facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Next Crowd

The Next Crowd

Info

The Next Crowd levert Recruitment on Demand! Wij lanceren binnen 72 uur je (tijdelijke) werken-bij site inclusief traffic.

Adres: Eindhovensebaan 7h, 6031NB Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0031-85-449444
Stad: Nederweert
Route: Eindhovensebaan 7h
Postcode: 6031NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Next Crowd Jobs The Next Crowd Jobs 0 meter Professioneel en ambitieus bedrijf waar de medewerkers intern er alles aan doen om de...
Twiglers Twiglers 0 meter Ze doen hier letterlijk alles voor jouw baan. Enige website die ik ken met een telefo...
Recensies
Wat gaaf dat een limburgs bedrijf mag gaan recruiten voor z'n Amerikaans project. Kben geen Trump aanhanger, maar hierbij een 5 sterren review om wat tegengewicht te geven aan de mensen die zo flauw zijn het negatief te beoordelen. Let's make Limburg great again :
Professioneel en ambitieus bedrijf waar de medewerkers intern er alles aan doen om de klanten zo goed mogelijk te services. De specialiteit van deze club is het binnen halen van nieuwe sollicitanten. Dit realiseren zij door middel van verschillende recruitment marketing campagnes. Elke klant heeft een campagne die bij hem/haar aansluit. Bij The Next Crowd zijn ze flexibel en erg gemakkelijk te bereiken. Ze denken dan ook graag met de klant mee. Top!
Immorelesamenwerking om de grens muur voor Trump in Amerika te maken. Een bedrijf die dit doet heeft een geen ethisch moraal.
Wat een geweldige eer om als Nederlands softwarebedrijf een Amerikaanse aanbesteding te winnen en dan nog wel met een commodity als een vacaturebank. Dan kun je wat!
Een smakeloze grap. Ik zou maar een andere naam voor jullie firma gaan zoeken. Met The Next Crowd wil toch niemand met een gezond verstand nog zaken doen!
The Next Crowd is het mooiste bedrijf in online recruitment! Goed product, goede dienstverlening, zeer succesvol in leveren en sneller dan wie dan ook! Supertrots
Een professioneel bedrijf met een uitstekend product tijdelijk Werken-bij websites. Ze dienen het doel van hun klanten perfect!
Waardeloze pr-afdeling. Misschien wel de meest rampzalige 1-april grap in de geschiedenis van de 1-april grappen.
Mooie opdracht misschien. Maar of een Nederlands bedrijf nou aan de Trump Wall moet bijdragen .....
Trieste bedoeling deze 1 april grap. Prutsers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid