facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chicarica Producties

Chicarica Producties

Info

Cat Colnot (Chicarica): content creator, (web)teksteditor, tekstschrijver, personal branding/social media adviseur, profiel fotograaf. En eindbaas bij De Rijke Meisjes community.

Geschiedenis

Chicarica Producties / Cat Colnot helpt ondernemers/bedrijven zichzelf zichtbaar (en vindbaar) te maken. We zorgen dat het verhaal dat je te vertellen hebt helder wordt. Dat doen we door middel van personal branding via profielportretten, teksten voor websites en social media profielen en websites. Natuurlijk helpen we je met een social media plan, SEO en betere vindbaarheid in Google. Zodat jouw klanten weten waarvoor ze bij jou moeten zijn. Als je beter zichtbaar bent, word je ook beter gevonden.
Met het juiste verhaal en beeld vind je de klanten die echt bij jou passen.
Brainstorm afspraak maken? Mail me: [email protected] Tot snel! Cat

Producten

Creatieve content, (web)teksten, websites, profielfoto's



"Ik geloof dat jij als ondernemer goud in je hebt. Iets dat jou uniek maakt en waarmee jij een stukje van de wereld rijker/mooier/beter maakt. Dat kan kennis, ervaring, wijsheid, een gift of een vaardigheid zijn.En daarbij hoort een authentiek verhaal. Dat verhaal is essentieel om jouw ideale klanten de kans te geven om jou echt te leren kennen. Heb jij het lef om jezelf te laten zien, je verhaal en je ‘bliss’ te delen met de wereld?IK BEN CAT EN IK BEN PROFESSIONEEL GOLDDIGGEREen van mijn grootste talenten is dat ik jouw grootste kracht en rijkdom zie. Zelfs als die nog verborgen zijn. Zelfs als je zelf nog niet weet wat jou nou zo bijzonder maakt. Zullen we samen het goud in jou opdelven?"
Adres: Juliana van Stolbergstraat 32-II , Amsterdam 1055 RN, NL
Telefoonnummer: 06 46022071
moc.liamg@84aciracihc
Stad: Amsterdam
Route: Juliana van Stolbergstraat 32-II
Postcode: 1055 RN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unmask Photography Unmask Photography 926 meter Dit is de tweede keer in een paar jaar dat Bambos mij fotografeerde. Ik ben inmiddels...
Studio GO1 Studio GO1 1 km Via Groupon bij deze studio terecht gekomen. Afspraak gemaakt in juli, werd afgezegd,...
Museumfoto Museumfoto 3 km Een hele leuke ervaring! De fotograaf is super vriendelijk, verstaat zijn vak en daar...
Sandra Herrero Photography | Amsterdam Photographer Sandra Herrero Photography | Amsterdam Photo... 3 km We dachten later aan de zwangerschapsfotoshoot dan de gebruikelijke periode en namen ...
Fototeam Amsterdam - Sanders & Rozemeijer Fototeam Amsterdam - Sanders & Rozemeijer 5 km Pasfoto's laten maken. Was snel, vriendelijk en professioneel.
Recensies
Cat Colnot helpt met het editen van de webteksten, social media en profielfoto's en dit doet ze naar volle tevredenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid