facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitzendbureau Brabant Match

Uitzendbureau Brabant Match

Info

Brabant Match richt zich op de lokale markt en beschikt over vele lokale vacatures. Er wordt gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie.

Brabant Match gaat net dat beetje verder in haar dienstverlening!

Geschiedenis

Brabant Match richt zich op de lokale markt en beschikt over vele lokale vacatures. Er wordt gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie.

Brabant Match gaat net dat beetje verder in haar dienstverlening!



"Bij Brabant Match zoeken we voor onze opdrachtgevers de mens achter het cv. Iemand die niet alleen qua kennis en kunde past, maar vooral als persoon. Daarvoor zetten we onze kennis en ervaring in. Logisch. Maar ook ons netwerk, onze mensenkennis en ons stappenplan. Alles voor een unieke match. En die is goud waard. Die ogenschijnlijk onvindbare kandidaat of baan vinden is namelijk de leukste uitdaging die er is. Daar mag je ons gerust ’s nachts voor wakker maken. Leuker nog; daag ons uit, zijn we gek op!"
Adres: Mark 4, 5422 VG Gemert
Telefoonnummer: 0492 745 107
Stad: Gemert
Route: Mark 4
Postcode: 5422 VG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Uitzendbureau Gemert, Vacature Gemert, Match vacatures, Activus Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Boxes New Boxes 108 meter Bij New Boxes draait alles om studenten en werkend leren. Ervaring opdoen met een bij...
New Boxes New Boxes 108 meter New Boxes verbindt studenten met bedrijven en organisaties door middel van stages, bi...
Werkplein4u Werkplein4u 2 km Wij Werkplein4u zijn DE schakel tussen personeel en werkgevers. Ons streven is om bei...
People Work Service People Work Service 2 km Hele fijne club met mensen. Een goede uitzender met het hart op de juiste plaats. Er ...
Activus Uitzendbureau Activus Uitzendbureau 2 km Activus heeft mij prima geholpen met het vinden van een vakantiebaantje. Ik ben zeer ...
Recensies
Goed en fijn bureau. Goede gesprekken gehad waarin alles duidelijk uitgelegd werdt. Nu ben ik ruim een maand werkzaam bij mijn nieuwe werkgever, en Sally kwam voorbij met een doos appelflappen. Top geregeld. Dit bureau is een aanrader voor werkzoekende.
Fantastische ervaring met dit bureau. Fijn contact, zeer positieve en motiverende gesprekken. Er wordt goed geluisterd en gekeken waar jij het beste zou passen. Snel een match gevonden!
Binnen vijf dagen had ik een baan! Na een ontzettend leuk gesprek met Piet-Hein van BrabantMatch een match gevonden bij een leuke werkgever! Bij BrabantMatch hangt een ongedwongen sfeer en zijn de medewerkers niet alleen heel aardig; ze zijn ook ontzettend goed in wat ze doen. Binnen 5 dagen had ik al een leuke nieuwe baan gevonden, dankzij BrabantMatch.
Na ruim een jaar via Brabant Match bij mijn huidige werkgever gewerkt te hebben heb ik nu bij mijn werkgever per 1 juli 2022 een CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD! Het afgelopen werkjaar is wel zo soepel en prettig verlopen dankzij de perfecte ondersteuning en samenwerking van Brabant Match met zowel mijn werkgever als mij, dat dit contract de uiteindelijke beloning was! Voorheen was ik niet zo uitzendbureau-minded maar Brabant Match spant de kroon! Volledig en prettig meewerkend en meedenkend en altijd de persoon centraal! Daarom mogen zij van mij Personeelsdiensten met een hoofdletter schrijven! Team Brabant Match, onzettend bedankt voor jullie fantastisch werk!
Sanne Driessens heeft mij vaker geholpen met het zoeken van een leuke en geschikte baan. Ik word goed geholpen en ze hebben meestal wel werk waar ik op dat moment naar zoek.
Door Brabant Match gebeld voor een vacature. Eerst een kennismaking gehad bij Brabant Match zelf. Daar kwam ik binnen en werd meteen heel hartelijk ontvangen. En dat is zo gebleven, altijd interesse hoe de sollicitaties waren en ze waren helemaal betrokken met alles. Mede dankzij Brabant Match een jaar contract gekregen bij een heel leuk bedrijf. Extra bedanken wil ik Kim Lekatonpessy van Brabant Match zij stond altijd voor mij klaar. Ga zo door mensen!! Ik raad jullie bij iedereen aan.
Sinds medio 2018 werk ik samen met Brabant Match voor de werving & selectie van al mijn personeel. Dit betreft diverse functies zoals verkoop, klantenservice, inkoop, e-commerce en logistiek. Hierbij krijgen ze van mij exclusiviteit. Niet omdat we dit contractueel hebben vastgelegd, maar vanwege hun prestaties en kwaliteit. Brabant Match slaagt er telkens in om kandidaten te selecteren die aansluiten bij zowel het functieprofiel dat ik zoek maar vooral ook bij de cultuur en sfeer van ons bedrijf. Hierdoor ben ik een zeer tevreden klant bij Brabant Match.
Fijn uitzendbureau. Ze hielpen me meteen aan werk. Dankzij hun kon ik binnen een week beginnen met mijn nieuwe baan. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze controleren na iedere sollicitatie hoe het gegaan was en bellen meteen het bedrijf zodat je zelf ook mee weet.
Brabant match! Ik ken vele werving en selectie buro's deze is zeer bijzonder! Hier zoeken ze naar de perfecte match dat maakt het verschil de mensen zijn hier gemotiveerd en dat was direct een heel fijn gesprek! En ik ze hadden een vacature waar ik binnen kort kan starten! Super bedankt voor deze mach met een extra pluim voor Pascal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid