facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ganzenhoeden.nl

Ganzenhoeden.nl

Info

Eeuwenlang werden ganzen door ganzenhoeders naar de stad gedreven voor de ganzenmarkt. Nu is het drijven van ganzen een unieke vorm van vermaak.

Geschiedenis

Eeuwenlang werden ganzen door ganzenhoeders naar de stad gedreven voor de ganzenmarkt. Nu is het drijven van ganzen een unieke vorm van vermaak.

De goed verzorgde ganzen lopen zonder problemen door drukke winkelstraten. Ze kunnen uitstekend met kinderen omgaan!

Een kerstmarkt, braderie of kasteelfeest. De ganzenhoeder en zijn ganzen voelen zich thuis bij ieder evenement. Speciale klederdracht maakt het plaatje compleet.

Adres: 2811 bp Reeuwijk
Stad: Reeuwijk
Postcode: 2811 bp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uniek Sieraad Uniek Sieraad 797 meter Wij hebben afgelopen week een onwijs leuke workshop gehad en zijn super tevreden naar...
Kunstanne Kunstanne 4 km Ze schildert nu hele fraaie bankjes. Zo gaaf. Echt heel mooi.
Recensies
De korf zou in eerste instantie pas na een paar dagen komen maar toen ik vertelde dat het om een cadeautje ging zijn ze bij ganzenhoeden de bestelling sneller klaar gaan maken. Goede service en een prachtige eendenkorf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid