facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Licht Uitvaartzorg

Licht Uitvaartzorg

Info

010-841.33.24 / 06-51937810
[email protected]
www.lichtuitvaartzorg.nl

Geschiedenis

Mijn naam is Sonja Klozing, uitvaartondernemer van Licht uitvaartzorg. Samen met mijn professionele collega’s verzorgen wij betrokken en met hart en ziel uitvaarten van volwassenen, kinderen en prematuur kindjes.

Een overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Juist dan zijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid, begrip, extra zorg en een luisterend oor belangrijke onontbeerlijke aspecten.

Wij begeleiden u stap voor stap om invulling te geven aan de afscheidsplechtigheid. Niet alles hoeft op één dag te worden beslist. Waar meer tijd voor is, dáár nemen we ook meer tijd voor. Wij dragen suggesties aan zodat u bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken.

Wij denken dat het gaat om een uitvaart die ‘past’ bij de overledene en u. Een uitvaart in de sfeer van wie de overledene was en waar u troost uit kunt putten. Terug kunnen kijken op een warm en persoonlijk afscheid is een eerste belangrijke stap in het rouwproces.

Bij Licht Uitvaartzorg wordt u vanaf het moment van kennismaken tot en met de dag van de afscheidsplechtigheid begeleid door dezelfde uitvaartbegeleidster.

Adres: Loodsmandreef 36, 2661 SW Bergschenhoek
Telefoonnummer: 06-51937810
Stad: Bergschenhoek
Route: Loodsmandreef 36
Postcode: 2661 SW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weldaan uitvaartbegeleiding Weldaan uitvaartbegeleiding 953 meter Weldaan uitvaartbegeleiding; Omdat je een uitvaart niet meer over kunt doen...
Uitvaartverzorging Serry Uitvaartverzorging Serry 1 km Zeer goede ervaring met uitvaartverzorging Serry. Het contact met Ygnacio verliep hee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid