facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartverzorging Serry

Uitvaartverzorging Serry

Info

Uitvaartverzorging Serry

Geschiedenis

Ruime keuze in het gebruik van rouw en volgauto's.
Naast de kleur is het het ook mogelijk om een ander merk te kiezen.
Kijk voor een impressie in het fotoalbum.



"Op een persoonlijke en betrokken wijze verzorgen wij begrafenissen en crematies in uw regio."
Adres:
Telefoonnummer: 010-524 01 23
Stad: Bergschenhoek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weldaan uitvaartbegeleiding Weldaan uitvaartbegeleiding 394 meter Weldaan uitvaartbegeleiding; Omdat je een uitvaart niet meer over kunt doen...
Licht Uitvaartzorg Licht Uitvaartzorg 1 km 010-841.33.24 / 06-51937810 [email protected] www.lichtuitvaartzorg.nl
Recensies
Zeer goede ervaring met uitvaartverzorging Serry. Het contact met Ygnacio verliep heel soepel, alles werd met veel respect gedaan. In moeilijke tijden is het altijd fijn om goed geholpen te worden en daarom zou ik Serry zeker aanbevelen!
Voor de uitvaart van mijn moeder zijn wij uiterst respectvol en bekwaam bijgestaan door Ygnacio en Peter. Waar het nodig was werden wij door hen geholpen en geadviseerd. Er mocht 24/7 gebeld of gemaild worden ook op zondag. Ook op de dag van de uitvaart zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Een uitvaart is natuurlijk al verdrietig genoeg maar wij kunnen Serry uitvaart absoluut aanbevelen om u daarmee bij te staan.
Ygnacio heeft de uitvaart van onze schoonmoeder begeleid. En we zijn hier heel dik tevreden over. Na haar overlijden, was hij er binnen een uur. Voor ons heel fijn om meteen overzicht te krijgen over wat ons allemaal te wachten stond. Vanaf het begin voelden we dat wij bij hem in goede handen waren. De rust en het respect die hij uitstraalde gaf ons vertrouwen dat hij een waardig en mooi afscheid bijna even belangrijk vond als wij. In het weekend regelden we de kaart. Hij was gewoon bereikbaar op zondag bijzonder. De dag zelf heeft hij op een perfecte manier begeleid. Met rust, overzicht, zorgzaamheid naar ons en warmte naar onze schoonmoeder. We zijn heel, heel blij dat we bij hem terecht zijn gekomen. Ondanks de verdrietige situatie van een overlijden, adviseer ik iedereen om Serry uitvaart in te schakelen.
Uitstekende begeleiding van de uitvaart. Peter en Ygnacio voelen precies aan wat nodig is en aansluit bij de wensen die er zijn. Wij hadden een grote condoleance en uitvaart en dat hadden ze tot in de puntjes verzorgd. Elke dag kwamen ze langs zodat je vragen niet lang hoeven te wachten op antwoorden. Ook telefonisch 24/7 goed bereikbaar.
Hele vriendelijke, fijne mensen. Zeer netjes en erg respectvol.
Erg persoonlijk en zeer aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid