facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babydrogist.nl

Info

Babydrogist is dé online drogist voor baby en kind met kortingen tot wel 70%



"De zorgen voor jou kinderen is ook onze zorg! Alle verzorgingsartikelen voor kinderen tot 14 jaar op de website van babydrogist."
Adres: Artemisweg 219, 8239DD Lelystad
Stad: Lelystad
Route: Artemisweg 219
Postcode: 8239DD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Babydrogist kortingscode, Babydrogist gratis verzending, Babydrogist review, Luiers, Maandbox luiers, Luiers grootverpakking, Pampers, Luiers nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ukje Ukje 1 km Enige tijd geleden kochten wij een kussenset voor onze stokke stoel. Nu onze kleine k...
Fantasy Visuals muurschilderingen Fantasy Visuals muurschilderingen 2 km Een echte aanrader! Wat een kunstenares! Echt ongelofelijk zo mooi.
Nieuwe & Gebruikte Producten Nieuwe & Gebruikte Producten 4 km Hier kan je vinden alles voor een baby/Kind.
Ukkiesplace Ukkiesplace 4 km Super winkel. Mooi, betaalbaar en vriendelijk.
Lief Bataviastad Lief Bataviastad 6 km lief! Kids Brands House outlet Bataviastad
Recensies
Hele slechte ervaring mee. Heb verkeerde bestelling ontvangen. Ik had gevraagd of ze retour label konden sturen, om verkeerde producten terug te sturen. Ik heb van klantenservice medewerker half a4tje instructies ontvangen hoe ik RETOUR label kan aanvragen. Heb ik netjes retour label aangevraagd. Na 2 dagen geen label ontvangen. Weer gemaild. Toen konden ze die label naar mij emailen. Inmiddels is de paketje al 2 weken geleden bezorgd. En ik wacht nog steeds op mijn geld : geld zou binnen 14 dagen teruggestort worden. We zijn 17 dagen verder en nog niks. Ik ben de dupe van hun fout en slechte klantenservice . Geen geld. Geen luiers.
Waspoeder en een bestekje besteld, sowieso niet de beloofde levertijd zoals meer mensen aangeven. Mijn pakket werd door dpd terug gestuurd omdat het beschadigd was, gebeld en het zou netjes worden opgelost. Vandaag mijn pakket binnen gekregen maar dat netjes oplossen moet je met een flinke korrel zout nemen. De verpakking van het wasmiddel is gewoon dichtgetaped, het bestekje zit onder de waspoeder. Hoezo netjes afhandelen?
Misleidende informatie! Luierdoekjes van pampers werden afgebeeld in 2 dozen van 18x42 stuks. De mogelijkheid bestond om ook voor 9x42 te kiezen. Iedere keer afgebeeld met 2 dozen en ook een hogere prijs. Op de factuur stond ook 2 dozen aangegeven. Vervolgens krijg ik 2 dozen van 9x42 doekjes binnen. Volgens Lotte van de klantenservice was de afbeelding inderdaad misleidend maar het aangeven van het aantal dozen was voor het magazijn. En dat was het? Geen oplossing, geen middenweg als in we sturen u eventueel een doos extra op. Geen seconde gedacht aan de klant aangezien een afbeelding en een factuur waarop staat 2 dozen van 18x42 misleidende informatie is! Dit was voor mij dan ook de eerste en laatste keer dat ik bestel bij een site die 1. Misleidende informatie weergeeft en 2. Verder niet geeft om de klant zelf. Gelukkig genoeg concurrenten bij wie dit anders is!
Goedkoop is duurkoop... Per ongeluk verkeerde luiers besteld, direct na levering retour aangevraagd. Omslachtige procedure waarbij je niet direct een retouretiket krijgt. We zijn nu een paar dagen verder, meerdere retour verzoeken ingediend, mail gestuurd naar het info adres en telefoon wordt niet opgenomen... En nog steeds geen retouretiket ontvangen. Zeer slechte service.
Ik heb woensdag 24-05-2023 online een bestelling geplaatst, gelukkig met achteraf betalen!!! Ik kon mijn bezorgdag aangeven en dat heb ik ook gedaan! Mijn bezorging zou de volgende dag bezorgd moeten worden op donderdag 25-05-2023. Op de site van DPD staat dat mijn pakket afgeleverd is, maar ik heb niks ontvangen. Daarop heb ik telefonische contact gehad met een hele “begripvolle”, “meegaande” telefoniste van Babydrogist.nl jammer dat ze niet kon toveren, gaf ze zelf aan ze begreep alles en snapte alles en vond het allemaal heel vervelend waar je als klant HELEMAAL NIKS VOOR KOOP. Maar de fout lag dus zoals zo vaak bij hun bezorg partner. Ik ben heel makkelijk afspraak = afspraak, als je dat niet waar kan maken, dan moet je jezelf als bedrijf indekken voor eventuele vertragingen of fouten! Zoals de telefoniste zelf mooi aangaf, het gaat niet altijd goed. Dek je zelf dan in en hou dan lekker een week bezorgtijd aan ipv vandaag besteld is morgen geleverd, morgen geleverd aan DPD jaa en niet aan de klant! Ik zal hier in ieder geval nooit meer wat kopen.
De eerste en laatste keer hier iets besteld Voor 15 uur besteld dag erna in huis is dus een aanfluiting Na enkele dagen nog geen luiers. Uiteindelijk zelf gebeld en er was iets fout gegaan bij dpd, ok, kan gebeuren, Uiteindelijk heb ik zelf heel vaak gemaild en of gebeld, ja we moeten het onderzoek afwachten, duurt ongeveer 5 werkdagen . Dan denk je een goede actie te hebben helaas,wat een flut bedrijf .niet echt coulant naar de klant toe Uiteindelijk na 2 weken had ik wel mijn geld terug en elders luiers moeten kopen. Voor mijn nooit meer. Had ik de review maar eerst Gelezen
Super duidelijk prima prijs Vaak de goedkoopste Alleen het bezorgen door de externe partij is niet altijd duidelijk Of correct wat lijd tot frustratie Verder word alles netjes opgelost
Ik had luiers besteld. Ik had me vergist dus ik stuur het hele pakket terug. Ik hoor maar niks. Maar zie ineens wel een bedrag teruggestort wat de helft is van wat ik betaald heb. Na contact te hebben gezocht komt er een onduidelijk verhaal. Het pakket zal wel incompleet zijn geweest en ik moet bewijzen hoe ik het heb aangeleverd. Ik moet zelf een onderzoek bij de DPD aanvragen. Die geven vervolgens weer geen informatie. Ben ronduit verbaasd over de service. Maar goed als je de reviews leest, het komt vaker voor. Voor mij geen bestelling meer bij de Babydrogist. Geen luiers en de helft van het geld kwijt!
Misleiding met Marketing mailtjes. Krijg een mail met code gratis verzending. Vervolgens bestel ik meteen doet de code het NIET. Moest als nog verzendkosten betalen. Meld de klacht na dat ik heb besteld en er wordt gewoon simpelweg dit letterlijk gezegd. Er is niks wat ik kan doen dan je alleen gerust te stellen dat je tegen de tijd dat je opnieuw een bestelling wilt plaatsen echt wel een kortingscode hebt = Ik wil je een fijn weekend toewensen! Dit zijn hun woorden. SLECHTE SERVICE. Jammer dit !!!!!
Jammer dat ik een niet goed ervaring heb gehad met Babydrogist. Ik bestelde luiers en billendoekjes voor mijn baby en ik heb alleen luiers van een grote maat gekregen. Ik informeerde over het probleem vía online, maar ik kreeg tot nu geen oplossing. Ik ga niet meer daar kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid