facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Twan Kesseler Makelaar-Taxateur

Twan Kesseler Makelaar-Taxateur

Geschiedenis

Twan Kesseler Makelaar-Taxateur is een makelaarskantoor dat zich kenmerkt door een persoonlijke, frisse, klantgerichte aanpak. “Dat is mooi” zult u denken maar niet spectaculair want op alle internetsites van makelaarskantoren kunt u dit lezen..

Klopt !

Het is daarom voor u als klant moeilijk de juiste makelaar via het medium internet te kiezen.
Wij vinden internet een perfect medium om informatie in te winnen en zaken te vergelijken maar menselijk is het systeem niet.

Omdat een huis kopen c.q. verkopen juist mensenwerk is vinden wij dat u bij ons aan het juiste adres bent.
Mensenwerk is namelijk ons sterkste punt. Overtuig uzelf en nodig ons uit voor een gesprek.Uw keuze voor de juiste makelaar is dan snel gemaakt. Weer een zorg minder !!!!!

Tot ziens.

Twan Kesseler.

Adres: Promenade 4, 6581 BV Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0243880804
Stad: Malden
Route: Promenade 4
Postcode: 6581 BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Funda twan kesseler, Www Twan Kesseler Overasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kolmeijer Makelaars Kolmeijer Makelaars 89 meter Heel vriendelijk en hulpzaam!
Alert Lieberwirth Makelaars B.V. Alert Lieberwirth Makelaars B.V. 170 meter Wij hadden tijdens de kennismaking al direct een goede indruk van Kris. Prettig en vl...
Claase Garantiemakelaars Claase Garantiemakelaars 233 meter Claase garantiemakelaars hebben mij op een fijne, professionele maar vooral dienstbar...
Recensies
Het “eerlijke verhaal” van Marleen bleef geldig tot aan de dag van de levering van ons huis. Daar bleek een klein probleem. Dit probleem heeft ze groter gemaakt, en ze is gestopt om daarin onze belangen te behartigen! Dat heeft ons, als verkopers, narigheid en onnodige onkosten gebracht. Nadat we hier over geklaagd hebben, heeft ze op geen enkele manier begrip getoond voor onze klacht. Ze heeft alleen een aanvallende reactie met verwijten naar onze kan gegeven. Zo eerlijk bleek haar verhaal dus niet! Deze makelaar is beslist niet aan te raden!
Onlangs een bezichtiging gehad met makelaar Marleen, zeer vriendelijk en prettig in contact. Twan was ook aanwezig en maakt op mij ook een goede indruk. Ze denken met je mee en zijn eerlijk, maken de boel niet mooier dan het is en zijn goed geïnformeerd. Als ik een huis zou moeten verkopen zou ik dat deze mensen absoluut toevertrouwen.
Een zeer prettige makelaar, voor mij nooit meer een ander! Leuk persoonlijk contact, snelle communicatie, zéér betrouwbaar! Bedankt Twan voor de leuke tijd!
Eerlijke mensen die niet alleen een huis verkopen maar ook met je mee-denken en je zorgen uit handen nemen.
Deze plaats was prima wat en toppie vriendelijk eerlijk en heel vakkundig en leuk personeel een echte aanrader
Geweldige persoonlijkheid. Nette en erg vriendelijk man.
Goede lokale betrouwbare makelaar.
Hele fijne makelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid