facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uncle Dani's Pizza

Info

Build your own flavour!

Geschiedenis

Build your own flavour!

Label

Een écht verse pizza bestellen? Kom naar Uncle Dani's Pizza. ✓Heerlijk verse pizza ✓Ter plekke klaargemaakt ✓Dagverse ingrediënten ✓Bezorgen, afhalen en eat-in.



"Al het goede begint bij de basis! Zo is Uncle Dani's pizzadeeg huisgemaakt. Maak kennis met onze huisgemaakte pizzadeeg wat wij omtoveren tot overheerlijke pizza! Iedere dag vers gemaakt pizzadeeg met vers gesneden ingrediënten bij Uncle Dani's.Heerlijk verse pizza Ter plekke klaargemaakt Dagverse ingrediënten Bezorgen Afhalen Eat-in"
Adres: Groest 71-1, 1211EA Hilversum
Telefoonnummer: 0352031673
ln.sinadelcnu@ofni
Stad: Hilversum
Route: Groest 71-1
Postcode: 1211EA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:30
Dinsdag: 16:00 - 22:30
Woensdag: 16:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: uncle dani's pizza hilversum, pizza bestellen, uncle danis, pizzeria schijndel, dani pizza hilversum, pizzeria groest, uncle dani hilversum, new york pizza
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Papa John's Pizza Papa John's Pizza 354 meter Door de eigenaar uitgemaakt voor zwerver en leugenaar nadat ik de dag erop de zaak be...
Restaurant Lorenza Restaurant Lorenza 375 meter We komen hier graag. De bediening is vriendelijk en goed. Het eten is goed; goede sma...
Mrs. Italy Mrs. Italy 2 km Pizza's met de echte Italiaanse smaak maar dan rijkelijk belegd. Wij hadden de pizzab...
Recensies
Pizza besteld voor mijn dochter. Pizzaria gebeld om de naam van mijn dochter te geven zodat de bezorger weet voor wie het is dochter woont in studentenhuis , maar evengoed trof mijn dochter een onbeschofte bezorger aan die haar toesnauwde dat dat niet de bedoeling was. Pizza was wel lekker.
Matige bezorg pizza. Erg taaie bodem, niet echt veel smaak ook de saus. Jammer.Eten: 1/5
Heerlijk pizza, en niet duur! Ook aardig personeel.
Vier pizza’s gehaald en allemaal genoten van de pizza! Ik had een vega met avocado en meerdere groenten. Ontzettend goed en genoten tot de laatste hap. Deeg is wel wat zachter dus misschien niet op zijn ‘Italiaans’ maar persoonlijk vind ik dat erg lekker. Prijs kwaliteit meer dan voldoende en zeker aan te raden.
Van eigenaar veranderd.. Helaas is de smaak en heerlijke bereiding ook veranderd. Ingrediënt vergeten, taai, uienschil erop... Helaas. Erg jammer!
Vandaag online besteld en betaald. De pizza werd zelfs voor de opgevraagde tijd al gebracht, nou dat gebeurd al nooit met bezorgen en was nog echt lekker, warm en vers ook! Ik vind de prijs heel redelijk en dat voor goede kwaliteit met veel ingrediënten! Enige verbeterpunt miss iets meer de bodem doorbakken voor stevigheid wel gaar verder, maar das al! zou zeker aanraden aan anderen!
Heerlijk gegeten, goede pizza en een ruim assortiment aan verschillende pizza's en side dishes. Wij hebben in het restaurant gegeten, en waren erg te spreken over de eigenaar en diens personeel. Ze waren erg gastvrij en behulpzaam, kortom een buitengewoon prettige ervaring. Indien je de beste pizza van Hilversum wil ervaren en daarnaast gastvrij ontvangen wil worden, kom dan naar Uncle Dani's!
Wat een ervaring! Na menig smakeloos domino's pizza genuttigd te hebben, een verademing om zulke heerlijke pizza te kunnen eten hier in Hilversum. Kwaliteit ingrediënten staat op de doos van dani's pizza en hier is niks minder van gelogen! Heerlijke pizza's en en een breed scala aan keuze!
Sinds tijden niet zo'n lekkere pizza gegeten. Ik eet bijna alleen maar pizza Funghi en deze was echt rijk belegd met champignons, de kaas was goed gesmolten en werd zeer warm geserveerd. Woon niet in de buurt, maar kom er zeker nog een keer speciaal voor terug
Nog nooit hier geweest. Dus toch eens proberen. Een Parmaham bacon creme freche pizza en een dubbele pepperoni pizza. De bedoeling Was dat ik het mee naar huis nam maar het werd op planken geserveerd. Het bankje waar ik op zat plakte als een gek. Geen bestek of servetjes. Het Had geen smaak. Op de vraag of ik zout mocht keken ze vreemd. Vroegen ze wat ik wilde. Ik vertelde opnieuw zout. Zout werd in een plastic kuipje geserveerd. Dit maakte de smaakloze pizza iets beter maar als nog heel spijtig.. geen smaak. Ik ben naar huis gegaan.. Ik kom hier niet meer terug. Dag ome Dani!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid