facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unlimiter

"Beauty Unlimited Amsterdam is dé plek voor het verbeteren en verjongen van uw huid. Met het grootste aanbod van huidverjongende gezichtsbehandelingen in Amsterdam, diverse lichaamsbehandelingen zoals cryolipolyse vet bevriezen en LPG bodyshapen, en gediplomeerde schoonheidsspecialisten die werken met de beste merken en apparatuur, zijn wij al sinds 2013 de toonaangevende schoonheidsspecialist in Amsterdam. Wij zijn er trots op dat wij als beste schoonheidssalon van Amsterdam worden genoemd door onze klanten. Onze online reviews spreken voor zich. Wij bieden op maat gemaakte behandelplannen afgestemd op uw wensen en behoeften en onze ervaren en professionele huidspecialisten zorgen ervoor dat u zich snel op u gemak voelt."
Adres: Wibautstraat 150 Volkskrantgebouw , Amsterdam 1091 GR, NL
Telefoonnummer: 06 45306220
Stad: Amsterdam
Route: Wibautstraat 150
Huisnummer: Volkskrantgebouw
Postcode: 1091 GR



op zoek naar gerelateerd: tmx united, tm exchange
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dekmantel Dekmantel 0 meter
CMA zaal CMA zaal 1 km
Tasmania Tasmania 2 km PR & Events services
Pan Pan 2 km
Vrog Vrog 2 km Voor kinderen is het erg leuk, instructeurs/begeleiders zijn erg goed. Als je echt tr...
Puur Amsterdam Puur Amsterdam 2 km Afgelopen weekend ons personeelsweekend gevierd in Amsterdam. Het was top, mede door ...
Héman Verhuurservice Héman Verhuurservice 2 km Flink kerstdiner met Mexicaans thema met veel mensen. Hele bestelling top geleverd en...
Mokum Events Amsterdam Mokum Events Amsterdam 2 km Voor de beste activiteiten of rondleidingen zit je hier goed. Alle opties zijn te bes...
Doubledutch Events Doubledutch Events 2 km Afgelopen weekend bij ons bedrijf een promotie evenement georganiseerd. Double Dutch ...
DNA Events DNA Events 3 km
LimoBike LimoBike 3 km Vertaald door Google Een van de slechtste dingen waar ik ooit geld aan heb uitgegeven...
Recensies
Dit bedrijf wil ik liever geen ster geven, als je op afspraak komt voor de eerste keer en je geeft aan vooraf dat je geen produkten wilt.Ben je eenmaal daar krijg je 30 minuten een preek over hoe goed hun produkten zijn bla bla het was gewoon agressief verkopen nadat ik tien keer zei ik wil enkel facials was ik niet meer welkom daar ben ik echt van geschrokken! Ik moest hun producten kopen anders was ik niet welkom,het gaat mij totaal niet om het geld ik kan het makkelijk betalen ik heb zelf een creme van prairie ik geloof er gewoon niet in,Ik mocht mijn behandeling wel dit keer afmaken omdat ik er toch al was en ik weet zeker dat ze mij maar half had behandeld omdat ik toch niet meer zou komen.De facial wat ik had gereserveerd kost 90 op de site er werd 120 afgerekend op de zaak haha. Mensen dit zijn de grootste oplichters kijk uit laat je niet wijs maken losers!!
Ik heb op advies van Beauty Unlimited Thoclor skinspray aangeschaft voor het sneller laten herstellen van een operatiewond. Specialist was verbaasd dat de wond zo snel en zo mooi genezen was in de helft van de tijd die gebruikelijk is!! Als ik vragen had werden die door de laborant van Thoclor in Zuid Afrika via BU beantwoord. Super nazorg dus. Nu gebruik ik thoclor ook voor andere zaken zoals schaafwonden en zelfs bij keelpijn. Het is nl een vloeistof die door t lichaam zelf wordt aangemaakt.
Ik had een zeer leuke ervaring! Er wordt professioneel gehandeld, goed naar je geluisterd. Ik onderging de cold laser therapie. Het was zeer ontspannend, na de therapie zag m’n gezicht er gelijk glowy uit. Er werden me producten/facials aangeraden. Ik ben naar huis gegaan met 4 producten en een top gevoel. Ga vooral zo door. Kom zeker terug!
Sinds een jaar kom ik in deze geweldige salon. Er heerst een hele fijne sfeer waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ik heb nu verschillende gezichtsbehandelingen geprobeerd. Allen even fijn. Maar het meest blij ben ik met de Cryolipolyse behandeling. In combinatie met veel bewegen, sporten en gewoon even niet meer snoepen ben ik heel veel cm’s en 14 kg kwijt !! Eindelijk zit mijn kleding net weer even beter, superblij mee.
Fijne behandelingen met kundige medewerkers. Al duidelijk resultaat behaald met de resurfacings. De producten die ze bij de behandelingen adviseren zijn het dubbel en dwars waard. Aanrader!
Ik kom al ruim 5 jaar bij Beauty Unlimited voor de Cold Photon Laser behandelingen. Mijn huid reageert er fantastisch op! In eerste instantie wilde ik mijn acne aanpakken en dat is gelukt. Huis is weer rustig. En daarnaast helpt de laser om rimpels en pigmentvlekken te bestrijden, zorgt voor liftend effect en mooie glow. Vooral nu ma de lockdown was mijn huid er echt weer aan toe! Alle dames zijn attent en vriendelijk.
Heel professioneel, fijne huidscan, gezichtsbehandeling en product advies gehad. De microneedeling behandeling zorgde voor een mooi resultaat. Mijn huid voelt goed. Vriendelijke team, echt een aanrader!
Hele fijne salon met lieve meiden die veel kennis hebben en je altijd aandachtig behandelen. Heel tevreden over de gezichtsbehandelingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid