HX, NL
Telefoonnummer: 06 15576807
Stad: Amsterdam
Route: Van Rappardstraat 31-2
Postcode: 1051 HX


Openingstijden

Maandag: 07:00-19:00
Dinsdag: 07:00-19:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: 07:00-19:00
Zondag: 07:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Fotograaf Amsterdam, Charles Bambos demetriou
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chicarica Producties Chicarica Producties 926 meter Cat Colnot helpt met het editen van de webteksten, social media en profielfoto's en d...
Studio GO1 Studio GO1 1 km Via Groupon bij deze studio terecht gekomen. Afspraak gemaakt in juli, werd afgezegd,...
Museumfoto Museumfoto 2 km Een hele leuke ervaring! De fotograaf is super vriendelijk, verstaat zijn vak en daar...
Sandra Herrero Photography | Amsterdam Photographer Sandra Herrero Photography | Amsterdam Photo... 2 km We dachten later aan de zwangerschapsfotoshoot dan de gebruikelijke periode en namen ...
Fototeam Amsterdam - Sanders & Rozemeijer Fototeam Amsterdam - Sanders & Rozemeijer 4 km Pasfoto's laten maken. Was snel, vriendelijk en professioneel.
Recensies
Dit is de tweede keer in een paar jaar dat Bambos mij fotografeerde. Ik ben inmiddels een echte fan van hem. Ik ben heel blij met de foto’s! Hij denkt echt met je mee en verdiept zich in het onderwerp waar de foto’s voor bedoeld zijn. Daarnaast heeft hij een warme persoonlijkheid die je op je gemak stelt tijdens de fotoshoot. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Bambos heeft voor mij een individuele foto gemaakt voor de website van mijn kantoor. Ik kan hem van harte aan iedereen aanbevelen. Bambos is niet alleen een zeer kundig en ervaren fotograaf, hij heeft ook een warme persoonlijkheid. Door dit laatste weet hij een vertrouwde sfeer te creëren wat absoluut is terug te zien in de foto's.
Uiterst tevreden met Unmask Photography en zal het zeker aanbevelen aan anderen. Een hele professionele en persoonlijke aanpak van Bambos met veel aandacht en plezier. Naast professionele headshots ook heel erg leuke spontane fotos genomen!
Ik kan Bambos van harte aanbevelen! Niet alleen was ik uitermate tevreden met het resultaat, ook de fotoshoot zélf was leuke ervaring. Bambos neemt de tijd om je op je gemak te stellen en zorgt voor een heel open en prettige sfeer. Bovendien heeft hij een heel arsenaal aan trucs tot zijn beschikking om net die blik of lach op je gezicht te toveren waar hij naar op zoek is. Ik ben er van overtuigd dat mede hierdoor de uiteindelijke foto’s mooi en natuurlijk zijn geworden.
Met Bambos krijg je niet je een gewone fotoshoot maar een super mooie natuurlijke shoot met eerlijke & prachtige foto’s met een echte glimlach want hij creëert een situatie waarop iedereen inclusief pubers zich op zijn gemak voelt!! He brings out the best in everyone!!! Zijn foto’s zijn echte blikvangers!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid