facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unieke Uitjes

Unieke Uitjes

Info

Unieke Uitjes is een organisatiebureau wat gericht is op uitjes in de breedste zin van het woord. Uniek in aanpak en uniek in aanbod. Laat ons u verrassen!

Geschiedenis

Hartelijk welkom op de Facebookpagina van Unieke Uitjes.nl


Unieke Uitjes.nl, richt zich op bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, familieuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten en elke andere gelegenheid die iemand kan bedenken om wat leuks te gaan doen.

In samenwerking met (lokale) horeca en middenstand kunnen wij arrangementen samenstellen waarbij u voor een vast bedrag een dag of een dagdeel wordt vermaakt en verzorgd.

Door de kosten laag te houden kunnen wij zeer scherpe tarieven aanbieden.

Schroom niet om te bellen/mailen. Wij gaan graag vrijblijvend met u in overleg.


Met vriendelijke groet,



Martijn Kooren
(Ondernemer in de dop)



"Unieke UItjes. Het lokale organisatiebureau met de leukste uitjes en de nieuwste/beste materialen. O.a. Solexverhuur, TukTuk's, Fietstreinen, Tandems, Schietsporten 5 wapensoorten en drone workshops. Wij hebben meer dan 25 activiteiten in eigen beheer. Ervaren trainers/begeleiders en gegarandeerd de scherpste prijzen. Wij bieden uitjes aan voor elk budget voor 2 personen tot 500 personen. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen en leuke uitjes aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Immers het is uw dagje uit. Wilt u enkel een Solex of Tuk Tuk huren? Dan kan dit natuurlijk ook.Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend sparren over leuke uitjes? Bel of mail gerust. Wij helpen u graag en denken ook graag mee."
Adres: Deventerweg 67C, 7245 PJ Laren
Telefoonnummer: 06 29 79 78 78
Stad: Laren
Route: Deventerweg 67C
Postcode: 7245 PJ



op zoek naar gerelateerd: Activiteiten Laren Gelderland, Laren Gelderland geplande evenementen, Laren vandaag, Unieke Uitjes Achterhoek, Unieke Uitjes Vorden, Eigenaar Unieke Uitjes, Unieke uitjes Borculo, VVV Laren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaperoom Lochem Escaperoom Lochem 43 meter Unieke Uitjes, meer dan 30 activiteiten onder 1 dak.
Libra Leisure Concepts Libra Leisure Concepts 870 meter Libra Leisure Concepts is met 30 jaar ervaring de juiste partner voor het leveren van...
Camping Nijveld Camping Nijveld 884 meter Super camping voor de natuur en rust liefhebber
A3 Ballon A3 Ballon 1 km A3 Ballon | Avontuurlijke ballonvaarten in heel Nederland. Kijk voor al onze ballonva...
Stegink tweewielers / BP Stegink Stegink tweewielers / BP Stegink 2 km Fijne behulpzame mensen, we zijn snel en prettig geholpen.
EnergizeMe EnergizeMe 77 km De stressmeting en inspanningstest bij EnergizeMe heb ik als erg prettig, leerzaam en...
Epicstadiums Epicstadiums 77 km Epic Stadiums designs wall art based upon the stadiums you love so much. Show your tr...
De Larense Manege De Larense Manege 78 km Mooie, goed onderhouden manege met veel les-mogelijkheden. Gezellige bar om iets te d...
Recensies
Top vaderdag gehad! We doen elk jaar een uitje en ik wilde weer iets unieks... dat hebben we gevonden! Van te voren fijn contact en voorzien van duidelijke informatie. Ter plekke direct geholpen, goede uitleg en een route mee die op je telefoon als google maps werkt. We hebben er een uurtje voor gereden maar dat was het zeker waard! We hebben een middag veel plezier gehad!
60 euro te veel betaald voor solex rijden want we hadden 2 zieken, maar iets om ons tegemoet te komen kon er niet vanaf... helaas. Het solex rijden zelf was zeker wel leuk!
Top bedrijf, aardige mensen. Veeeeel dingen om te doen. Wij hebben strastgolf en tuktuk rijden gedaan, vreselijk gelachen.
Vandaag met mijn zusje 3 uur wezen touren op de e-scooter. Geweldig!!! En wat zijn ze daar leuk, aardig en behulpzaam. Aanrader!!!
Eigenlijk gewoon slecht. Met 20 solexen op pad, 8 stuks achterstallig onderhoud, 1 rolde letterlijk met ophalen in de bus, UIT elkaar.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, die je met alle geduld helpen. Goed materiaal en mooie route. Leuke dag gehad en zou het aan iedereen aanraden!
Elektrische scooters gehuurd, voor twee kids en twee volwassenen. Er werd gelijk meegedacht wat op de route de moeite waard was om te zien, rekening houdend met de kinderen. Denk aan een geschikte picknickplek en even ergens kunnen spelen. De Staringskoepel en de Vijvertuin waren de perfecte tips. Zo goed zelfs, dat wij ons verhuur hebben moeten verlengen. Dank voor dit unieke uitje dat wij op deze manier met onze kinderen konden invullen.
Alles netjes voor elkaar. Solex kapot? Bellen en ze komen zo langs om een nieuwe te brengen. Dat is pas service.
Leuke skelter tocht gedaan, ook verhuur van elektrische shoppers, tuk tuk, e.a. Aardige jongens, behulpzaam.
Goed georganiseerd, leuke route gereden op de. e-scooter. Snel geholpen bij pech
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid