facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UD Autoparts Amersfoort

UD Autoparts Amersfoort

Info

Het advies in Amersfoort voor GOEDE en BETAALBARE auto- onderdelen en accessoires. Eenvoudig te bestellen in de winkel of online. Afhalen of bezorgen.



"Auto onderdelen goed en snel! Dat is waar UD-Autoparts elke dag z’n best voor doet. Wij verkopen via de website aan particulieren en via een speciaal bestelsysteem aan autobedrijven in de regio. Service en eerlijke prijzen zijn belangrijk voor ons, neem contact op en ervaar het gemak van onze unieke aanpak.."
Adres: Argonweg 26c, 3812 RB Amersfoort
Telefoonnummer: 0338200245
Stad: Amersfoort
Route: Argonweg 26c
Postcode: 3812 RB


Recensies
Jammer dat wij eerst 5 minuten lang moeten wachten voor dat wij worden geholpen in de winkel. Patrick vond het belangrijker om eerst zijn zaken op de computer af te willen ronden, Daarna werden wij geholpen. Op de website koste de uitlaat die ik nodig had 35 euro excl verzendkosten. Daarom even langs geweest. Eenmaal daar koste het in de winkel vele malen duurder, raar?? We moesten het maar online bestellen en op afhalen drukken en een paar uur later terug komen…
Wat een top winkel netjes en snel geholpen en ook nog voor een mooie prijs
Had een afspraak met een medewerker, toen ik op het afgesproken tijdstip aankwam was hij echter foetsie. Zegt natuurlijk niets over het bedrijf zelf maar wel wat over desbetreffende medewerker. Maar doet voor mij wel wat af over het bedrijf. De wel aanwezige medewerker probeerde te bellen met medewerker 1 maar kreeg hem niet te pakken. De review zegt dus eigenlijk meer wat over deze persoon dan over het bedrijf. Maar dan kan ik nog steeds geen 4 of 5 sterren geven.
Snelle levering van mijn einddemper tegen een concurrerende prijs. Bij het ophalen van de demper bij hun vestiging viel mij op is dat ze ook een winkel hebben met allerlei auto accessoires. Gelijk maar even wat ruitenwisservloeistof en een vochtvreter meegenomen. Leuk bedrijf!
Ik kan weer veilig rijden.. S`morgens een nieuwe buitenspiegel besteld, s`middags opgehaald. Vriendelijk geholpen. En voor een hele goede prijs.
Hele leuke werknemers helpen me altijd heel snel, zeer goeie prijs.
Ben op korte termijn uitstekend geholpen Als je duidelijk aangeeft wat je nodig hebt Ook voor klein matteriaal.top
Veel voorraad!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor UD Autoparts Amersfoort.

Amersfoort auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Argonweg 26c kaart stadsplattegrond, satellietweergave. UD Autoparts Amersfoort adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met UD Autoparts Amersfoort. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over UD Autoparts Amersfoort delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unlimited Tuning Unlimited Tuning 578 meter 19 Februari bij Unlimited Tuning geweest in Amersfoort, helemaal vanuit Friesland. Hi...
UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen UitlaatDiscounter.nl Auto Onderdelen 4 km Een katalysator besteld voor mijn auto. Op kenteken opgezocht en nog gebeld voor de z...
The Car Spa The Car Spa 4 km Grote wasstraat, auto werd mooi schoon en daarna in een grote overdekte hal gratis st...
Mega Auto Mega Auto 5 km Vertaald door Google Grote verkoper!!!. De bronnen bereikten Polen na 5 dagen. Tegen ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid