facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RTworks videoproductions

RTworks videoproductions

Info

Video Artist / Director
Let’s make a story matter...
#events #festivals #aftermovie #hotelvideo #impressie

Geschiedenis


Storytelling videoproductions



"Video content met een authentiek verhaal en geoptimaliseerd voor jouw doelgroep. Let's make your story matter!"

"Video content met een authentiek verhaal en geoptimaliseerd voor jouw doelgroep. Let's make your story matter!"
Adres: Mon Plaisier 89/D, 4879 AM Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 31643582900
Stad: Etten-Leur
Route: Mon Plaisier 89/D
Postcode: 4879 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tiburon Editing Tiburon Editing 657 meter Tiburon Editing monteert jouw losse video's tot een lopend verhaal voor een lage prij...
Li-Z Li-Z 2 km Li-Z helpt (startende) ondernemers met het zichtbaar maken van hun bedrijf. Dit door ...
Twan van den Bos Photography Twan van den Bos Photography 4 km Ontzettend blij met het eindresultaat van onze newbornshoot. Het was lastig om een ke...
Recensies
Ron heeft twee prachtige en professionele filmpjes voor me gemaakt: een videoverslag van het seminar dat wij onlangs organiseerden en een beeldimpressie van mij als spreker. Op de dag zelf was Ron een opgewekte, doortastende aanwezigheid zonder dat de gasten er veel van hoefden te merken dat er gefilmd werd. De filmpjes: ik ben zeer tevreden met het resultaat. Zo mogelijk nog blijer met de samenwerking. Ron werkt vlot en gaat daarbij onverstoorbaar, creatief en plezierig om met een perfectionist die elk detail nog eens wil bekijken. Niets is hem te veel en toch houdt hij de regie door helder te communiceren, bij te sturen en goede adviezen te geven in het hele proces. Top-vakman en heel fijne persoonlijkheid. Dank Ron en graag tot een volgende keer.
Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft RTWorks gevraagd twee films te maken. Eén voor ons geanimeerde diner ervaring “Le Petit Chef” en één voor Recruitment. De samenwerking met Ron en zijn collega was erg fijn. Beide hadden goede ideeën, waar wij zelf niet over hadden nagedacht. Beide video’s zijn super gaaf geworden en dat terwijl we erg weinig tijd hadden om alles op te nemen. Bedankt!
Dit jaar alweer voor de 2e keer tot volle tevredenheid samengewerkt met Ron. Een creatieve vakman die je de ruimte geeft om in een klein team samen tot een top resultaat te komen. Hij zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier het uiterste uit jezelf haalt. Zelf ben ik nogal een chaotisch en wanneer ik samenwerk met de rustige Ron krijg je een chemie waar de energie vanaf spat. Ik hoop in de toekomst nog vaak met Ron Tuijtel samen te kunnen werken.
Wij zijn erg blij met het resultaat van onze trouwfilm waar Ron voor heeft gezorgd. Communicatie was erg prettig en Ron begreep precies onze wensen. Ook gaf hij de nodige tips waardoor onze film nog mooier is geworden. Zeker een aanrader!
Ron is een vakman op het gebied van het produceren van video’s. Hij laat je nadenken over de boodschap die je wil overbrengen. Het eindresultaat is van zeer hoge kwaliteit en gaat jaren mee.
Wauw Ron, wat heb je er een prachtige film van gemaakt. Zo blij met deze prachtige herinnering. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Een fantastische terugblik op ons 25 jarig huwelijk. Wat een vakwerk! Aan iedereen aan te bevelen. Groetjes, Harry & Patricia
Ron is een vakman pur sang. Komt met heldere en concrete ideeën en weet precies wat wel en niet aanslaat bij het publiek. De videoproducties die hij heeft gemaakt liegen er dan ook niet om, klasse!
Ron denkt mee met het bedenken van het script & geeft tips hoe we het voor kunnen bereiden.
Creatief, persoonlijke benadering en goede resultaten.
Vertaald door Google Op korte termijn en met een volledig professioneel team heeft RT-FM een geweldige videopresentatie kunnen maken, met uitstekende belichting en een duidelijk script. Dit in combinatie met audio van hoge kwaliteit en prachtige foto's maakte het tot een algehele "Picture Perfect". Bedankt RT-FM!! Origineel On short notice and with a full professional team RT-FM was able to make a great video presentation, with excellent lighting and a clear script. This in combination with high quality audio and beautiful stills made it an overall "Picture Perfect". Thanks RT-FM !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid