facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tweewielerhuis Poort

Tweewielerhuis Poort

Info

Tweewielerhuis Poort biedt u een groot assortiment aan fietsen, bromfietsen, hometrainers, onderdelen en accessoires.

Adres: Lombok 17, 9951SC Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595-441662
moc.liamg@musniwtroop
Stad: Winsum
Route: Lombok 17
Postcode: 9951SC



op zoek naar gerelateerd: poort winsum openingstijden, tweewielerhuis valkseweg, fietsenwinkel winsum, fietsenwinkel bedum, nieuwold fietsen, fietsenwinkel baflo, poort winsum scooter, bokkestuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwold Fietsen Nieuwold Fietsen 2 km Mijn vrouw en ik hebben beide een elektrische fiets gekocht bij Nieuwold en dit tot v...
Gazelle Gazelle 63 km
Recensies
Oplichters niks kopen hier! Man belooft dingen en kan achteraf niet leveren en houdt je betaling in! En ontkent geld te hebben gekregen. hier onder antwoord hij dat het niet voor hem is bedoeld! Dit is zeker voor hem bedoeld! Meneer licht meerdere mensen op, en probeert daarna je te bedreigen je review te verwijderen, bij deze het blijft staan tot ik me geld terug heb! Oplichter!..
Vanmiddag daar een helm uitgezocht, de medewerker was zeer vriendelijk en dacht goed mee.
Hele aardige medewerkers bij Poort Fietsen & Bromfietsen, mijn brommer stond al een tijd stil dus de achterband was leeg gelopen, zonder kosten en met een lach hebben ze er weer lucht in gedaan en me een fijne verdere reis gewest. Echt een Top zaak!
Slechte service. Grote mond. Niet klantvriendelijk. Betweters. Schuilen achter bovag. Je bent een schande Gerben voor het mooiste dorpje van NL De reviews van server075 zijn geplaatst door poort winsum zelf!
Zeer slechte service en geheel niet klantvriendelijk. Arrogantie spat er af daaro vooral bij Gerben. Hopelijk kun je snel je faillissement aanvragen met je parasieten gedrag..
Slechte service, heb artikelen geretourneerd en niet me geld gekregen! PAS OP. OPLICHTERS. GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2!!
VEEL TE DUUR, meer hoef ik niet te zeggen.
Nog maar net bekend met deze zaak maar nu al top service! Me scooter start niet meer en ze zijn eerst langs ten boer gereden om de sleutel op te halen en daarna in groningen de scooter opgehaald. Ik ben nog geen zaak tegen gekomen die zulke goeie service heeft. Ook als je ze opbeld voel je je meteen heel welkom!
Pluim voor jullie. Zo goed geholpen net door Gerben met mijn dochter haar fiets. Topper!!!! Aanrader!
Oplichterspraktijken 10x na denken voor je hier iets koopt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid