facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Activus Uitzendbureau

Activus Uitzendbureau

Info

Activus Uitzendbureau bemiddelt sinds 1986 in voornamelijk technisch en ongeschoold personeel. Zoek je een baan of personeel? Neem contact met ons op!

Geschiedenis

Bent u op zoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel voor korte of langere tijd? Of bent u op zoek naar een nieuwe tijdelijke of vaste baan? Dan bent u bij Activus aan het goede adres!

Al ruim 30 jaar bemiddelt Activus uitzend- en detacheringskrachten. Dit doen wij voor met name technische en ongeschoolde functies, maar ook meer en meer voor administratieve en commerciële functies. Van LBO tot en met HBO niveau kunt u bij ons terecht.
Wij bemiddelen in arbeidskrachten op basis van uitzending, maar ook voor werving & selectie bent u bij ons aan het juiste adres!

Om onze kwaliteit te waarborgen is Activus Technisch Personeel BV lid van de ABU.
Daarmee voldoen wij aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen op het gebied van
organisatie en administratie.
Met onze persoonlijke benadering en deskundigheid slagen wij er in om de juiste match te maken tussen werkzoekende en werkgever. Kwaliteit en eerlijkheid staat hierbij hoog in ons vaandel.
Wij voorzien niet alleen bedrijven in Gemert van personeel, maar ook bedrijven in omgeving Helmond, Eindhoven, Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Schijndel, Oss en Weert worden voorzien van flexwerkers van Activus. Wij helpen u om uw personeelsbehoefte in te vullen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Ook bent u van harte welkom op onze vestiging aan het Ridderplein 31 in Gemert.



"Activus is een ABU-gecertificeerd uitzendbureau in Gemert.Wij helpen bedrijven met personele vraagstukken middels uitzenden, detacheren en werving & selectie.Tevens bemiddelt Activus in ZZP’ers.Activus beschikt over diverse vacatures in Brabant; onder andere administratieve-, commerciële- en productiefuncties. Maar ook functies op de bouw, in de groenvoorziening en in de food komen bij ons binnen. Van LBO tot en met HBO.Bent u benieuwd welke mogelijkheden Activus voor u heeft?U bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons binnen te lopen aan het Ridderplein 31 om dit te bespreken."
Adres: Ridderplein 31, 5421 CX Gemert
Telefoonnummer: +31 492 367575
Stad: Gemert
Route: Ridderplein 31
Postcode: 5421 CX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Eveline van Zutphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
People Work Service People Work Service 197 meter Hele fijne club met mensen. Een goede uitzender met het hart op de juiste plaats. Er ...
Werkplein4u Werkplein4u 294 meter Wij Werkplein4u zijn DE schakel tussen personeel en werkgevers. Ons streven is om bei...
Uitzendbureau Brabant Match Uitzendbureau Brabant Match 2 km Goed en fijn bureau. Goede gesprekken gehad waarin alles duidelijk uitgelegd werdt. N...
New Boxes New Boxes 2 km Bij New Boxes draait alles om studenten en werkend leren. Ervaring opdoen met een bij...
New Boxes New Boxes 2 km New Boxes verbindt studenten met bedrijven en organisaties door middel van stages, bi...
Recensies
Activus heeft mij prima geholpen met het vinden van een vakantiebaantje. Ik ben zeer tevreden over de service.
heel fijn geholpen door jaap .. soliciteerde op een vacature .. maar hij vond een baan die beter bij mij aansluit. ze denken echt met je mee
Fijne sfeer om mee samen te werken, ik gebeld de zelfde dag een afspraak en uiteindelijk het eerste bedrijf gelijk een match. Ze luisteren zo goed naar wat jou verlangens zijn dat je snel een nieuwe baan hebt, niets is teveel je kan alles vragen en krijgt overal antwoord op. Ik ben super tevreden met hoe ik geholpen ben en raad iedereen aan die werkt zoekt om daar eens langs te gaan, niet om dat ik snel een baan had maar om het menselijke wat ze daar hebben er wordt echt naar jou gekeken echt top
Een heel goed uitzendbureau. Ze zijn op zoek naar een baan op basis van uw behoeften. Ewelina en Jaap zijn erg behulpzaam. Ik raad aan
Fijn uitzendbureau, goed en intensief contact, er wordt goed gekeken naar wat bij je past. Met veel geduld en aandacht wordt naar de juiste match gezocht.
Super geholpen met het vinden van een nieuwe baan, super snel en vriendelijk. Ze luisteren naar je wensen en kijken wat er mogelijk is. Een aanrader dus!
Goed uitzendbureau. Ze hebben mij snel weer aan een nieuwe baan geholpen. Een echte aanrader.
Fijne uitzendbureau met hele vriendelijke, geïnteresseerde en behulpzame mensen die gericht voor jou opzoek gaan naar een passende baan! Ook het tussentijdse contact verliep soepel, snelle reacties en handige tips voor tijdens een sollicitatie!
Ik ben hier heen paar jaar gelden ook geweest en goed geholpen. Nu moest ik snel een baan hebben voor een korte periode en werd hier meteen mee geholpen binnen 2 dagen was ik al weer aan het werk. Alles is ook snel en goed geregeld!
Zeer daadkrachtig en positief ingestelde detacheerders. Ze nemen de tijd voor je en gaan snel voor je aan de slag. Ze hebben mij binnen een week na mijn ontslag mede geholpen aan mijn nieuwe uitdaging. Ja, ik raad iedereen Activus aan!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid