facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uniek Sieraad

Uniek Sieraad

Info

Uniek Sieraad
Workshops edelsmeden voor grote en kleine groepen. Maak zelf een zilveren sieraad, je eigen trouwringen of doe een workshop met eigen goud!

Geschiedenis

Neem een kijkje in de keuken van de edelsmid en maak zelf een sieraad of je eigen relatieringen!
Doe een workshop of volg een mini-cursus, er zijn vele mogelijkheden, zowel met zilver als met goud.
De workshops worden bijna dagelijks gegeven in ons gezellige atelier aan het water. Workshops kunnen ook op locatie gegeven worden, ons mobiele atelier kan overal opgebouwd worden.



"Workshop of mini-cursus edelsmeden voor groepen v.a. 2 personen. Deelnemers maken zelf een zilveren sieraad bijv. een ring, hanger, broche. Workshops trouwringen maken, as- of gedenksieraad maken, workshops met gebruik van eigen "oud" goud. Alle workshops worden gegeven door een ervaren goudsmid in een professioneel atelier. Workshops worden gegeven in Reeuwijk en Munstergeleen en kunnen voor groepen v.a. 10 personen ook op locatie worden gegeven."
Adres: 't Kerkestuk 95, 2811BE Reeuwijk
Telefoonnummer: 0619610979
Stad: Reeuwijk
Route: 't Kerkestuk 95
Postcode: 2811BE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 22:00
Dinsdag: 09:30 - 22:00
Woensdag: 09:30 - 22:00
Donderdag: 09:30 - 22:00
Vrijdag: 09:30 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 22:00
Zondag: 09:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Sieraden cursus, Workshop sieraden maken thuis, Workshop sieraden maken met edelstenen, Sieraden workshop twente, Sieraden maken Apeldoorn, Workshop sieraden maken Nijmegen, Sieraden maken Leiden, Kinderworkshop sieraden maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ganzenhoeden.nl Ganzenhoeden.nl 797 meter De korf zou in eerste instantie pas na een paar dagen komen maar toen ik vertelde dat...
Kunstanne Kunstanne 4 km Ze schildert nu hele fraaie bankjes. Zo gaaf. Echt heel mooi.
Recensies
Wij hebben afgelopen week een onwijs leuke workshop gehad en zijn super tevreden naar huis gegaan! Omdat dunne ringen wat meer bij ons passen konden wij 2 dunne ringen maken. Er werd fijn meegedacht en geholpen. Heel blij met het resultaat en al veel leuke reacties over de ringen ontvangen! Absoluut een aanrader!
Wat een leuke ervaring was deze. Had deze workshop aan mijn nichtje kado gegeven en dat werd in eerste instantie steeds later gepland vanwege covid maar nu stond niets meer in de weg. Reeuwijk is gelukkig in ons geval maar stel dat we veel verder hadden moeten reizen en ik weet nu wat er te verwachten valt zou ik dat er zeker voor over gehad. Leuk ontvangst en daarna rustig voorbeelden bekijken. Ik had voor 3 personen uiteindelijk arrangement 2 besproken dus er kon ruim gekozen worden uit hele leuke voorbeelden. Al gauw en Een keuze gemaakt en wij aan de gang. Helaas kon ik door mijn parkinson niet goed het staafje vasthouden mssr door de op de werkbank gesitueerde inhammetjes kon ik toch heel makkelijk de scherpe randjes van het zilveren staafje glad vijlen zodat je niet met je zelf gemaakte ring straks je eigen vinger eraf snijden. Met de echt wat lastiger dingetje hielp meneer Ron natuurlijk wel. Tegen het einde van de workshop waren we stomverbaasd dat wij zulke mooie ringen zelf hadden gemaakt. En af hadden gekregen ook nog.. Het is echt leuk om zoiets ook met vriendinnen te gaan doen. Of met vrienden dat kan ook uiteraard. Rob is een super vriendelijke docent met veel humor. We hebben gelachen en ook 'hard' gewerkt en een hele rijke ervaring rijker geworden. Ik ga dit zeker nog een keer doen met vriendinnen. Veel te leuk
Super leuke middag gehad. Samen met mijn nichtjes hele mooie ringen gemaakt. Een aanrader
Met zijn tweeën hebben wij zilveren relatieringen gemaakt. We hebben een geweldige dag gehad met een prachtig resultaat waar we enorm blij mee zijn! In ons geval was het een rustige dag maandag, dus we hebben veel persoonlijke aandacht gekregen en er werd goed met ons mee gedacht. Ron is een echte vakman die wij iedereen zouden aanraden!
Top dag gehad op 3 december 2019. Super gezellig leerzaam en laagdrempelig. Ron is een hele prettige man om iets van te leren. Als ik ooit nog iets wil maken ga ik zeker terug.
Wat een unieke ervaring. Gezellig en leerzaam. Hij maakt het voor iedereen mogelijk om met een mooi sierraad naar huis te gaan. Onder het genot van leuke anekdotes ben aan het werk .
Leuke dag gehad, op een speelse manier laten ze je een sierraad naar keuze zelf maken.
Mooie nieuwe trouwringen gemaakt onder bezielende begeleiding en uitleg van Ron. We zijn er super blij mee.
Voor de verjaardag van mijn vrouw en toevallig was het ook nog eens Valentijnsdag, een workshop relatie ringen geboekt. We werden leuk ontvangen door Ron en het bleek dat wij die ochtend de enige waren die kwamen. Onwijs leuke en open gesprekken gehad met Ron en veel gelachen. Een goed verzorgde lunch en zo veel koffie en thee als je zou willen. Uiteraard moest er ook gewerkt worden en onze ringen zijn echt heel mooi geworden en hoe gaaf is het dat je ze zelf hebt gemaakt! Ron ontzettend bedankt voor een onwijs leuke dag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid