facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ukje

Ukje

Info

Hoezen voor je Maxi-Cosi, Stokke, BabyBjörn, Cybex, BeSafe en Römer. Daarnaast ook voetenzakken en boxkleden ♥ Mooi én praktisch in gebruik! Dat is Ukje!

Geschiedenis

Hoezen voor je Maxi-Cosi, Stokke, BabyBjörn, Cybex, BeSafe en Römer. Mooi én praktisch in gebruik! Dat is Ukje!

Onze taak

Elke baby een hartverwarmend welkom! Wij helpen jou om je kindje een warm welkom te geven. En hoe kan dat nu beter dan een warm, vrolijk en veilig plekje te maken voor je kindje? We willen je graag persoonlijk advies geven, zodat jij je eigen smaak hoes kunt uitkiezen!

Label

KVK 53449304

Producten

Hoes Maxi-Cosi, hoezen voor Cybex, BeSafe en Römer.
Wipstoelhoezen BabyBjörn, hoes Newborn set Stokke, kussenset Stokke, boxkleden en voetenzakken.



"Elke baby een hartverwarmend welkom, dat is onze missie! Wij helpen jou om je kindje een warm welkom te geven. En hoe kan dat nu beter dan een warm, vrolijk en veilig plekje te maken voor je kindje? We willen je graag persoonlijk advies geven, zodat jij je eigen smaak hoes kunt uitkiezen!"
Adres: Apolloweg 2J, 8239DA Lelystad
Telefoonnummer: 0320 - 320 123
ln.ejku@ofni
Stad: Lelystad
Route: Apolloweg 2J
Postcode: 8239DA



op zoek naar gerelateerd: ukje voetenzak, ukje.nl kortingscode, ukje sale, ukje boxkleed, ukje maxi cosi hoes, ukje betekenis, ukje kortingscode, ukje newborn hoes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Babydrogist.nl Babydrogist.nl 1 km Hele slechte ervaring mee. Heb verkeerde bestelling ontvangen. Ik had gevraagd of ze ...
Fantasy Visuals muurschilderingen Fantasy Visuals muurschilderingen 2 km Een echte aanrader! Wat een kunstenares! Echt ongelofelijk zo mooi.
Nieuwe & Gebruikte Producten Nieuwe & Gebruikte Producten 3 km Hier kan je vinden alles voor een baby/Kind.
Ukkiesplace Ukkiesplace 3 km Super winkel. Mooi, betaalbaar en vriendelijk.
Lief Bataviastad Lief Bataviastad 5 km lief! Kids Brands House outlet Bataviastad
Recensies
Enige tijd geleden kochten wij een kussenset voor onze stokke stoel. Nu onze kleine kan zitten blijkt de kussenset niet te passen. Het zit kussen is te klein, en de kussen voor de rug is verkeerd om gemaakt waardoor het zachte deel aan de buitenkant zit. Ukje reageert niet op mijn mails en voicemail berichten! Erg teleurstellend !! *aanvulling Naar aanleding van ons bericht op google zijn wij benadert door Ukje en na wat heen en weer gemail bleek dat wij een kussenset hadden voor een andere stoel. Kostenloos hebben wij een nieuwe mogen uitzoeken. Dat vonden we erg fijn, bij deze hebben we daarom ook de revieuw aangepast.
Een babybjorn hoes besteld voor onze wipper, maar het kleur op de website komt jammer genoeg niet overeen met de realiteit. Kleur is veel donkerder en vager. Reeds contact opgenomen de klantendienst, maar Ukje zelf vindt dit wel het juist kleur. Jammer dat hun 100% tevredenheidsgarantie enkel een slagzin blijkt.
Prachtige hoezen en voetenzak bij ukje mogen bestellen. Voor de baby de hele maxicosi in nieuwe stylen en voor de bijna grote zus de zelfde hoes in haar grote auto stoel. Wat vind jij het prachtig en wat word ik vrolijk van die mooie stofjes. Absoluut aanrader. En nog beter je hebt het snel in huis.
Ik heb een voetenzak voor mijn kinderwagen besyeld. Ik kreeg een andere kleur dan op de afbeelding stond, maar ik vond hem alsnog leuk en heb hem gehouden. Hij is lekker warm en echt universeel!
Ik heb al verschillende hoezen en kussentjes aangeschaft via Ukje voor de autostoeltjes en de Stokke eetstoel. Ik heb een zoontje van 2.5 en nu zwanger van de tweede wordt nu een meisje en met de leuke verschillende stoffen de stoelen mooi kunnen personaliseren. Gemakkelijk te wassen en mooie designs!
Al verschillende hoezen bij jullie gekocht voor de onze autostoelen en steeds heel erg tevreden. Ze passen altijd perfect en zijn superhandig in gebruik! Voor mij mogen er nog meer printjes komen, want ik ben er zo verliefd op telkens!
Zelf achter je bestelling aan moeten gaan, na een week een mail te hebben gestuurd komen ze er achter dat er iets niet goed is gegaan, telefonisch niet te bereiken. Willen ze hem via bol.com bestellen of ik 2 weken kan wachten. Vraag je om een compensatie krijg je 10% korting dat zijn net aan de verzendkosten. Bestel hier nooit meer wat nu afwachten hoelang het duurt voordat ik mijn geld terug krijg
Ik had een mooie hoes gezien voor mijn maxicosi. Deze heb ik besteld, maar de bijpassende riembeschermers waren op de site uitverkocht. Tot mijn opluchting kwam ik ze een dag later bij bol.com tegen. Deze daar besteld en die waren de dag daarna gelijk binnen. Mijn bestelling bij ukje was naar 4 dagen nog niet binnen dus ik een mail gestuurd, ze zouden dit gaan uitzoeken, daarna niets meer gehoord. Ik zag inmiddels dezelfde hoes bij bol.com en deze was daar bijna uitverkocht; omdat ik niets meer had vernomen heb ik deze bij bol besteld. Helemaal blij de volgende dag want de bestelling van bol was binnen. Ik had ook direct naar ukje gemaild om de bestelling te annuleren en het geld te retourneren: geen reactie. Krijg ik later uiteinde toch nog de hoes van ukje binnen. Waarschijnlijk hebben ze hem verstuurd op het moment dat ik de bestelling had geannuleerd........ nu zit ik met 2 hoezen.............. advies bestel via Bol
Hele mooie collectie! Super snelle levering, de volgende dag in huis! Prachtige kwaliteit en alles paste perfect in het autostoeltje, love it! P.s. ook super dat we een instructiefilmpje kregen via de email hoe we de hoes en zonnescherm konden bevestigen.
Onwijs toffe spullen hebben ze bij Ukje. Ik ben helemaal fan. Mooie kwaliteit stoere prints. Heb zelf de jungle voetenzak Maxicosi en kussenset voor de tripp trapp stoel. Echt geweldig voor jongetjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid