facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twiglers

Info

Twiglers is het relevantste netwerk van 49 niche vacaturesites en we doen zo veel meer voor je!

Geschiedenis

Er waren eens vijf ondernemers in het landschap van online werving die het een briljant plan leek om alles gewoon eens even helemaal anders te gaan doen. Dus fuseerden de ondernemers in 2015. Het nieuwe bedrijf “Twiglers” was een feit.

September 2016: De plannen zijn uitgewerkt, de techniek is klaar, het team van diehards is aangenomen en de messen zijn geslepen… hier zijn we dan! Met trots presenteren we u “Twiglers”, de club die het helemaal anders doet!

De werkzoekende, die telt!

In het creëren van ons nieuwe bedrijf hebben we één gezamenlijke hardcore held gevonden. Deze hebben we van top tot teen bestudeerd en meteen gebombardeerd tot de club die “het wel snapt”. En laat dat nu net een partij zijn die totaal niet in online werving zit, Coolblue!

Denken in blije consumenten, sterke niches en de beste service van de wereld. Alles voor een glimlach, dan snap je het spel! Dat zijn wij ook, maar dan in de wereld van online werving.

De grootste vacaturesite zijn is totaal niet belangrijk voor Twiglers, want een werkzoekende wil 3 goede banen zien in plaats van 75.000 niet-relevante functies, want wat heeft een timmerman aan een vacature voor banketbakker en een verpleger aan een baan als docent? Inderdaad, helemaal niets! Daarom werken we juist met super relevante kleine en middelgrote niche vacaturesites.

Adres: Eindhovensebaan 7H, 6031NB Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 085-0449449
Stad: Nederweert
Route: Eindhovensebaan 7H
Postcode: 6031NB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Next Crowd Jobs The Next Crowd Jobs 0 meter Professioneel en ambitieus bedrijf waar de medewerkers intern er alles aan doen om de...
The Next Crowd The Next Crowd 0 meter Wat gaaf dat een limburgs bedrijf mag gaan recruiten voor z'n Amerikaans project. Kbe...
Recensies
Ze doen hier letterlijk alles voor jouw baan. Enige website die ik ken met een telefonische helpdesk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid