facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twan van den Bos Photography

Twan van den Bos Photography

Info

Twan van den Bos Photography: kunstfotografie, portretten, reportagefotografie



"Fotograaf in Etten-Leur en gespecialiseerd in zwangerschap fotoshoots, newborn fotosessies en Cakesmash fotoshoots!"
Adres:
Stad: Etten-Leur


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Li-Z Li-Z 2 km Li-Z helpt (startende) ondernemers met het zichtbaar maken van hun bedrijf. Dit door ...
RTworks videoproductions RTworks videoproductions 4 km Ron heeft twee prachtige en professionele filmpjes voor me gemaakt: een videoverslag ...
Recensies
Ontzettend blij met het eindresultaat van onze newbornshoot. Het was lastig om een keuze te maken tussen al die mooie foto’s. De communicatie vooraf verliep prettig en tijdens de shoot werd er alle tijd voor ons genomen en werd alles volledig afgestemd op het ritme en de stemming van onze kleine meid. Een volgende keer weten wij waar we onze foto’s laten maken!
Communicatie vooraf verliep goed. Er was veel mogelijk en erg meedenkend. Tijdens de shoot verliep alles heel gemoedelijk. Erg mooie foto’s. Het was lastig om een keuze te maken.
Heel tevreden over onze zwangerschapsshoot, erg blij met de mooie foto's! Vooraf hadden we alles zowel per mail als telefonisch tot in detail afgestemd. Op de dag zelf verliep alles voorspoedig. Prettig samenwerken met Freddy!
Helemaal voldaan aan onze wensen. Mooi decor, mooie taart. Hele rustige, prettige communicatie. Kortom, wij zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader!
Voor de tweede keer voor de cakesmash geweest. Eerst met onze dochter en nu met ons zoontje. Beide keren een prachtig resultaat waar we nu nog steeds enorm van genieten! In huiselijke sfeer, alles wordt goed geregeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid