facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen

UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen

Info

Alle auto-onderdelen specialist met magazijn en winkel in Amersfoort. Wij leveren nét dat extra stukje persoonlijk service.

Geschiedenis

Wij hebben auto-onderdelen voor alle automerken op voorraad in Amersfoort. Hierdoor kunnen we meestal binnen 1 werkdag leveren. We hebben kortingen die oplopen tot 60% van de adviesprijzen. Zo betaal je nooit te veel! En met 300 garages in Nederland is er altijd een montagepunt bij u in de buurt.



"10 jaar geleden begonnen als webwinkel en nu 1 van de grootste aanbieders van Nederland met een winkel in Amersfoort. Als je bij UitlaatDiscounter koopt dan weet je zeker dat je goede kwaliteit producten krijgt waar je een goede prijs voor betaald met een service die je bijna niet meer tegenkomt."
Adres: Maanlander 15, 3824MN Amersfoort
Telefoonnummer: 0338200245
Stad: Amersfoort
Route: Maanlander 15
Postcode: 3824MN



op zoek naar gerelateerd: auto-onderdelen amersfoort isselt, Goedkope uitlaat, Uitlaat onderdelen, Uitlaatdiscounter kortingscode, Uitlaat auto, Uitlaat op kenteken zoeken, Uitlaatdiscounter review, Uitlaat auto vervangen
Recensies
Een katalysator besteld voor mijn auto. Op kenteken opgezocht en nog gebeld voor de zekerheid met de vraag of het de goede is. Degene die ik wilde bestellen zou moeten passen, zo kreeg ik te horen. De katalysator werd een dag later geleverd dan was aangegeven, maar dat was niet het probleem. Eenmaal op de brug bij de garage blijkt de katalysator te kort, terwijl de uitlaat uit originele delen bestaat. Met als gevolg dat er een verlengstuk gelast moest worden. Vervolgens heb ik de klantenservice benaderd nog voordat de katalysator eventueel gelast zou worden. Eerst wordt er gevraagd of ik mij niet vergis in het bedrijf omdat er een soortgelijke aanbieder is. De klantenservice is vooral druk met het zoeken naar oorzaken die niet ter zake doen en na veelvuldig contact omdat men foto’s wilde zien die ik allemaal heb getoond. Naar een oplossing/tegemoetkoming wordt niet gezocht. Om meer onnodige kosten en tijd te besparen besloten de katalysator te laten lassen. Na het plaatsen van deze review een app ontvangen of ze telefonisch contact op kunnen nemen. Daarna niets meer vernomen. Voor mij geen uitlaatdiscounter meer, beter elders meer betalen, dat scheelt je een hoop ellende.
Geven niet het juiste uitlaat op basis van kenteken, dit komt doordat de uitlaten hele slechte imitatie zijn. Reactie op vraag uitlaatdiscount: Heb ik al gedaan. Jullie konden niks meer voor mij beteken omdat de uitlaat al was gemonteerd. Natuurlijk krijg je schade bij een uitlaat wanneer je deze probeert te plaatsen, je gaat er vanuit dat dit de goeie is. Jullie werken immers op kenteken toch?
Chapeau aan iedereen die bij uitlaatdiscounter werkt. Onderdeel in de ochtend besteld en om 14:00 binnen terwijl de grotere bedrijven een dag levertijd hadden. Ga zo door heren!
Beetje jammer dat jullie adverteren "voor 17 uur besteld volgende dag in huis" heb namelijk een bestelling geplaatst en krijg hem 14 dagen later in huis. Moet er nu wel bij zeggen dat ze het nu pas hebben aangepast levertijd is nu 1 week.
Een accu met 2 jaar garantie gekocht voor onze bedrijfswagen. Binnen 1 jaar kapot en wilde niet meer worden opgeladen. Uitlaatdiscounter gebeld en de heer aan de tel. zei dat de accu moest worden doorgemeten. Dus wij de accu naar Amersfoort gebracht. En dan blijkt dat de accu terug moet naar de fabriek. Dus nu na 3 weken nog niets. Ik wil gewoon dat dit bedrijf mij de accu vergoedt. Er is bij hun gekocht. En dat meten kan iedereen dus ook zij. Hij is echt kapot. Jammer want ik had voor onze auto's goede ervaringen maar nu het een keer niet goed gaat gaat men schuil achter de fabriek. Ik kom niet meer.
Erg goede service, online besteld. Bestelling nog gewijzigd zelf verkeerd besteld. Volgende dag alsnog de gewijzigde bestelling geleverd. Aanrader en helemaal prijs technisch!
Uitlaat deel besteld voor mijn auto. Op de website stond "snelle levering". Helaas bleek na bestellen dat het langer zou duren dan verwacht. Toen heb ik ervoor gekozen om de bestelling te annuleren. Dit ging zonder problemen, en diegene die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk. Jammer dat de voorraad niet goed op de website staat. Maar verder goed aanbod en vriendelijke klantenservice.
Nieuwe uitlaat nodig en dan ga je zoeken naar een adres die betrouwbaar overkomt. Er zijn vele website te vinden maar elke keer met veel slechte reviews of een incomplete assortiment waardoor je niet precies weet wat je nodig hebt. Uitlaat-Discounter gevonden en de reviews waren prima. Dus op onderzoek uit en alles kunnen vinden. Omdat ik toch twijfelde even contact opgenomen en snel en vriendelijk geholpen en gelukkig had ik alles goed uitgezocht. Dus op vrijdag besteld en al snel volgde mailtjes met status updates en dat ik aan het eind van de dag een code zou ontvangen, maar heel geen trackentrace code ontvangen die dag. Wel gebeld door een koeriersbedrijf maar dat ging zo snel dat ik alsnog geen code had ontvangen en niet meer wist wat het nummer was. Dus maandag even contact opgenomen met uitlaat discount en gelijk werd er actie ondernomen en excuses aangeboden. Ze gingen het gelijk uitzoeken wanneer de uitlaat geleverd ging worden door het koeriersbedrijf en 5 minuten later werd ik keurig teruggebeld. De uitlaat zou binnen 2 uur afgeleverd worden en inderdaad dat is alle keurig verlopen, hulde voor de aftersales. Vandaag uitlaat gemonteerd en had ook een montage set erbij besteld. Alles paste uitstekend uit de set en uitlaat zit er prima uit en zelf het eindstuk was ook netjes afwerkte met een sierpijp ipv een standaard kale pijp, staat toch net wat netter. 1 klem die op de uitlaatpijp zelf zat kregen we niet goed klem. Maar randje afgeslepen zodat de klem dichter kon en toen was dat probleem opgelost. Kortom uitstekend geholpen en uitlaat snel geleverd en voor de lage prijs had ik niet deze kwaliteit verwachten en zeker icm 3 jaar garantie. Dikke aanrader.
18 juli nieuwe uitlaat besteld, op de site stond 2 tot 3 dagen levertijd. Volgende dag krijg ik een mail waarin ik te horen krijg 26/27 juli. Oke kan gebeuren. Krijg ik de 24ste een telefoontje, uitlaat is niet leverbaar op korte termijn dus ik kan of voor de volle mep een 2.5x zo dure bestellen of de order annuleren. Ik vraag nog of ze geen goed voorstel kunnen doen. Nee we kunnen annuleren. Ik bestel natuurlijk geen uitlaat voor de lol, de auto staat inmiddels al een week stil en vervolgens krijg ik zon voorstel waarbij de auto nogmaals een week stil staat. Heb uit princiepe maar laten annuleren, bestel hem wel bij een 2018 bedrijf. Had iets tegemoet gekomen en ik was een tevrede klant geweest. Update; Mij is telefonisch vertelt dat de meerprijs 100euro was, niet dat dit een coulance prijs. Op de site is het verschil tussen de goedkope en dure slechts 85euro dus een goede aanbieding was dat niet. Als ik ook maar iets gevoel van tegemoetkoming had gehad dan had ik niet geannuleerd.
Zeer goede ervaring! Goed geholpen bij het maken van de juiste keus. Toen er zich een probleem voordeed in de bezorging buiten de schuld van UD werd er alles aan gedaan om tekst en uitleg te geven en alsnog snel te kunnen leveren. Bestelling in goede orde ontvangen, waarvoor dank! Graag tot een volgende keer
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen.

Amersfoort auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Maanlander 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Car Spa The Car Spa 1 km Grote wasstraat, auto werd mooi schoon en daarna in een grote overdekte hal gratis st...
Mega Auto Mega Auto 4 km Vertaald door Google Grote verkoper!!!. De bronnen bereikten Polen na 5 dagen. Tegen ...
UD Autoparts Amersfoort UD Autoparts Amersfoort 4 km Jammer dat wij eerst 5 minuten lang moeten wachten voor dat wij worden geholpen in de...
Unlimited Tuning Unlimited Tuning 4 km 19 Februari bij Unlimited Tuning geweest in Amersfoort, helemaal vanuit Friesland. Hi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid