facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuwold Fietsen

Nieuwold Fietsen

Info

Hét adres voor al uw nieuwe fietsen. Tevens vakkundige fietsreparaties. Dealer van o.a. Trenergy, Batavus, Gazelle, Ultimate, MC, BSP, Haibike en Tern.

Adres: Het Aanleg 18c, 9951SJ Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595769035
Stad: Winsum
Route: Het Aanleg 18c
Postcode: 9951SJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tweewielerhuis Poort Tweewielerhuis Poort 2 km Oplichters niks kopen hier! Man belooft dingen en kan achteraf niet leveren en houdt ...
Gazelle Gazelle 62 km
Recensies
Mijn vrouw en ik hebben beide een elektrische fiets gekocht bij Nieuwold en dit tot volle tevredenheid. De prijs was prima en de service uitstekend. Duidelijke uitleg en geen vraag was teveel. Na een paar week kwam er een piepje uit één van beide fietsen, vanmorgen heen gebracht. De versnellingsnaaf bleek de oorzaak en ik kon de fiets gelijk achterlaten. Ik kreeg daarbij gelijk een leenfiets aangeboden. De volgende dag zou de fiets weer klaar zijn. Nog dezelfde dag werd ik echter gebeld dat ik mijn fiets weer kon ophalen; geen piepje meer te horen. Dit was niet de eerste fiets die we bij Nieuwold hebben gekocht en we zijn telkens zeer tevreden. En nee, er werken niet dertig mensen zodat je in voorkomend geval even moet wachten zou u het leuk vinden als iemand anders geholpen wordt terwijl u aan de beurt bent?. De charme van een kleinere zaak waar de klant nog een persoon is... en koning. Waar de volgende fietsen gekocht gaan worden... geen twijfel mogelijk; Nieuwold!
Zeer slechte service welke neigt naar oplichting, op 28 juni een mountainbike gebracht met een slag in het achterwiel welke gerepareerd diende te worden gecombineerd met een onderhoudsbeurt zou 1,5 a 2 weken duren. Na twee weken zelf contact opgenomen bleek dat de achtervelg zo veel beschadigd was dat deze vervangen dient te worden kosten zeker € 150,- en zou twee weken duren vervolgens hoor je niks meer en zijn ze telefonisch zeer slecht bereikbaar. Na twee weken waren er nog geen materialen geleverd maar nog even geduld hebben, week later fiets ondertussen 5 weken weg weer gevraagd naar de stand van zaken en ze deden echt hun best het binnen een week de reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Nog duidelijk gevraagd of er vakantieplannen waren waardoor de zaak dicht zou zijn maar dit was niet het geval. Echter een week later bleek het bedrijf wel dicht te zijn ivm een vakantie........ Nu op 12 augustus de fiets kapot weer opgehaald omdat er nog geen enkele werkzaamheden aan de fiets zijn verricht. De fiets stond er precies op dezelfde manier als op 28 juni achter gelaten. De fiets naar Belga Fietsen in Groningen gebracht waar is gebleken dat de achtervelg helemaal geen beschadigingen heeft en het achterwiel kan worden gerepareerd door de spaken opnieuw te stellen tijdsduur maximaal 2 dagen kosten ongeveer 30 euro. Bij Nieuwold Fietsen wordt dus misbruik gemaakt van het vertrouwen van de klant door onnodige reparaties uit te voeren welke niet nodig zijn achterwiel hoefde niet te worden vervangen. Daarnaast duurt het ook nog eens weken voordat er ook maar iets wordt gedaan en zijn ze telefonisch zeer slecht bereikbaar. Ik zou hier nooit meer heen gaan vooral door het misbruiken van klantvertrouwen je zult er bij hun dus nooit vanuit kunnen gaan dat reparaties die ze uitvoeren echt noodzakelijk waren.......
Mooie zaak, aardige mensen, maar of je daar zoveel meer voor moet betalen? Ik heb diverse fietsenmakers gebeld nadat we een rekening van 62,90 euro kregen voor de vervanging van de achterband + binnenband van onze Damesfiets. Daar staat max. 45 euro voor bij diverse andere fietsenmakers. Dit verschil is te groot. Ons was gezegd dat de anti-lekbuitenband binnenband niet nodig, werd gezegd circa 24 euro zou kosten. Dan verwacht je daarbij max een loon van 20 euro erbovenop. Nooit meer weer dus.
Een hele prettige fietsenmaker. Kom er al lange tijd met verschillende fietsen. Mijn ouders hebben er meerdere fietsen gekocht en daar zijn we altijd goed mee geholpen
Ik kwam zomaar binnenvallen met problemen aan mijn derailleur. Werd direct en erg vriendelijk geholpen, en t bleek een lastigere klus dan gedacht. Super, kan nu weer zonder schakelproblemen verder met onze fietsvakantie!!!
Een eerlijk en goed advies gehad, wat als zeer plezierig is ervaren. De verkopers zijn niet opdringerig, en sturen je zelfs naar huis om daar de juiste beslissing te nemen, hopende dat je uiteindelijk wel weer terug komt natuurlijk. We hebben dat als zeer prettig ervaren.
Ik kan mij niet vinden in vorige review. Mijn ervaring was erg goed. Eerlijke prijs voor geleverde werk aan de fiets van mijn dochter en erg klantvriendelijk. Laagdrempelig en meedenkend. Kwaliteiten die door mij zeer gewaardeerd worden, want dat soort bedrijven .... daar moet je naar zoeken tegenwoordig.
Prima fietswinkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het kan wel eens zo druk zijn dat ze je niet direct kunnen helpen. Maar als je van te voren even belt, weet je waar je aan toe bent. Ze denken met je mee en zijn eerlijk als ze zelf de kennis niet in huis hebben. Helpen je vervolgens netjes verder om tot een oplossing te komen. Geen slechte ervaringen tot nu toe. Kortom, ik zou Nieuwold Fietsen zeker aanraden.
Altijd fijn als Rolf even tijd voor je maakt om even snel iets te fixen. In dit geval even mn nieuwe pedalen monteren. Top service!
Aanrader!! Vakkundig, vriendelijk en een goede service. Altijd bereid mee te denken voor de juiste betaalbare oplossing. Ze zijn erg klantvriendelijk en hebben bijzonder veel vakkennis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid