facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Larense Manege

Info

Welkom op De Larense Manege. Facebookpagina. Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen, foto's en video's. www.delarensemanege.nl

Geschiedenis

De Larense Manege is een professioneel en gezellig bedrijf in het Gooi. Naast dressuur- en springlessen voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde ruiter; buitenritten; wedstrijdtraining; carrousel; ponykampen; instructieweken en opleiding ruiterbewijs, bieden wij pensionstalling. Daarnaast houden wij ons bezig met de verkoop van sport-, recreatie- en jachtpaarden/pony's en bemiddelen wij bij aan- en verkoop. Wij zijn centraal in het Gooi gelegen, goed bereikbaar via de A1 en direct gelegen aan de bossen en heide van het Goois Natuurreservaat.

Adres: Rijksweg West 37, 1251 CJ Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035 - 531 40 86
Stad: Laren
Route: Rijksweg West 37
Postcode: 1251 CJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 23:30
Woensdag: 08:00 - 23:30
Donderdag: 08:00 - 23:30
Vrijdag: 08:00 - 23:30
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magic Stables Magic Stables 796 meter www.magicstables.nl
Epicstadiums Epicstadiums 1 km Epic Stadiums designs wall art based upon the stadiums you love so much. Show your tr...
EnergizeMe EnergizeMe 2 km De stressmeting en inspanningstest bij EnergizeMe heb ik als erg prettig, leerzaam en...
Escaperoom Lochem Escaperoom Lochem 78 km Unieke Uitjes, meer dan 30 activiteiten onder 1 dak.
Unieke Uitjes Unieke Uitjes 78 km Top vaderdag gehad! We doen elk jaar een uitje en ik wilde weer iets unieks... dat he...
Camping Nijveld Camping Nijveld 78 km Super camping voor de natuur en rust liefhebber
Libra Leisure Concepts Libra Leisure Concepts 79 km Libra Leisure Concepts is met 30 jaar ervaring de juiste partner voor het leveren van...
A3 Ballon A3 Ballon 79 km A3 Ballon | Avontuurlijke ballonvaarten in heel Nederland. Kijk voor al onze ballonva...
Stegink tweewielers / BP Stegink Stegink tweewielers / BP Stegink 80 km Fijne behulpzame mensen, we zijn snel en prettig geholpen.
De Meiden van Haarman De Meiden van Haarman 80 km Geweldige plek om met paarden vertrouwd te raken en fijn te lessen. Zeer fijne instru...
Recensies
Mooie, goed onderhouden manege met veel les-mogelijkheden. Gezellige bar om iets te drinken/eten, van borrelhapjes tot maaltijd. Pony's en paarden zien er goed verzorgd uit.
Gebrek aan communicatie, valse beloftes en het niet nakomen van gemaakte afspraken. Ook op onze vragen geen antwoord mogen ontvangen.. En enkel als reactie gekregen dat er betaald moet worden tot het einde van het seizoen. Wij hebben de betalingen stopgezet, en gaan over naar een andere rijschool.
De leukste manege ooit ik zou hier heen gaan
Ze hebben mijn dochter geslagen. Onbeschofter mensen. Geen aanrader
Ik heb veel mogen leren van amber op nafnaf de maatje van otto helaas na dat ik een x gepest was dat iemand op mijn pols gestaan die kapot is en me ring en pink uit kom snel schieten door verbrijzeld kon ik minder goed op sommige paarden rijden zo als miro was vos maar heel sterk in de hand hij had paar x mijn pols pijn gedaan waardoor me pols dik werd en elkeer weer werd ik op hem in gedeeelt niet echt handig dus we vroegen voor ruilen met uit leg hoe en wat maar dat mocht niet en werd gezegt als je niet op mijn kan rijden kan je op niemand rijden erg jammer dat werd gezegt want heb veel van amber en iganda geleerd kwa rijden had ook erg veel plezier daar maar toen ik plots niet kon rijden dat gezegt werd ben ik weg gegaan om dat ik wel kon rijden maar niet op miro die was erg sterk in me hand . Verder mooi tijd gehad en van amber en iganda veel mogen leren . Op de leukste pony's nafnaf , otto , jennifer , frisco . En paarden omar , Hugo , jaap , hemlet, puck , En eigen paarden van pension klante Salvados en Orlando.
Ik heb 14 jaar paard gereden op een andere manege. Waarvan 8 jaar intensief carrousel. Twee jaar geleden gestopt na een groot ongeluk met een paard. Stiekem begon het weer te kriebelen.. Nu bij de Larense manage terecht gekomen uit advies van mijn neef om het weer te proberen. Mijn eerste les was van Kimberly, een ontzettend lieve meid en voelde me meteen op mijn gemak. Met de minut kreeg ik mijn vertrouwen weer een beetje terug. Ik heb nog een lange weg te gaan om weer terug te komen op mijn oude niveau, maar met alle lieve mensen die daar werken en komen rijden weet ik zeker dat het vast goed komt!
De pony's en paarden zien er goed uit, worden goed verzorgd. Je ziet aan de kinderen dat ze het naar hun zin hebben, de meeste leraressen zijn ook erg aardig. Kortom goede manage.
Een fantastische manege op een mooie lokatie met een groot hart voor alle paarden en pony's. De kwaliteit van de lessen is hoog en de paarden en pony's zijn héél erg leuk!!
Fantastisch professionele manege met veel zorg en liefde voor zowel dier als ruiter. Een echte aanrader voor jonge kinderen en jongvolwassenen. Plezier en scholing gaan hier hand in hand!
Hele leuke manege met zeer gezellig personeel en geweldige paarden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid