facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puur Amsterdam

Puur Amsterdam
"Puur* Amsterdam is een evenementenbureau vol durf, creativiteit en enthousiasme. Al sinds 1996 organiseren we onvergetelijke bedrijfsuitjes in Amsterdam; de stad van ons hart. Van teamuitjes voor 8 personen tot maatwerk evenementen van méér dan 2000 personen. Met al deze jaren aan ervaring is Puur* Amsterdam uitgegroeid tot een betrouwbaar evenementenbureau die aan de hand van excellente service jouw onvergetelijke dag organiseert.Verbaas u over ons ruime aanbod uitjes in Amsterdam zoals sportieve activiteiten, culinaire workshops, bijzondere boottochten, wandelingen met gids, dinerspellen en themafeesten. Kijk op de site voor alle mogelijkheden! Neem bij overige vragen gerust contact op met de experts van Puur* Amsterdam."
Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 328k , Amsterdam 1012 RW, NL
Telefoonnummer: 020 626 0016
Stad: Amsterdam
Route: Nieuwezijds Voorburgwal 328k
Postcode: 1012 RW


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: puur amsterdam restaurant, puur amsterdam uitje, puur amsterdam makelaar, bedrijfsuitje amsterdam boot, puur amsterdam sauna, puur events, puur amsterdam trouwen, origineel bedrijfsuitje amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mokum Events Amsterdam Mokum Events Amsterdam 196 meter Voor de beste activiteiten of rondleidingen zit je hier goed. Alle opties zijn te bes...
Enter Dexter Enter Dexter 311 meter
Doubledutch Events Doubledutch Events 489 meter Afgelopen weekend bij ons bedrijf een promotie evenement georganiseerd. Double Dutch ...
TNT Productions TNT Productions 489 meter
Vage Gasten Vage Gasten 489 meter
DNA Events DNA Events 500 meter
Tasmania Tasmania 505 meter PR & Events services
The Hospitalitist The Hospitalitist 754 meter
Più di Caffè Più di Caffè 754 meter
Viniers Viniers 754 meter
Mynth Events Mynth Events 762 meter
The Good Guyz The Good Guyz 773 meter
Clover Jean Entertainment Clover Jean Entertainment 824 meter Clover en Het ABC Gospel Choir zijn een fantastische toevoeging op een ceremonie of p...
LimoBike LimoBike 931 meter Vertaald door Google Een van de slechtste dingen waar ik ooit geld aan heb uitgegeven...
Recensies
Afgelopen weekend ons personeelsweekend gevierd in Amsterdam. Het was top, mede door de samenwerking met Puur Events. Ik had wel wat plannen wat we perse wilden doen, maar Maud kwam met geweldige ideeen en aanvullingen. Het tijdschema was perfect en liet ook voldoende ruimte tot relaxen. Alle lof ook voor Nikita die ons de hele dag begeleid heeft en ook voor de gids Yvonne in de oude tram, waarmee we een stadsrondrit hebben gemaakt. Mede hierdoor hebben we een onvergetelijk weekend gehad in de hoofdstad. Puur Events is echt een must als je zoiets wilt organiseren voor een groep. Volgende keer weet ik waar ik moet zijn!
Wij hadden 'a minute to win it' geboekt en het was echt een ware hit op kantoor! Zoveel leuke en gevarieerde spelletjes, voor ieder wat wils! Het was een perfecte combinatie van 1 op 1 spellen, maar ook in teams. Jennifer was een super leuke en enthousiaste presentatrice!
Afgelopen week de Bob Ross workshop gedaan samen met mijn bedrijf. Ik had er eigenlijk niet zoveel van verwacht, maar het was mede door het super enthousiaste personeel erg leuk! Iedereen ging helemaal op in de workshop en er zijn geweldige resultaten naar voren gekomen op het eind. Veel lof voor Puur voor het organiseren van zo’n leuke dag
Fijn contact gehad met verschillende medewerkers. De collega's en ik hebben een top middag gehad. Leuk om te zien hoe fanatiek sommige worden :
Leuke organisatie die plezier heeft in wat zij doen. Mocht je een bedrijfuitje zoeken zeker een aanrader. Zij regelen alles en wij kunnen genieten.
Erg interessant bedrijf en Maud had een leuke presentatie gegeven over wat Puur events doet
Ik heb de door Puur georganiseerde Escape Room op locatie mogen ervaren. Wat mij bij is gebleven is het enorme enthousiasme waarmee de Puur-medewerkers deze dag te werk gingen. De Escape Room was uitdagend en bevatte een leuk competetief element, wat goed past bij een evenement voor kleine én grote groepen. Daarnaast kon met al onze wensen rekening gehouden worden. Echt een topdag dankzij Puur!
Ik heb nu twee Puur-uitjes meegemaakt, twee keer was het een groot succes. De communicatie met Puur is erg prettig en de ideeën zijn altijd creatief en origineel. Volgend jaar zeker weer!
Laatst een Bob Ross workshop gedaan via Puur, was echt geweldig! De manier waarop er werd gepresenteerd en de lol die we konden maken was helemaal top. Thanks voor de leuke ervaring!
We zijn heel erg tevreden met de organisatie van Puur* Events en vooral Rene Zandvliet en Francis! We zijn afgelopen donderdag met ons bedrijf naar Sail geweest met een partyboot. Puur Events heeft ervoor gezorgd dat wij ons nergens druk om hoefde te maken en zelf ook volop van het uitje konden genieten. Een dag van tevoren ontvingen wij de laatste informatie in de vorm van een draaiboek. Allemaal heel helder. Op de dag zelf stonden een paar mensen van Puur* Events ons netjes op te wachten op de afgesproken plek en namen het vanaf dat moment meteen van ons over. Het eten aan boord was heerlijk en de bediening kwam vaak vragen of we nog wat wilden drinken. We hebben alleen maar positieve feedback gekregen van ons personeel en zullen Puur* Events zeker nog een keer benaderen voor een volgend personeelsuitje! Namens comScore mijn dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid