facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Papa John's Pizza

"Het geheim van succes lijkt veel op het geheim van het maken van een betere pizza - hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt.Bij Papa John's concentreren we ons op wat het belangrijkst is: onze klanten en onze pizza. We weten dat betere ingrediënten betere pizza's maken en daarom gebruiken we alleen vers, nooit bevroren deeg, volledig natuurlijke tomatensaus, kwaliteitsvlees, Italiaanse kaas en vers gesneden groenten.Papa John's Pizza is een Amerikaanse pizzarestaurantketen met winkels in meer dan 45 landen over de hele wereld.Betere ingrediënten. Betere pizza. Papa John's."
Adres: Bussumerstraat 8, Hilversum
Telefoonnummer: +31353031790
Stad: Hilversum
Route: Bussumerstraat 8


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Papa John's pizza rijnstraat amsterdam, Papa John's pizza Haarlem, Papa John's Zoetermeer, Papa John's Veldhoven, Papa John's Amersfoort, Papa john Tilburg, Papa John's actie, Papa John glutenvrij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uncle Dani's Pizza Uncle Dani's Pizza 354 meter Pizza besteld voor mijn dochter. Pizzaria gebeld om de naam van mijn dochter te geven...
Restaurant Lorenza Restaurant Lorenza 421 meter We komen hier graag. De bediening is vriendelijk en goed. Het eten is goed; goede sma...
Mrs. Italy Mrs. Italy 2 km Pizza's met de echte Italiaanse smaak maar dan rijkelijk belegd. Wij hadden de pizzab...
Recensies
Door de eigenaar uitgemaakt voor zwerver en leugenaar nadat ik de dag erop de zaak belde dat zowel ik als mijn vriendin voedselvergiftiging hebben overgehouden aan de bestelling. Kan natuurlijk gebeuren, echter was hij het daar niet mee eens. Het kon niet zo zijn dat dit bij hem vandaan kwam en het was verder niet zijn probleem. Ik mag hopen dat deze tent snel sluit, in ieder geval ga ik hier nooit meer bestellen en hoop ik voor andere ook niet! :
VOEDSELVERGIFTIGING, BESTEL HIER NIET! Dit is echt te ziek voor woorden.. gebeld naar hen dat ik en mijn partner na hun pizza te hebben gegeten verder niks gezamenlijks gegeten voedselvergiftiging hebben opgelopen. Volgens eigenaar was dit niet waar en waren wij aan het liegen? Noemde mijn partner zwerver en heeft de telefoon opgehangen. Dit is echt niet oké!!!
Heerlijke pizza, ze doen zelfs in deze tijden! in mijn geval onder half uur bezorging. Pizza was absoluut geweldig! Pizza op foto had ik al twee stukken van gepakt
Jezus het was niet eens 1 ster waard, Waardeloos restaurant, 3 pizzas met 2 drankjes bestelt kreeg 2 pizzas en geen drankjes, Aan de telefoon heel brutaal en de bezorger zat tijdens het eten af te geven een sigaretje te roken, K*t zaak.
1 ster is nog teveel. Zonder enig contact is mijn bestelling geannuleerd. Omdat ik volgens hun niet van een deal gebruik mag maken en mijn gespaarde punten mag inleveren voor een extra pizza. De website geeft het zelf aan dus ik maak daar gebruik van. Een fout van het hoofdkantoor blijft men roepen. Heb het hoofdkantoor gebeld en het is helemaal geen fout. Omdat ze franchise zijn is iedere service heel ver te zoeken en weigeren ze sommige acties en annuleren de bestelling. De klant wordt niet gehoord. Ook niet als je al een paar jaar klant bent. Je krijgt je geld terug over 10 dagen. Nooit meer, genoeg andere die wel pizza's willen verkopen!
Heerlijke pizza’s, snelle bezorging en aardige mensen aan de lijn! Ga zeker weer bestellen.
Ik heb een pizza online besteld op papajohns.co.nl afhaal. Toen ik daar aangekomen ben, zeiden ze dat mijn besteling geanuleerd is en mijn geld zal teruggestoort worden nu al 2 dagen krijg ik geen geld terug. Krijg ik geen excuses ook aangeboden. Tijdsverspilling.
Vandaag kreeg ik weer een bak gekristalliseerde ben&jerry's ijs. Ik betaal €8 er voor wat veel geld is. Ik verwacht dan dat het goed is. De persoon die ik aan de telefoon had deed alsof ik loog en behandelde mij niet met respect. Toen ik daar iets van zei lag dat aan mij. Ik bestel hier nooit meer iets, echt zonde van mijn geld. Terwijl ik vaste klant was word ik gewoon niet vriendelijk te woord gestaan. Heel jammer. Daarom 1 ster.
Bij afhalen prima op tijd klaar en altijd heerlijke pizza's! Vind ze persoonlijk veel lekkerder dan Domino's of NYP en ik zou alleen al voor de knoflooksaus naar Papa John's gaan.
Beste pizza dat ik ooit heb gegeten, Volgende keer weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid